Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Studenti u sredu opet na ulici  (Pročitano 17526 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
Znali ste da ce protesta biti - zasto niste ranije krenuli?

Tuzno je sto ovde ljudi samo gledaju to sto su se zaglavili u saobracaju, a saobracaj funkcionise ocajno te funkcionise sa ili bez protesta.
Smile

Jbt, prokopali su ceo grad, rade svaku opstinu istovremeno, naprave sranje u saobracaju zato sto moraju u isto vreme da rade i zvezdu i pozesku i hipodrom i blagoje parovica i ostale kurce i palce...O centru da ne pricam...Sto se na to ne zalite?

Uostalom , kao da ne znate da niko nece da vas jebe 2% i da je jedini nacin da nekom skrenes paznju na sebe jeste ako zatvoris ulice...Drugacije ne moze, da su protestovali na nekom drugom mestu mogli bi i ida istrunu i niko nista da ne kaze.

A kada bi tebi bila frka zatvarao bi ullice i te kako...Bolelo bi te uvo za to kako ce ko da stigne na posao ili kuci.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
A kada bi tebi bila frka zatvarao bi ullice i te kako...Bolelo bi te uvo za to kako ce ko da stigne na posao ili kuci.

jasno  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Don't fuck with me!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 24298
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia E71
Citat
ako neko radi do 16, ne moze da krene u 15  Smile
Citat
Jbt, prokopali su ceo grad, rade svaku opstinu istovremeno, naprave sranje u saobracaju zato sto moraju u isto vreme da rade i zvezdu i pozesku i hipodrom i blagoje parovica i ostale kurce i palce...O centru da ne pricam...Sto se na to ne zalite?
daleko od toga da se ne zalim na to, na svojoj kozi osecam upravo posledicu zatvaranja pomenutih ulica  Smile
Citat
Uostalom , kao da ne znate da niko nece da vas jebe 2% i da je jedini nacin da nekom skrenes paznju na sebe jeste ako zatvoris ulice...Drugacije ne moze, da su protestovali na nekom drugom mestu mogli bi i ida istrunu i niko nista da ne kaze.
to bi trebalo da bude tako, ali i sama si svedok da je u zadnjih par godina bilo xy protesta na ulicama, prugama i sl. i da li je neko nesto postigao? da li je neka nepravedna privatizacija ponistena? nije!
Citat
u pravu si, bolelo bi me uvo za druge, ali kao razumna osoba ne bih posezao za nerazumnim resenjima svojih problema.
 Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.80
mob
Apple 15
Opet je vlada popustila i napravila medvecu uslugu studentima.
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5

Tuzno je sto ovde ljudi samo gledaju to sto su se zaglavili u saobracaju, a saobracaj funkcionise ocajno te funkcionise sa ili bez protesta.
 Smile

cekaj,@osma,ja sam bio mislio da si protiv protesta?  Smile Smile   Smile
ili sam te bio pobrkao s nekim...  Smile
« Poslednja izmena: 27. Nov 2009, 20:09:33 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
SonyEricsson k310i
Opet je vlada popustila i napravila medvecu uslugu studentima.
A sta da im radi,da napravi novog Cedu?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
Citat
u pravu si, bolelo bi me uvo za druge, ali kao razumna osoba ne bih posezao za nerazumnim resenjima svojih problema.

Nerazumna resenja za nerazumne probleme.
Uostalom, kada sva razumna resenja propadnu i ti ispusis zato sto se protiv nekih stvari ne moze razumno...Ostaje ti jedino da dizes prasinu.
Dok smo protestovali na faxu, mogli smo i da istrunemo, niko nas nije sljivio 2 %...
Ti fazoni ''razumni'' tipa, mi njima posaljemo zahtev, oni nama dopis i sve tako u krug nedeljama...To moze da traje mesecima i da se nista ne desi, nego samo tako da nas zavlace do sutra..
A to se i desilo, zavlacili su nas...Pa neka, ovce su za sisanje...
I o kojim onda razumnim resenjima ti pricas?
Nikad se velike i revolucionarne promene nisu desavale i resavale razumnim nacinima.

Ne izlaze ljudi(ne samo studenti, vec bilo ko) na ulice da protestuju zato sto su lenji i dosadno im je...Muka ih je naterala....

Spominjes razumno u bilo kom kontekstu zajedno sa nasom zemljom?E nek si ti ziv i zdrav...

@hkj, ne pobrkao si me, podrzavam naravno, pogotovo sto su i nas na faksu fino zakinuli za to...
« Poslednja izmena: 28. Nov 2009, 00:37:23 od osma_putnica »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Don't fuck with me!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 24298
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia E71
Citat
Nerazumnsa resenja protiv nerazumnih problema...

Spominjes razumno u bilo kom kontekstu zajedno sa nasom zemljom?E nek si ti ziv i zdrav..
Pa ako celu ovu stvar gledas u kontekstu sa nasom zemljom, tek onda su zahtevi studenata nerealni. Zvuci surovo, ali ko ima pare treba da studira, ko nema...neka se snalazi. Zasto to kazem-mislim da gorepomenutoj nasoj zemlji zaista ne treba vise studenata imamo ih i previse. Gde cemo da ih zaposlimo??? Jel ljudi zavrsavaju fakultete da bi bili desetinama godina na birou ili da rade kao vozaci i u mini marketima??? Suvise smo mi jadna drzava da bi mogli nekome ko je dobar deo svog zivota posvetio ucenju i usavrsavanju makar da pruzimo sansu, a kamoli da se oduzimo.
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
@hkj, ne pobrkao si me, podrzavam naravno, pogotovo sto su i nas na faksu fino zakinuli za to...
a,pa,dobro.  Smile Smile
i ja ih podrzavam.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22684
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Gadjajte te vladu salamom.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.088 sec za 18 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.