Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Jul 2025, 18:49:42
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Strelac  (Pročitano 57708 puta)
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Citat: milosch5 link=topic=155775. msg4532361#msg4532361 date=1198101964
jel ima neki strelac/ofan?Ja u zivot nisam sreo nikad takvu kombinaciju,nijednog choveka nisam upoznao,da jeb kao ja  :help:
Evo ja sam strelica/ofan  :D
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

pozdrav svima

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 363
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6070
I JA SAM dupli strelac najaci smo ponosim se time
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1366
Zastava south of heaven
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
Citat: milosch5 link=topic=155775. msg4532361#msg4532361 date=1198101964
jel ima neki strelac/ofan?Ja u zivot nisam sreo nikad takvu kombinaciju,nijednog choveka nisam upoznao,da jeb kao ja Smile
Evo ja sam strelica/ofan Smile
Cao!...Nadam se da cesh ponovo da posetish forum  Smile dodudshe,u medjuvremenu sam naleteo na Franka Sinatru,i stvrano podsecam na njega(karakter)

hmm nijednog hrabrog strelca nisam upoznala....vecina njih me nerviraju al ima nekolicina s kojima sam super! ostali smaraju jako.... Smile
a,da,strelcovi znaju da smaraju device i rakove...malcice su pasivni
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

*u gadnu babu rastem*

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 12422
Zastava francuska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia 5610
meni kazu da sam kao tina tuner a ja nikako d aje upoznam  Smile
IP sačuvana
social share
U mom penkalu je jos mnogo mastila, ali volim da pisem samo jednoj osobi...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

xaxaxxaxaxaxa

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
apsolutno se slazem sa svim,ali ısto tako mislim da mnogo toga zavisi i od podznaka.Ja sam u horoskopu strelac,a u podznaku skorpija,da li mi neko moze reci nesto o ovoj kombinaciji?Hvala.
IP sačuvana
social share
Sha Bilo
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9;M
apsolutno se slazem sa svim,ali ısto tako mislim da mnogo toga zavisi i od podznaka.Ja sam u horoskopu strelac,a u podznaku skorpija,da li mi neko moze reci nesto o ovoj kombinaciji?Hvala.

Naravno da je jako bitan podznak ili Ascdent - jako bitna tačka u svakoj natalnoj karti

Ljude sa Asc u Škorpionu su dobro poznate po prodornosti, vrlo često ih povezuju sa isceliteljstvom, istraživanjem tudjih motiva (npr. psihoterapjom) ili sa istraživanjem nepoznatog i ezoteričnog. Budući da Škorpiju često opisuju kao hrabru, obično se ne spominje da je osnovni element u pozadini svih delovanja strah. Za škorpiju je napad najbolja odbrana. Sa Asc u škorpionu, osobe su spremne za odbranu do nevidjenih granica Smiley Škorpija je znak emotivnog ekstremizma i zato je lako naći bar po jednu negativnu karakteristiku Asc u Škorpiji za svaku pozitivnu. Asc u škorpiji je tokom vremena stekao prilično negativnu reputaciju koja nije sasvim nezaslužena. Nijedan drugi Asc mu nije ravan u osvetoljubivom, nemilosrdnom i ljubomornom ponašanju. Osveta je često jak podsticajni činilac u njihovom ponašanju kao i povremena paranoidna opsednutost samoodržanjem. To često poprima oblik nevoljnosti da daju bilo šta - novac ili osećanja; imaju veliki strah od davanja i gubitka kontrole. Mogu instinktivno da opaze dublja osećanja i motive drugih. Oni mogu biti izuzetno sposobni i često vrlo predani kada treba rešiti neki težak zadatak ili životno pitanje.
Znak u kojem se nalazi Mars uvek je važniji od znaka u kojem se nalazi Pluton i ako je Mars pozitivno postavljen može pomoći pri kanalisanju i transformaciji škorpionske energije koja je često pogubna za nji same.

