Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 359 360 362 363 ... 735
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ostale vesti iz sveta "dzet-seta" edicija 2  (Pročitano 917663 puta)
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
Pa i za treba da budes poseban...

PATI ZA BOJANOM: Dejana ostavila Stojketa!

STARS, 00:31, 19.09.2013.Autor: Alo

Vladimir je prošlog petka, posle utakmice Srbija - Hrvatska izašao sa društvom i, specijalno za njega, bila je naručena numera "Imam ljubav, ali kome da je dam"

Vladimir Stojković raskinuo je sa svojom novom devojkom već posle nekoliko nedelja zabavljanja. Naime, njega je ostavila Dejana Živković kada je saznala da je golman naručio pesmu na jednom splavu i posvetio je bivšoj supruzi Bojani Rajić. Naime, Vladimir je prošlog petka, posle utakmice Srbija - Hrvatska izašao sa društvom i, specijalno za njega, bila je naručena numera "Imam ljubav, ali kome da je dam"!

- Dok se on veselio uz ovu pesmu mnogi su komentarisali da svaka reš opisuje njegovu i Bojaninu situaciju. To je bio jedan od razloga da se njegova devojka naljuti i da se posvađaju - kažu upućeni.

Na početku su non stop bili zajedno, a onda su počeli da navode da se ne viđaju zbog poslovnih obaveza, da bi se sve češće dešavala situacija da on izađe sa svojim društvom, a onda Dejana posle nekoliko dana sa svojim. Prestali su i na društvenim mrežama da ispoljavaju emocije...

Glavni razlog za svađu je to što je Dejana pročitala u novinama da je Stojke naručio pesmu, koja ga podseća na Bojanu, a zatim su joj to potvrdili ljudi koji su to veče bili na splavu. On je potvrdio da je pesma bila naručena za njega, ali da je nije posvetio bivšoj ženi.

Izvor: Kurir
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

I am a naughty Leonora.

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 19397
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.66
mob
Nokia 

Citat
Nova pesma, novi imidž. Kako vam se dopada novi Milan?!

aaaaaaaaaaaaaaa pa svidja mi se.  Smile
IP sačuvana
social share

Never stop showing someone how much they mean to you. 
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
BANKROTIRALA NATAŠA BEKVALAC: Nemam para da platim lizing!

STARS, 07:05, 19.09.2013.Autor: Foto: Damir Dervišagić

Pevačica javno priznala da nema novca da nadoknadi velika dugovanja za svoj automobil BMW

Ona je skroz pukla s parama i nema čak da plati ni ratu za lizing. Pevačica je na Instagramu objavila poruku bankarskog službenika, koji je podseća da je vreme da izmiri svoja dugovanja za automobil BMW, koji je kupila na lizing, posle čega mu je ona pripremila i krajnje iskren odgovor.

Ipak, umesto njemu, prosledila ga je prijateljima putem interneta.

- Gospođo Bekvalac, javite se u vezi s dugom za auto. Hvala. Dušan, VB lizing - poručeno joj je u SMS, a pevačica se dvoumila da li da odgovori. Na kraju je priznala da nema novac.

- Nemam para, ćao!

Naizgled deluje kao šala, ali Bekvalčeva je svoju situaciju prokomentarisala na društvenoj mreži.

- Ja ću ovo poslati, majke mi. Koliko bi bilo dobro da svima govorimo šta osećamo i želimo. Mislim, istinu.
Uhapsiće me - napisala je.

A prijatelji su je podržali da kaže to što želi!

Da li je morala da vozi BMW (koji je nedavno i slupala), to je već druga priča. Da je kupila neki manje besan auto, možda sad ne bi morala da kuka po društvenim mrežama. Niti da strahuje da će je hapsiti zbog jedne najobičnije rate.

Inače, tokom leta je bila opuštena i živela u iznajmljenom apartmanu u centru Beograda, koji je plaćala 50 evra dnevno. Kad je upala u krizu, preselila se u jeftiniji na Tašmajdanu.

(M. K. V.)

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
Severina izmislila veridbu s Milanom Popovićem!

