Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 380 381 383 384 ... 735
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ostale vesti iz sveta "dzet-seta" edicija 2  (Pročitano 915826 puta)
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Safari 534.30
jbt cim okrenem ledja pojavi se vip oro  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

high prudence

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9110
Zastava Amber
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 24.0
mob
Nokia 1800
Citat
Urednik gej magazina QT Dušan Maljković je bio Karleušin verni fan, a danas je žestoki kritičar.

Citat
- S pljuvanjem Seke Aleksić Jelena Karleuša je dotakla dno.

Citat
Stavljanje intelektualke Biljane Srbljanović u isti kontekst sa šatorskom pevaljkom sramno je kao i stavljanje slike Bogorodice na svinju

IP sačuvana
social share
                                Someone stole my donuts, and now you're all gonna pay!                               
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Svedok stvaranja istorije

necu da ti kazem, chelavi...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22022
Zastava La45.2590  Lo19.8330
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 24.0
mob
Apple iPhone 12, S21
'Vagina mi je bila puna duhova, egzorcizam je riješio problem'

Bila sam kod terapeuta i rekao mi je da mi u vagini žive mrtva tela, duhometar je pištao kao lud kad ga je prislonio uz moju intimnu zonu, ispričala je pevačica

Prošle godine pričala je da se poseksala s duhom i da ju je to nadahnulo da napiše pesme za album. Sad više nema problema s duhovima koji joj opsedaju intimne dijelove. Ke$ha (26) je, naime, bila na 'egzorcizmu vagine'.

- Bila sam kod terapeuta i rekao mi je da mi u vagini žive mrtva tela, mrtvi ljudi i da mi je potreban egzorcizam, duhometar je pištao kao lud kad ga je prislonio uz moju intimnu zonu - ispričala je gostujući u showu Jimmyja Kimmela.

Najavila je i reality show u kojem će pokazati kako joj je točno duh opseo vaginu. Voditelju je rekla da zna da njena iskustva nekima zvuče smešno, no ona veruje u sve to. Veruje i da je u prošlim životima bila muškarac, princeza ratnica...

- Sve to ima smisla i logično je ako se u obzir uzme to da sam u ovom životu opsednuta falusima - rekla je Ke$ha te dodala da je često bila na hipnozi.

Smile

izvor
IP sačuvana
social share
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm
- A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law
- A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Windows
Browser
Chrome 30.0.1599.69
mob
Nokia 6630, valjda
 Smile
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows XP
Browser
Chrome 30.0.1599.69
Taj raspali OBN..

prave program tako sto dovode pedere i kurve na TV, eveuntalno akobogda neke blejace.

Samo u jadnoj Bosni moze proc, Srbija je raspadnutija na drugi nacin  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 30.0.1599.69
Evo jos jedna iznidje u blic

IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
MSIE10.0
mob
Nokia 
Taj bosanski  Red Carpet me nervira prvo jer je apsolutno nemaštovita emisija, prosta kopija hrvatskog

Drugo, ekskluzivno pravo za sprdačinu ima srbijanska Estrada, rekao bi čovjek da nidje u okruženju nema starleta I pjevačica koje vrckaju pred popovima
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.8.5
Browser
Safari 536.30.1
mob
I-mate 30 Pro
 Smile

« Poslednja izmena: 16. Okt 2013, 20:27:37 od inicio »
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
Hrvatski mediji objavili da Milan nije otac Severininog sina!
Skandalozna tvrdnja glasi: "Srpski biznismen nije otac Severininog sina, već je to neimenovani srpski mafijaš"

Foto: B92

Saga o razvodu Severine Vučković i Milana Popovića ulazi u sve prljavije vode, a donji prag sramote dotakli su ipak pojedini hrvatski mediji objavivši da “srpski biznismen nije otac Severininog sina, već da je to u pitanju neimenovani srpski mafijaš”.

U hrvatskim medijima pojavila se informacija koja glasi da Milan Popović, navodno, nije otac sina Severine Vučković. Kako piše portal Tjedno.hr, srpski biznismen je glumio supruga i oca deteta hrvatske pevačice kako bi učinio uslugu prijatelju, koji je srpski mafijaš.

- Iz pouzdanih izvora saznali smo da Milan zapravo nije otac Severininog sina i da on ponovno glumi ulogu oca kao što je svojevremeno glumio Severininog muža. Severina se zaista na sudu bori za sina, ali takođe javnosti skriva veliki deo istine. Milan kao što je glumio njenog muža sada glumi Aleksandrovog oca, premda zna ko je pravi otac Severininog sina, čineći uslugu jednom svom prijatelju, navodno srpskom mafijašu, s kojim je Severina takođe bila u vezi. Severina i taj navodni u javnosti još nepoznati pravi otac njenog sina ljubovali su zajedno i kad se sve zakomplikovalo dogovorili su se da pravu istinu prikrije Milan - piše u tekstu na ovom hrvatskom sajtu, pri čemu se priča nastavlja:

- Kralj bakra, kako su ga zvali dok se nije spetljao sa Severinom, otkad je postao Severinin Milan, tu ulogu je prihvatio i jedno vreme su se s javnosti oboje dobro šalili, ali kao što vidimo, nije im to stalno samo tako polazilo za rukom. Kad je dolazilo do prekida, obično su nastupale etape prekida glumljenja njihovih uloga koje su zajedno s čovekom u pozadini nametnuli javnosti u bivšoj Jugoslaviji. Međutim, javnosti još nisu otkrili pravu istinu, a posle svega teško to mogu i napraviti ne samo zbog navodnog velikog mafijaša u senci, nego i zbog sebe. Ko zna kako bi sada u vreme Severinine najveće popularnosti javnost reagovala kad bi saznala da je veza s Milanom i cela sapunica koja je oko toga nastala izmišljena da bi se prikrila veza sa opasnim kriminalcem – stoji između ostalog u ovom tekstu, u kome još piše da Seve preferira žestoke momke.

- A Severini izgleda takvi tipovi odgovaraju. Nakon, takođe, pomno skrivane veze s Milanom Lučićem i nekim generalima, u njenom životu pojavio se krimos koji je to bez ikakve zadrške. Ali ono što njoj privatno odgovara nije zgodno za javnost, medije i brojne sponzore od kojih je godinama živela dok nije krenula sapunica s Milanom, čiji sledeći nastavak javnost nestrpljivo očekuje – piše Tjedno.hr.

Dražen Stjepandić, koji je i autor ovog teksta o Severini i Milanu, tvrdi za “Informer” da su njegove informacije tačne i da se ne boji tužbe.

- Informaciju sam dobio iz svojih beogradskih izvora, kojima verujem. Poznato mi je ime pravog oca Severininog deteta, ali to ćemo naknadno objaviti – rekao je ovaj novinar.

Do Severine je bilo juče nemoguće doći, a kako “Informer” saznaje iz izvora bliskih Popoviću, srpski biznismen je navodno bio šokiran povodom ovog teksta, jer je reč o notornoj budalaštini.

(Telegraf.rs/izvor:Tjedno.hr/Informer)
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 380 381 383 384 ... 735
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.1 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.