Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Studenti u sredu opet na ulici  (Pročitano 17524 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
SonyEricsson k310i
Citat
Suvise smo mi jadna drzava da bi mogli nekome ko je dobar deo svog zivota posvetio ucenju i usavrsavanju makar da pruzimo sansu, a kamoli da se oduzimo.
Jo[ jedan razlog da se podrze studenti.Zato lepo brajko moj treba svi da se udruzimo sa studentima.I licno mislim da je ovo samo puko obecanje i da od toga nece biti nista.Obecavala je vlada mnogima koji su proteatvovali pa nista nije uradila.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 421
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.33
Iskreno, smaraju više sa tim pištaljkama i sranjima. Ne mogu da skupe 60 bodova iz prve, a hoće da upišu četvrtu?

Juče upaše na moj faks studenti sa drugih fakulteta, sa sve megafonima. Vidiš da nema niko mlađi od 26. Sve matori studenti koji ne poštuju održavanje časa.
IP sačuvana
social share
Because he's the hero Gotham deserves, but not the one it needs right now.
So we'll hunt him, because he can take it.
Because he's not our hero.
He's a silent guardian, a watchful protector.
A dark knight.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
SonyEricsson k310i
Ma ja mislim da su to sve nacisti,huligani i kiminalci, ko zna ko stoji iza njih  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 421
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.33
Banalizuješ. Ja bih pre rekao da su neradnici koji bi da nastave da studiraju o državnom trošku, a da se ne pomuče mnogo.

Mada, opet, možda ja grešim.
IP sačuvana
social share
Because he's the hero Gotham deserves, but not the one it needs right now.
So we'll hunt him, because he can take it.
Because he's not our hero.
He's a silent guardian, a watchful protector.
A dark knight.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Don't fuck with me!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 24298
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia E71
Citat
Zato lepo brajko moj treba svi da se udruzimo sa studentima
To podrzavam 100%, ali onda bi bilo ne kao 5.oktobra, nego kao 1945... idemo na Dedinje da ih izbacujemo iz vila, a ko od njih izvuce zivu glavu smatra se srecnim  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11186
Zastava t
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.33
mob
Alcatel 258
Е то што се догодило 1945 и избацивање из вила је нешто од чега се нећемо ослободити и опоравити још 200 година. Тад су например дедови од оних који данас кроје нама капу убили Војводу Петра Бојовића старца који је имао 86 година, узели виле људима који су их стицали вековима и ставили своје јагњеће бригаде у њих.

Подржавам студенте, ако се може потрошити 20 милиона евра за тами'флу и "епидемију" а нико од лекара неће то да прими, што је јавна тајна у кругу болнице. Могу и ставити 5 милиона за те студенте.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Apple 15
Opet je vlada popustila i napravila medvecu uslugu studentima.
A sta da im radi,da napravi novog Cedu?

Molim, ovi protesti nisu politicki, vec socijalni, tako da takvim paralelama nije mesto ovde...  Smile

Da si ikada bio student, znao bi razliku...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2834
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.33
mob
Nokia 
Evo ja sam student, samofinansirajuci, i da se ja pitam pohapsio bi svih tih par stotina koji blokiraju grad jel bi hteli da lakse upisu godinu. Tek sad kad pogledam ove i ranije studentske proteste shvatam da ti koji protestuju nisu studenti vec jedna grupica ljudi koji su dali sebi za pravo da predstavljaju sve studente. Nikad se studenti nisu borili za nesto pametno. Ne moze 5. oktobra da se trazi evropski sistem obrazovanja a danas da se trazi besplatno studiranje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
Ne moze 5. oktobra da se trazi evropski sistem obrazovanja a danas da se trazi besplatno studiranje.

gluposti  Smile .... nasha drzava svake godine izdvaja sve manje i manje para za visoko obrazovanje .to se posebno odnosi na obrazovanje struchnjaka iz tehnichkih i bazichnih prirodnih nauka ,a bez njih je u dobu tehnologije nemoguc bilo kakav napredak .

mi vec danas imamo manjak inzenjera iz pojedinih oblasti ,a s ovakvom obrazovnom politikom ko zna shta ce biti za 5-10 godina. hteli ne hteli ,postacemo kolonija onih koji ce nas koristiti kao jeftinu fizichku radnu snagu ,jer cemo biti nesposobni da bilo shta uradimo samostalno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2834
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.33
mob
Nokia 
Jedini manjak koji mi imamo je manjak ljudi koji upisuju fakultete zato sto to stvarno zele, vecina njih upisuje ne bi li zablejali jos jedno 5, 6 god, pa ako ga usput zavrse dobre je   a ako ne nikom nista. Nikad Srbiji nije falilo toliko visoko obrazovanih ljudi da bi to predstavljalo ozbiljan problem zbog kojeg bi drzava trpila posledice. Moguce da postoji manjak u nekim oblastima, ali zato imamo viskove u drugim. E sad zasto neko zavrsava hemijski umesto npr. medicinskog to je drugi problem, koji bi trebalo drzava da resi.
Ne treba drzava da ulaze u obrazovanje tako sto ce placati skolarine meni ili nekom drugom. Danas svako moze da upise fakultet, i zasto bi drzava finansirala nekog recimo dve godine i da taj posle batali faks, gde je tu logika. Treba finansirati samo najbolje tj. one za koje si gotovo siguran da ce zavrsiti .
I objasni mi molim te zasto je glupost kad kazem da ne moze ista grupa ljudi da trazi dve razlicite stvari u kratkom vremenskom periodu, posto mi to nisi objasnio nego si presao na drugu temu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.