Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 183 184 186 187 ... 1016
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Stupid spoiled whore (i ostale vesti iz sveta "dzet-seta")  (Pročitano 1849564 puta)
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Citat
Ovaj zivot arena je strasna, borba stalna i misija vazna.
Kaligula, Pitagora, Cezar i Konstantin, ne uspese ono sto cu moci ja,
mindzom svet da osvojim, svojim pravilima.
Smile Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 495
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Alcatel DB
Jel ovo kao ono iz south park-a kad je Oprah's minge pokusala da osvoji svet pistoljem???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Apple 15
vadzajna... vadzajna...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
vadzajna... vadzajna...  Smile

Hahahahahahhahaha  Smile

Mada mi je bolja...Dzenitejlijaaaaaa  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Apple 15
MAJA NIKOLIĆ: ĆERANIĆI SU MI SE ZGADILI!

Autor: Dragan Kecman

Foto: Dragan Kadić

Objavljeno: 18.05.2010 - 10:00

Ako je verovati tvrdnjama Maje Nikolić, njen verenik Jan Štajnplic poseduje pola Evrope! I uprkos životu na visokoj nozi, avionima i kamionima, o kojima nam je intrigantna pevačica sve potanko objasnila, činjenica je da Nikolićeva koru ’leba zarađuje pevajući u kafani „Bajka“, u kojoj je do pre nekoliko meseci vedrila i oblačila koleginica joj Jami.

Priča se da si Jasni Milenković osim stalne tezge preotela i dečka, vlasnika kafane „Bajka“.
Nikada se nisam zabavljala sa svojim poslodavcima, to mi je nekako neukusno, prljavo... Vlasniku „Bajke“ rekla sam svoju cenu, na koju je on pristao, i to je to. Što se te žene tiče, sa njom tek nemam nikakve veze. Ne znam u kakvom su odnosu njih dvoje, čula sam da su raskinuli, ali to nije moja stvar. Zovi Jami, neka ti ona priča na tu temu.

Jami kaže da je ona u „Bajku“ dovodila više od hiljadu ljudi, a da ti jedva skupiš dvadeset.
Žena po svoj prilici ima gadan problem čim plasira takve priče. Ili samo pokušava da preko mog imena napravi reklamu. Vrag će ga znati. Ako misli da nas dve imamo bilo kakav nesporazum, najbolje bi bilo da me pozove, da raščistimo šta imamo, a ne da me pljuje po novinama. To je baš jadno.

Znaš li da je sama sebe prozvala kraljicom Beograda?
(smeh)... Jami za predsednika! Ako ona tako kaže, onda mora da je tako. Šalu na stranu, ta ista kraljica Beograda pre mene je u „Bajku“ dovodila pet i po ljudi! Toliko o tituli... Maja Nikolić je taj lokal vratila na noge. Nego, mani me ovakvih priča... Verujem u Gospoda, idem u crkvu, redovno se pričešćujem i izbegavam da se bavim zlim ljudima.

Šta je sa pričom da ti je na prvi nastup poslala policiju?
Da, bila je racija, ali to je normalno, u svim lokalima se to dešava.

Ti si im navodno pretila Ivicom Dačićem.
Naravno da nisam. Ivica jeste moj blizak prijatelj, ali ja svoja prijateljstva ne zloupotrebljavam. Suviše ga volim i poštujem da bih ga smarala kojekakvim glupostima.

Nego, kako ti je u vezi sa bivšim mužem Katarine Rebrače?
Meni je hotel „Hajat“ druga kuća, tu sam po ceo dan, tu doručkujem, ručam, ugovaram poslovne sastanke... Evo, juče sam sedela sa Sašom Kaporom. Tako me je verovatno neko video sa Igorom Đurićem i pustio priču da smo u vezi. Gori trenutak nije mogao da izabere. Zbog svega što se trenutno dešava Katarini, Igoru nije do života, a kamoli do tračeva.