A evo i karakteristike kombinacije tvog znaka i podznaka - Strelac/Škorpion

Mnoge su dodirne tačke između ova dva znaka, ali su još brojnije tačke razmimoilaženja ove dve izuzetno jake prirode. Ovakva ličnost neprestano traga za praktičnim zadovoljenjem svojih intelektualnih i moralnih težnji. U njoj postoji bezbroj nijansi i bogatstvo oprečnosti koje mogu izmaći površnom pogledu. Teško je upoznati dušu ovakve osobe, jer beži od suviše otvorenog pokazivanja sebe. U širem smislu, reč je o nezadovoljenoj prirodi zbog mnogobrojnih unutrašnjih potreba koje je razdiru.

Bolne i sukobljene strasti, neophodne da se izbegnu zamke svakodnevnice, s vremena na vreme ometaju put Strelca - Škorpije kroz život, a burne ljubavi nemaju uvek najbolje posledice za njegovu karijeru. Njegov cilj je da živi slobodno i nesputano. Uvek teži da promeni trenutno stanje i uvek se suprostavlja svemu što vodi banalnosti i dosadi. Događa mu se i da bude otvoren prema misterijama svemira, da se pokaže da je u stanju da poremeti društvene navike i taj poremećaj organizuje na trajnim osnovama, ali često pada i u lutanje, u strasnu pobunu koja potvrđuje izraženu sklonost za besplatan rizik, naglu i loše pripremljenu akciju...

- Ova kombinacija Strelca i Škorpije odrazila se prilično komplikovano na Vašu ličnost jer su to dva znaka čija se značenja umnogome razlikuju. Vaša strana Škorpije Vas ponekad zabrinjava, uznemirava, impresionira ali i plaši. To je uzrokovalo time da ponekad želite da izađete iz sebe, da se otvoreno suprostavite svemu što Vas muči, da pređete granice i samog sveta, ali za to kao da nemate dovoljno snage. Vi, uglavnom, uspevate da usmerite svoje interese i misli na probleme i najvažnija pitanja, mešajući ciničnu efikasnost i stalni idealizam i trudeći se da se držite dalje od teškoća i obaveza koje nosi svakodnevni život, ali sve to zajedno zahteva mnogo snage, energije, potencijala.

S jedne strane, Vaša izražena potreba za nezavisnošću, a s druge, pojačana posesivnost, najbolje se manifestuju kroz pobune, protivurečnosti kojima ste skloni. Te dve osobine preovlađuju i sukobljavaju se u Vama, a ona Vaša jedinstvena, osobina da često skrivate svoje namere, ne pokazujete uvek svoju volju, primorava Vašu okolinu na oprez kada ste Vi u pitanju. Nije Vas nimalo lako poznavati, jer mnogo toga leži prikriveno ispod površine. Suprotni pol fascinirate erotskim, misterioznim vibracijama koje šaljete. Veliki ste detektiv i istraživač, usamljeniji od većine Strelaca.

Imate snažnu volju i rezervisani ste, drugima ulivate poštovanje i skloni ste da stvari sagledavate u celosti, do samog dna. Vaša otrovna žaoka uvek pogađa cilj, morate se međutim čuvati svog sarkastičnog jezika, koji može odvraćati druge ljude od Vas. Vaša snaga sastoji se u moći regeneracije, u stanju ste da nadvladate svako iskušenje. Istina, njih će biti mnogo ali to ne treba da Vas obeshrabruje. Dubina Vaše psihe uzrok je mnogih preterivanja, često vidite nepravdu i tamo gde je nema, isto tako teško se zadovoljavate postignutim, uvereni ste da možete više i bolje. Pošto često idete u ekstreme pazite da ne preterate...

Ako niste znali - istu kombinaciju znaka i podznaka u svom horoskopu ima i Emir Kusturica. On Vam, u neku ruku, dođe kao "Astrološki blizanac"...

sa astro-com.net-a
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

xaxaxxaxaxaxa

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Hvala!  Smile
IP sačuvana
social share
Sha Bilo
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 318
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung Galaxy Fame
Pozdrav svim Strelcima na "Bureku"! Smile
IP sačuvana
social share
Nisu losa vremena. Nego ljudi!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
A sta je sa kombinacijom strelac-rak? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9;M
A sta je sa kombinacijom strelac-rak? Smile

Ako misliš na kombinaciju znaka i podznaka onda evo tekstića

U ovom spoju znaka i podznaka rađa se prilagodljiva i širokogruda priroda, rezervisana i puna razumevanja, obdarena velikim humanizmom.