STARS, 06:03, 19.09.2013.Autor: Ekipa Starsa

Vučkovićeva u javnost plasirala priče o srećnoj vezi s „kraljem bakra“ na kojima je gradila medijsku sliku o sebi, srpski biznismen ćutao jer je znao koliko joj znači

Severina Vučković i Milan Popović ne da nikad nisu bili venčani, nego nisu bili čak ni vereni!
Kako Kurir otkriva, hrvatska pevačica je sve vreme u javnosti plasirala priče o veridbi jer joj je išlo u prilog da na njima gradi medijsku sliku kakva joj odgovara. Njenog navodnog verenika to suštinski nije zanimalo, pa mu zato to nije ni smetalo. Sve do momenta kad mu je uskratila da viđa svoje dete, a to se dogodilo 19. jula. Dakle, Aleksandar nije video svog tatu dva meseca!

Milan ćutao zbog Seve

- Milan je pristao na to jer ga mediji nisu zanimali, pošto ne živi od medija, niti mu biznis zavisi od njih. S druge strane, Severini je ta medijska slika jedino i bila važna. A dokle god je gradila tu priču, on je mogao da viđa svoje dete - otkriva izvor Kurira.

Međutim, sve se promenilo kad je Seve zatražila za sebe i dete iste uslove u Hrvatskoj, kakve njen nesuđeni verenik ima na svakoj drugoj tački na planeti.

- Kad je Severina tražila da joj Milan obezbedi iste uslove za dete koje on ima na svim svojim tačkama prebivališta, ili će mu ograničiti viđanje, on je pokušao da joj objasni da je sve to sticao više od 20 godina i da ne može to da joj obezbedi za jedan dan u Hrvatskoj - zaključuje naš sagovornik.

Epilog na sudu

Pevačica je tražila od Popovića da se odrekne starateljstva nad detetom, na šta on nije pristao, i priča je dobila epilog na sudu.

A da nisu bili na korak od venčanja i da prsten vredan 30.000 evra, koji je dobila od Milana, nije bio verenički, potvrdio je biznismen u svom saopštenju u kojem je izneo podatak da sa Severinom nije u ljubavnoj vezi od juna 2011. godine.

Budio se noću zbog bebe!

Milanu Popoviću najteže je pala priča da mu je smetao plač deteta!

- Na to je užasno osetljiv, jer je sve vreme tokom Severinine trudnoće bio s njom, bio je tu i kad se porodila, ustajao je za svako dojenje, nikad nije spavao u drugoj sobi da se odmori, što muškarci imaju običaj da rade, čak ni kad je imao duži let ujutru - tvrdi Kurirov izvor.

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
Sunovrat tate iz rijalitija: Od vile od 1,3 miliona dolara, do kolibe bez TV-a

I. H.    | 19. 09. 2013. - 12:11h

Džon Goslin, zvezda rijalitija "Džon i Kejt plus osam", nekada je živeo u vili od 1.3 miliona dolara, sa suprugom i osmoro dece. Međutim, razvod ga je finansijski uništio, pa danas spava u kolibi bez televizora i interneta, a zarađuje služeći goste u lokalnom restoranu.

Dobro je poznato da prevara može da okonča brak, ali kada ste poznata ličnost, avantura vas može koštati i mnogo više. To je iskusio Džon Goslin (36), zvezda rijalitija "Džon i Kejt plus osam", koji mesečno mora da daje 22.000 dolara za alimentaciju.

Nakon što je prevario Kejt Goslin, koja se sada sama stara o osmoro dece, morao je da se iseli iz porodične vile vredne 1.3 miliona dolara. Danas živi u kolibi u šumi, nema internet niti televizor, a kako bi plaćao račune, radi kao konobar.

- Pao sam na dno već 20 puta. Kada sam izgubio posao direktora prodaje u kompaniji "Gameface International", bio sam građevinski radnik, a sada radim u restoranu. Nakon što je javnost saznala za moju prevaru, niko nije hteo da me zaposli - rekao je Džon za "TLC".