Kako gospodin Đurić gleda na malverzacije svoje ekssupruge?
On je retko dobar i pošten čovek, i sve ovo ga jako pogađa. No, ne bih na tu temu opširno, ipak je to njegova najdublja intima.

Poznaješ li Katarinu?
Kako da ne. Trudna sam se slikala za njenu fondaciju.

Osećaš li se prevarenom?
Nipošto! Slobodno napiši da je u potpunosti podržavam. Verujem da je Katarina greškom u zatvoru i da će je što pre osloboditi. Na kraju krajeva, sačekajmo istragu.

Zanimljivo...
Veruj mi, nije Katarina sposobna za toliko veliku prevaru.

Nije dovoljno inteligentna?
Ne, nisam to rekla. Igor mi kaže da je u potpunosti čista što se tiče papira, što je i predočeno sudu. Da sam mislila da je prevarant, nikada ne bih sarađivala sa njom.

Znaš li kako je ona reagovala na priče da si zavela Igora?
Ne znam kako je reagovala, ali znam da je i do nje to došlo. Po Igoru sam je puno pozdravila i znam da mi veruje. Nas dve se veoma dugo volimo i poštujemo.

Pošto ti mediji uveliko kače nove partnere, znači li to da si uistinu raskinula sa famoznim Janom?
Pozivam te da sa fotoreporterima dođeš u Berlin i budeš Janov i moj gost. To će biti najbolji dokaz da li smo i u kakvoj nas dvoje vezi. Da mi je samo znati ko me toliko mrzi i ko se toliko bavi mojim životom pa novinarima konstantno plasira lažne informacije.

Čitao sam negde da je Jan samo maska za tvog pravog dečka, izvesnog Mila, preduzetnika iz Niša, koji je oženjen.
Izvesni Milo je Janov i moj blizak prijatelj, a bože zdravlja i venčani kum. Pretpostavljam da je zbrka nastala jer je Milo, dok sam bila na „Farmi“, komunicirao sa predstavnicima medija, budući da Jan ne govori srpski.

Zašto si onda po napuštanju rijalitija izjavila kako Milo ne postoji i da ti samo tako tepaš Janu?
Ma, zbunila sam se. Ali ja Janu zaista tako tepam. Zovem ga „milo moje“, kako se zove i pesma sa novog albuma koju sam mu posvetila.

Jan dakle nije maska?
(smeh)... Slikala sam se toliko puta sa njim, dali smo i nekoliko zajedničkih intervjua...

Kolege su došle do saznanja da u Nemačkoj ne postoji advokatska kancelarija „Štajnplic“, pa se i njegov identitet doveo u pitanje.
To može vrlo lako da se proveri. Bog zna gde su oni to tražili i kako nisu uspeli da nađu. Janova porodica je poznata advokatska porodica koja radi za nemačku kancelarku Angelu Merkel, sarađuju sa mnogim političarima, sa najpoznatijim sportistima...

Ne opterećuje te veza na daljinu?
Naprotiv, to mi baš odgovara. Dugo sam bila u braku i još vučem traume. Potreban mi je odmor od zajednice. Kad god se poželim Jana, sednem na avion i za manje od dva sata sam u njegovom zagrljaju.

Nego, ako je već Jan jedan od najpriznatijih nemačkih advokata, moraš li ti da pevaš u kafani?
Moram, jer sam nezavisna žena! Istina, Jan mi nudi da se udam za njega, da za stalno pređem u Berlin, ali... Samo da hoću, sutra bih mogla da se preselim u luksuzni penthaus koji gleda na centar nemačke prestonice. Ipak, draže mi je ovako. Oduvek sam se grozila sponzoruša.

Poklone, nadam se, ne odbijaš?
Dobro, to je već nešto drugo, to je normalno. I ja njemu kupujem skupocene poklone! Još se nije desilo da je došao u Beograd a da mu nisam poklonila dobar sat, neku markiranu krpicu...

