Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 379 380 382 383 ... 735
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ostale vesti iz sveta "dzet-seta" edicija 2  (Pročitano 915350 puta)
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Chrome 30.0.1599.69
 Smile

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Sve je ok, znam ko si, no hard feelings ;)

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 762
Zastava Munze Konza
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.07.0
mob
Samsung GalaxyS3
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Kill all my demons and my angels might die too
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.8.4
Browser
Safari 536.30.1
mob
Apple 15
Karleusa opet pizdi po twitteru... Brani svoju drugaricu Biljanu...

I opet isto sranje - ja sam majka, zena, imam puno Usce i nevina...

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Otaku koji jede burek kod Trpkovica

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows 7
Browser
Chrome 30.0.1599.69
mob
Sony 
Zaboravila si showmen, muzičar, kolumista, LGBT simpatizer itd. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Mac OS X v: 10.8.4
Browser
Safari 536.30.1
mob
Apple 15
Posebno ovo za aktivistu i cuvena recenica - Ja pljujem homice, a oni me napadaju...

Pa, da... neki cak i drze do sebe... nisu svi jeftine kurve...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Otaku koji jede burek kod Trpkovica

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows 7
Browser
Chrome 30.0.1599.69
mob
Sony 
Nisu, ali je licimer licimer kako god da ga gledaš Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
Karleuša se pismom povukla i sa društvenih mreža: Došlo je vreme!
Autor: 24sata.rs | 15.10.2013 - 12:15:00h

Posle povlačenja iz medija, Jelena Karleuša stavila je tačku na bilo kakav vid oglašavanja u javnosti, pa čak i onaj preko svojih privatnih profila na društvenim mrežama.

Ona se pismom pozdravila sa svojim fanovima, ali samo do Nove godine.

Prenosimo vam njeno kompletno pismo.

DRAGI FANOVI:
Iza mene je jedan uzbudljiv i nezaboravan period, kada sam izdala moj najtiražniji album u dosadašnjoj karijeri, deseti studijski album "DIVA" (HVALA VAM NA TOME) kada se desio sada vež antologijski koncert na prepunom Ušću, kada ste mi pokazali svu ljubav i podršku ovog sveta, i ulili mi snagu da nastavim dalje da se borim sa krutim balkanskim predrasudama i pravilima! Muzika je bila i ostala način na koji ja komuniciram sa vama i oduvek sam se trudila da dobijete najbolje što se može dobiti. Od muzičke produkcije, tekstova, do spotova i scenskih nastupa, uvek sam želela da zbog vas pomerim granice i pokažem da smo SVET! Da možemo rame uz rame sa svetskim tokovima, ma koliko teško bilo to ovde, ma koliko se mnogi trudili da ne uspem. Sve dok imam vas, ja nemam šta da brinem, prava ste ARMIJA divnih ljudi i ponosna sam na vas i što vas je svakim danom sve više. Došao je period kada moram da se povučem, kako bih se usresredila na moj, nazovimo to-moj muzičko scenski COME BACK! Posle koncerta na Ušćcu, to ne može biti bilo šta i bilo kako, već MNOOOOGOOOO dobro! Zato se do Nove godine neću oglašavati ni na društvenim mrežama, kao što sam se odavno povukla i iz pisanih i elektronskih medija i javnog života uopšte! Budite strpljivi, a znam da hoćete, i verujte u mene! Nikad vas nisam, a tek sad NIKAD VAS NEĆU IZNEVERITI! Do novog singla, koji se očekuje, ako sve bude po planu, za Novu godinu, ja vam šaljem svu moju ljubav, grlim vas, i da znate da pratim sve što pišete... Vaša, JK

Izvor: Alo

Gejevi se odrekli Karleuše!

STARS06:03, 15.10.2013.Autor: Ljubomir Radanov,Foto: Damir Dervišagić,Foto: Marina Lopičić

Pala je u mojim očima i jako sam razočaran. Njen rečnik nije adekvatan za nekog ko hoće da se predstavi kao diva. Valja se po blatu, kaže urednik Gej eho portala

Gej aktivisti su počeli da se preko društvenih mreža javno odriču Jelene Karleuše zbog njenih tviter napada na Seku Aleksić. Onima koji su joj ponosno dodeljivali epitet ikone i divili joj se veoma je zasmetao način na koji već neko vreme piše o koleginici, posebno njeni niski udarci na račun dece.

A pre su je branili

- S pljuvanjem Seke Aleksić Jelena Karleuša je dotakla dno... Pala je u mojim očima i jako sam razočaran - napisao je Predrag Azdejković, urednik Gej eho portala, na Fejsbuku, a potom za Kurir izjavio:
- Mislim da njen rečnik nije adekvatan za nekog ko hoće da se predstavi kao diva. Suviše se nisko spušta i valja po blatu. Urednik gej magazina QT Dušan Maljković je bio Karleušin verni fan, a danas je žestoki kritičar.

- Nakon svih mojih pokušaja da odbranim Jelenu Karleušu od niza kulturfašističkih napada u prethodnim godinama, sada želim da kažem da je se, nakon izjava o Seki Aleksić, „zvanično odričem“, kao one koja je od subverzivnog elementa domaće političke/estradne scene, preispitujući sve - od homofobije do religioznih dogmi - sama postala ono što je nekoć kritikovala: ordinarna rasistička malograđanka.

„Živiš u fejk kući, nosiš fejk ‚ermes‘, fejk D&G haljine, kineski ‚lubuten‘, i plaćaš muža jer si morž? I treba da me mrziš. ‚Birkin‘ mogu da ti poklonim, da se više ne brukaš. Kuću, muža, decu, izgled i karijeru?! Neke svinje nikad ne polete. Fascinantno mi je da Biljanu Srbljanović nazivaju narkomankom upravo oni koji su prodali kevin televizor za 50 evra da bi kupili malo loše gudre. Stavljanje intelektualke Biljane Srbljanović u isti kontekst sa šatorskom pevaljkom sramno je kao i stavljanje slike Bogorodice na svinju“. Nemam dalji komentar - napisao je Maljković na Fejsbuku.

Rat na internetu

I Karleuša se oglasila povodom ovih napada.
- Tolerancija je kad se boriš za prava homoseksualaca iako su najglasniji borci protiv tebe - upravo homoseksualci - napisala je Karleuša na Tviteru.

Izvor: Kurir

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 24.0
Pazi ako ne izadje sa novim albumom i nazove ga "Uskrsnuce"
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 379 380 382 383 ... 735
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.294 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.