On je dodao da je u početku bio nervozan, jer nije znao kako će gosti reagovati na njega. Ipak, sada se navikao.

- Upoznajem razne ljude, a često me pitaju jesam li ja "onaj momak". Ja im odgovorim da jesam i nastavim da ih uslužujem.

Od razvoda 2009. godine, Džon se jedno vreme provodio u klubovima širom sveta, svake večeri sa drugom ženom. Međutim, kada se njegovo bogatstvo "istopilo", shvatio je da mora da se promeni.

- Učim se na svojim greškama - istakao je Džon, koji i dalje tvrdi da nije varao bivšu suprugu, iako su tabloidi objavili njegove fotografije u zagrljaju drugih žena.

Kejt je prošlog meseca tužila Džona, tvrdeći da joj je hakovao računar i telefon, kako bi prikupio materijal za knjigu koju planira da izda, i to pod naslovom "Kejt Goslin: Kako je prevarila svet".

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Sve je ok, znam ko si, no hard feelings ;)

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 762
Zastava Munze Konza
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.07.0
mob
Samsung GalaxyS3
aaaaaaaaaaaaaaa pa svidja mi se.  Smile

Nazalost, da bi se ti njemu svidela morala bi da budes Leonor ili bar da pustis brkove.
IP sačuvana
social share
Kill all my demons and my angels might die too
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.8.5
Browser
Safari 536.30.1
mob
I-mate 30 Pro
Kreten.... Smile

A bile super te emisije... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
Nekad pomislis da je niski genocidni manijak bio u pravu...nekad
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
TREĆA SREĆA: Udala se Verica Rakočević, samo sin bio na venčanju!

STARS, 06:00, 20.09.2013.Autor: Marija Dejanović,Dalibor Katić,Foto: Damir Dervišagić,Foto: Marina Lopičić

Mlada u 65. Rakočevićka juče rekla sudbonosno „da“ 35 godina mlađem Veljku Kuzmančeviću

Verica Rakočević udala se po treći put u 65. godini. Ona je juče rekla „da“ svom 35 godina mlađem izabraniku Veljku Kuzmančeviću. Venčanje je upriličeno u njenom stanu u 15 sati, a potom je organizovano veselje na splavu „Splej“.

Zvanice su na splav došle pre „mlade“ i mladoženje, koji su dok je trajalo okupljanje svatova stajali na pristaništu s druge strane reke i čekali čamac da ih preveze. A kad je plovilo stiglo, s njega su zagrmeli tamburaši. Odzvanjali su stihovi pesme Džeja Ramadanovskog „Hej, mala, malena, srce si mi zavela“. Mladenci su nekoliko minuta plovili Savom, igrali su na čamcu i tek onda otišli na splav. Tamo su dočekani gromoglasnim aplauzom, a pao je i prvi poljubac pred svatovima. Među njima je bilo i poznatih faca.

Došli su Tijana Dapčević, Leontina Vukomanović, Danica Drašković, Branka Džajić, Sloboda Mićalović, Boško Jakovljević i mnogi drugi. Bio je tu i Veričin sin Miodrag, ali ćerki Elene i Milene nije bilo. One ne prihvataju mladog očuha, pa je Milena ostala u Njujorku, a Elena je otputovala u London. Verica je, i pored toga što njene ćerke nisu bile prisutne, blistala od zadovoljstva.

Za haljinu 1.200 evra

Verica Rakočević se udala u beloj kratkoj top haljini s crnim pojasom. Na nogama je imala crne kožne čizme. Ovu haljinu dizajnerka nije sama kreirala, već ju je iznajmila za 1.200 evra.

Nemoguce da je lik mladji od mene... Damn... izgleda starije od mene bar 10 godina...  Smile

Oh, pa dobro...  srecno i puno lubrikanata... trebace im... Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows XP
Browser
Chrome 29.0.1547.76

Nemoguce da je lik mladji od mene... Damn... izgleda starije od mene bar 10 godina...  Smile

Oh, pa dobro...  srecno i puno lubrikanata... trebace im... Smile

Smiley 1   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 359 360 362 363 ... 735
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.085 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.