Kad smo već kod krpica, zamera li ti dečko što se oblačiš provokativno?
Zamerao mi je što se u „Farmi“ nisam ljubila sa Topalkom, toliko o tome... Osim što nije Balkanac, Jan odlično kapira šou-biznis. Često ume da mi kaže: „Bejbi, ti si zvezda, moraš da budeš atraktivna.“ Da, oslovljava me sa bejbi. Nije isfrustriran kao ovi naši muškarci jer je bogat, lep, zgodan, obrazovan, vaspitan... Veza nam je da ne može biti bolja. Da ne ureknem. Viđamo se svuda po svetu, uživamo...

Gde ste sve bili?
Gde nismo! Nica, Kan, Monte Karlo, Malaga, Ibica, Kanarska ostrva, Barselona, Madrid, Pariz...

Pretpostavljam, o njegovom trošku?
Naravno. On je muškarac. Neću valjda ja da plaćam. Elem, Jan ima prelepu vilu na Majorki, ima i jahtu, tako da kad se udam živećemo na relaciji Palma de Majorka - Berlin - Beograd.

Šta ćeš sa decom?
Novak i Lazar će živeti sa nama, razume se.

Janu ne smetaju tvoji klinci iz prethodnih brakova?
Opušteno, i on ima troje dece iza sebe.

Kako su te prihvatili?
Nisam ih još sve upoznala. Tačnije, upoznala sam mu samo sina, i to tako što je jednom sasvim slučajno prošao pored restorana u kom smo Jan i ja ručali. Kaže da su mu deca divna, ali ja sa njima još uvek nemam dodirnih tačaka.

Šta je sa tvojim albumom koji je trebalo da izađe za „Grand“?
Pošto je Saša Popović video da je reč o albumu koji je od prve do poslednje pesme u pop fazonu, odlučili smo da je mnogo bolje da ga izdam za „Siti rekords“. Razume se, pesme ću promovisati i u „Grandovim“ emisijama. Sale je upravu, bilo bi sumanuto da numeru „Hej, mali, mali“ koja je u fazonu Ledi Gage pevam na „Grandovoj“ sceni. Inače, nove pesme su mi u tom nekom elektro-pop fazonu...

...nastavak intervjua pročitajte u novom broju "Sveta"

Izvor: Svet
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
... A riba je .... Uzas uzasa !

Dobro, ajde de, nije bas za baciti  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Apple 15
Nevena „Models" postaje književnica i ugostiteljka

Bivša članica grupe „Models" Nevena Adžemović uskoro će otvoriti restoran koji će nositi naziv jednog njenog hita „Noć je vedra nad Srbijom".

Atraktivna pevačica u tom restoranu promovisaće knjigu „Kako sačuvati srpski rod", sa savetima protiv bele kuge.

- Suprug Adžem i ja želimo da naš restoran bude autentično srpski, jer smo od silne amerikanizacije pokupili samo nemoral, a ne vidimo koliko mi imamo pravih vrednosti.

Počinjem da pišem i knjigu „Kako sačuvati srpski rod", koju ću promovisati na otvaranju restorana. U njoj ću zajedno sa gostima pisati o beloj kugi - kaže Nevena, koja već tri godine nije na muzičkoj sceni:

- Dosta mi je estrade i neću joj se vraćati. Moj sin Raško ima dve i po godine i potpuno sam mu se posvetila.

Nisam kao mnoge estradne mame i nemam dadilju, već sama svoje dete učim pravim vrednostima - da bude vaspitano, realno i čvrsto stoji na zemlji.

Želim da imam što više dece jer je situacija po tom pitanju u Srbiji katastrofalna!                     

(B. R.)

