Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti. A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost, ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
KARLEUŠA: Jedva čekam da sa Vučićem i Palmom šetam na gej paradi! Pevačica je na svom Tviter nalogu povodom predstojeće Parade ponosa napisala: "Tolerancija! Sloboda! Ljubav! 21. vek"
Foto: S. Pikula, Tanjug Zoran Žestić/Nemanja Jovanović
Povodom “Parade ponosa” koja je zakazana za 28. septembar, oglasila se i Jelena Karleuša, koja je poznata kao veliki borac za prava LGBT populacije, i koja je na svom Tviter nalogu napisala da jedva čeka da sa Aleksandrom Vučićem i Draganom Markovićem Palmom, prošeta na gej paradi u Beogradu!
Foto: Twitter/@karleusastar
Da podsetimo, Palma je danas od Vlade Srbije zatražio da ne dozvoli održavanje “Parade ponosa”, dok je Vučić pre nekoliko dana izjavio da neće učestvovati na gej paradi.
Ma, ja mislim da ovi Obrazovci uopste ne jure homice... vec pokusavaju nju da uhvataju, pa da prave tulum kao sto je bilo 90-ih ... ono... beo nos i air max patike... prisecanje na stara vremena...
« Poslednja izmena: 23. Sep 2013, 15:03:15 od Anea »
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti. A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost, ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.