Izuzetna snalažljivost, kako u problemima stvarnog života tako i u onim duhovne prirode čini ovu ličnost posebno otvorenom za bezbroj pozitivnih ili negativnih utisaka, koja ona upija krajnjom lakoćom. Osećaj dužnosti, upravlja, potom, svakom njenom akcijom kao i neverovatna lakoća da se u celosti posveti nekom idealu. Treba naglasiti da je reč o veoma senzibilnoj prirodi koja često trpi razočaranja u životu. Osećanja su joj maksimalno razvijena i, obzirom da nisu uvek podržana neophodnom čvrstinom, izazivaju sukobe u duši ovakve osobe.

Strelac - Rak voli pokret i putovanja, ali ne ume da se otrgne iz korena. Kod njega su udruženi velika duševnost, osećajnost, toplina, sposobnost za univerzalnu ljubav, mašta, romantika, snovi za visokim moralom, osećaj za pravdu, najviše sposobnosti intelekta i duh sposoban za sticanje najrazličitijih saznanja. Veliki je sanjar i idealista, neobično podložan impresijama, naročito u mladosti, pa osećanja, koja takođe u mladosti vrlo snažno deluju, dominiraju nad Jupiterijanskim intelektom i duhom.

Obdaren je stvaralačkom izvornošću, pa pokušava da ostvari sklad između idealnog sveta svojih snova i stvarnosti, pazeći da društvena sfera ne ošteti privatnu. Ovaj stalni napor ka pomirenju različitih svetova izlaže ga teškoćama i čestim promenama. U zrelom periodu života duh se stabilizuje i intelekt nekako umiri, i pozitivno orijentiše ovu osobu, koja je zbog svoje osećajnosti sklona depresijama. Ali, snaga koja je pokreće takva je da ništa ne može da sruši njenu dubinsku ličnost...

- Vaša egzistencija je u velikoj meri pod uticajem porodičnih slika i porodičnog života. Vi ste mirniji, stidljiviji i osećajniji nego tipični Strelac i dajete prednost kućnom i porodičnom okruženju. Važni su Vam tradicija i rodoljublje; volite da se vraćate u prošlost. Emocije su Vam veoma jake, uživate u romantičnim i neobičnim događajima i avanturama. Altruizam koji osećate u sebi biće odlučujući kod izbora Vaše profesije. U osnovi ste stidljivi pa su Vam, da biste stvarno procvetali, potrebni ljubav i ohrabrenje.

Skloni ste čestim promenama raspoloženja. Zbog urođene nesigurnosti, povlačite se pred svim neprijatnim stvarima. Podložni ste uticajima sredine i posle prvog susreta sa Vama ljudi su impresionirani Vašim dubokim osećanjima i krhkom sigurnošću. Izgledate kao neko ko je veoma brižan, vodi računa o drugome i vrlo je "zaštitnički tip", ali se iza toga vrlo često krije deviza "lako ćemo". U prvi mah, Vi naprosto zavodite svojom iskrenom ljubaznošću, spontanošću, svežinom.

Mašta Vam je bogata ali ono što želite nije uvek realno. Sanjate o avanturama, o proboju ka novom, o istraživanju nepoznatog. Voleli bi da napravite neku ludost, ali se bolje osećate na sigurnom, u skladu sa Vašom potrebom za samozaštitom i subjektivnom senzibilnošću... Izbegavajte da imate iluzije o sebi ali i o drugima...

Ako niste znali - istu kombinaciju znaka i podznaka u svom horoskopu ima i Steven Spielberg. On Vam, u neku ruku, dođe kao "Astrološki blizanac"...

A ako misliš na ljubavnu kombinaciju, napisaću ti u drugoj poruci Smile
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Jul 2025, 18:49:42
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.