Izvor: Press
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia 
buhaaaahahaa  Smile Smile Smile

knjizevnica buhahahaha  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Apple 15

Citat
- Da. Prvo, to nije moj menadžer. To je jedan moj obožavalac koji se tako šunjao kao konobar po nekim vašarima. I ja sam mu dala neku šansu, ne samo ja nego i Ivan Gavrilović da nas zove tamo kad u njegovom selu blizu Sremske Mitrovice budu neka, neka tamo seoska, da kažem, zasedanja, neki skupovi, neke svetkovine i tome slično. I mi smo tako odradili. Međutim, ja sam tada već primetila da se on zaljubio jako u mene i da je postao nesnosan. I to je ovako imalo jednu rapidnu notu. On je brzopotezno došao da živi u Beograd, preselio se iz tog sela i jednostavno sumanuto počeo da menja stanove tu negde u blizini moje zgrade, da se šunja, da ovaj... E, ovo sad što ima veze sa Skandalom, ima veze u tom smislu da je taj Siniša, da bi ja sad naravno pokazala samo jedan iz konteksta stvari iznela par činjenica takve kakve jesu, ovaj... Taj Siniša je živeo preko puta Vere Matović. Znači to je neko dvorište tamo na Banjici. I sad šta je radio? Družio se sa izvesnim Cvrčkom koji je tako eto da kažem bio onako neki radoholik, menjao žene, išao s cveta na cvet. I tako je ovaj bio valjda s tom nekom Jami, to je neka, ja volim da kažem na sve liči osim na ženu. Liči na lijander, na na na na kostobolju neku, sa glavom pitona. E, ta Kostobolja je dolazila kod njega, kod tog Cvrčka naravno ovaj kući. I on je tako menjao mnoge, menjao i Kostobolju, a ovaj je pritom, taj Siniša tu dolazio i valjda ono onanisao je, kulirao, zadovoljavao se jer je slušao. Čak su ga mnogi pitali kaže pa dobro šta si slušao, ovaj šta si imao da čuješ tu baš kad je ta Kostobolja Jami dolazila? Pa kaže ništa, kaže žena, ja je posmatram, kaže skine neke pantalonetine, dolazi u pantalonetinama i skine kaže gaćurine, pantalonetine i smeje se tako smeška se. Čak ne znaju, ovi ga pitaju kaže pa jel vrišti? Ma jok, samo se smeška. Pa onda na šta si onanisao? Pa onda na šta si onda onanisao? Pa kaže eto, bio sam pun sperme pa sam morao negde da isprskam.
Zašto ja izvodim ovu priču iz iz iz mora nebuloza koje je taj čovek ovaj radio po imenima? Znači svako ima svoje ime. Mogla sam da pričam u nekom da kažem, u pseudonimima. Ali ja naravno izvodim čista imena. Da bi se dokazalo da je to istina. Isto takav slučaj desio se sa Erom Ojdanićem. Onda naravno mnogima ta priča nije odgovarala i javila se ta Kostobolja Jami, koja je počela nešto da surliče preko telefona. Naravno, rekla sam joj da je majmunčina pošto i liči na sve osim na majmuna, ovaj osim na normalno biće odnosno na majmuna koji se šunja negde po nekim lokalima. I ta majmunčina naravno mislim počela da sere i kenja nešto joj tu ne odgovara kako to nema veze sa životom. Međutim, to i jeste tako nažalost. Rekla sam da je majmun to jest Jami ovaj sa glavom pitona kolateralna šteta u čitavoj ovoj priči. Znači neki moraju da shvate da su totalno nebitni. Taj majmun Jami nikad nije otpevala nijednu svadbu, nije nijedan ispraćaj, nijedan vašar, šunja se po nekim kafićima, peva na plej bek. Pritom znači, kome je takva majmunčina aseksualna sa glavom pitona zanimljiva? Ali nažalost, ušla je u ovu čitavu priču kao neko ko je bio tu akter dok je taj kreten drndao đoku. Eto tako. Znači to je od prilike to. Naravno to je ovako eto mislim jedno činjenično stanje koje poprima jednu duhovitu notu. Surovu životnu duhovitu notu. Ali to su neke propratne situacije koje život estradnog umetnika nosi pa i ovo sad što sam opisala.
« Poslednja izmena: 03. Jun 2010, 12:07:16 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Apple 15
I jos ovo...

Udri grome, sini munjo...

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 183 184 186 187 ... 1016
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 11 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.