Jedini nacin da Karleusu na koncertu gleda vise od 200000 ljudi je da neko drugi (Ceca) peva na koncertu, a da u pozadini ovu vesticu spaljuiju na lomaci.
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Bradata pevačica predstavlja Austriju na "Evrosongu"! (VIDEO) Dvadesetpetogodišnji transvestit čije je pravo ime Tomas Nojvirt će se takmičiti na takmičenju koje se 2014. održava u Danskoj
Foto: YouTube/alienhomeful Izgleda da zemlje koje učestvuju na “Pesmi Evrovizije” više ne znaju koga da pošalju na takmičenje, pa zato i ne čudi što su Austrijanci odlučili da ih na narednom “Evrosongu” predstavlja transvestit po imenu Končita Kobasica (Conchita Wurst)!
Iza ovog urnebesnog umetničkog imena (Wurst na nemačkom znači kobasica, prim. aut.) krije se dvadesetpetogodišnji Tomas Nojvirt, koji se u Austriji proslavio nakon učešća u rijalitiju “Stramanina”. Takođe, on je učestvovao i u šou-programu “Supertalent”, gde je, naravno, pevao pesmu “My Heart Will Go On” Selin Dion.
Iako je na nacionalnom izboru zauzeo/zauzela drugo mesto, čelnici državne televizije ORF su odlučili da upravo Končita Kobasica predstavlja Austriju na “Evroviziji” koja se u maju 2014. održava u Kopenhagenu.
Mada... ja ne kapiram taj fazon... ruzan muskarac\ruzna zena...
Beh...
MILAN STANKOVIĆ: Bio sam zavisnik od telefonskog seksa, kresnuo bih Majli Sajrus! (VIDEO) - Nikada mi se nije sviđao taj hotlajn, oduvek sam imao problem s njim i s telefonskim računima kada sam bio mali. Taj hot je znao da se oduži, da traje i da udari po džepu - kroz smeh kaže pevač i navodi da bi uvek izabrao ljubav pre karijere
Foto: Radijski Festival, Radio Pingvin Pevač Milan Stanković bio je gost na Radio Pingvinu i tom prilikom otkrio slušaocima da je ranije obožavao telefonski seks, odnosno hotlajn, kao i da bi snimio duet sa Cecom. Milan navodi da bi se uvek pre odlučio za Gorana Bregovića i “Evroviziju“, nego Sašu Popovića i “Zvezde Granda“. Pevač je pobornik seksa na čudnim mestima, a kvalitetan odnos bi trebalo da traje od 15 minuta pa nadalje…
Na pitanje voditelja da li je nekad odgovarao na hotlajn pitanja, Milan kaže da ga je ova akcija često “udarila po džepu”.
- Nikada mi se nije sviđao taj hotlajn, oduvek sam imao problem s njim i s telefonskim računima kada sam bio mali. Taj hot je znao da se oduži da traje i da udari po džepu – kroz smeh kaže pevač, i navodi da bi uvek izabrao ljubav pre karijere.
Stanković priznaje da je bilo flertovanja na nastupima, ali nije želeo više da govori o tome. Jedan gledalac je pitao da li bi izabrao “Evroviziju” ili “Zvezde Granda”.
- Zar se to može porediti. Izabrao bih najgledaniji šou na svetu, a to je Evrovizija. Ako slušate domaću propagandu, možda vas i ubede u to da su “Zvezde Granda” najgledanije - rekao je Milan i između Gorana Bregovića i Saše Popovića izabrao Gorana.
Najzanimljiviji odgovor je dao na pitanje s kojom stranom zvezdom bi vodio ljubav.
- S Majli Sajrus, trenutno mi se ona najviše sviđa.