Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Avg 2025, 19:06:52
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Strelac  (Pročitano 58201 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2260
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
uglavnom su.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

VERNU LJUBAV NEBO DRZI.

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 559
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson z500i
ai svi strelci koje znam su sebicni. i to bas. normalno u nekim situacijama nisu,ali vecinom....i da vole da te ogovaraju!
IP sačuvana
social share
"ljubi istinu,ali prashtaj zabludu!" - Volter
"Cuvajte se da vas ko ne prvari! " ( Matej,24,4)

"ko ljubi dobre ljude,taj ne moze biti zao!
"lud je onaj ko se silom suprotstawi ljubavi,jer ona vlada i medju bogovima"- Sofokle

"Odreci se ljubavi iz bilo kojeg razloga,znaci ne osecati ni najmanju ljubav!"- Pirandelo
"uvrede se lako prashtaju gde je ljubavi u srcu!!" Goldsmit
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 103
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
to da je strelac cicija, ne bih rekla!!!
kod mene je ovakva situacija...volim drugima da poklanjam vishe nego sebi, ali kao shto mrzim nepravdu tako mrzim i kada ljudi iskorishcavaju druge na sve nachine, pa i materijalne( to mi je narochito odvratno),  kada je u pitanju "tudje sladje", i "shto ja da ne ushtedim, ako ima budala koje se rasipaju"! iz tog razloga umem da budem veeeelika cicija ! Smile Smile Smile
to da strelci ogovaraju...pa, bash ne bih rekla...ogovaraju svi, samo shto strelac uvek naj...e, zato shto ne pazi shta ispred koga pricha, zato shto je naivan!
ne laze strelac sigurno! ja nemam pojma da slazem, ni glupost neku... ali da preuvelichaju stvari, to umeju, ali ne iz zle namere, vec iz zle navike(shto bi rekao marchelo:) )!
ja sam u podznaku jarac i bash kao klinka sam imala sve karakteristike strelca i one loshe i one dobre...sada imam 23. i jarac je vec pocheo da radi svoje...dosta sam miirnija, stalozenija, opreznija, nisam vise neki avanturistichki tip...ono shto mi je ostalo od strelca je brbljivost, filozofiranje...Smiley....optimizam, vernost, svojeglavost, smisao za humor....osmeh na licu uvek...i kada je teshko! Smile
« Poslednja izmena: 18. Dec 2007, 23:33:22 od mila »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 206
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ej, pa ja i ti smo skoro pa blizanci(strelac/jarac) Smile . Tacno je to da znaju pogresne stvari da nam "izlete" ispred pogresnih ljudi jer znamo da se zanesemo u prici i da odlutamo gde ne treba, ali mislim da nismo od onih ljudi koji stvarno uzivaju u ogovaranju i koji izmisljaju gluposti o drugima. A svojeglavi smo do bola, to priznajem Smile
IP sačuvana
social share

Uploaded with ImageShack.us
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 103
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ej, pa ja i ti smo skoro pa blizanci(strelac/jarac) Smile . Tacno je to da znaju pogresne stvari da nam "izlete" ispred pogresnih ljudi jer znamo da se zanesemo u prici i da odlutamo gde ne treba, ali mislim da nismo od onih ljudi koji stvarno uzivaju u ogovaranju i koji izmisljaju gluposti o drugima. A svojeglavi smo do bola, to priznajem Smile
ne ogovaramo uopshte. poznajem dosta zena strelaca i kada se okupimo, nikada, ali NIKADA nije krenula trach partija! jedino shto moze biti je to shto verujemo svima i iskreni smo...dok se ne opechemo i nauchimo pameti. Smile
aleksandrazns je ochigledno imala loshih iskustava sa nekom osobom, pa generalizuje stvari, a ko zna da li je i objektivna u svemu tome shto pishe...u astrologiju i prirodu strelca se definitivno slabo razume!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 206
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ne ogovaramo uopshte. poznajem dosta zena strelaca i kada se okupimo, nikada, ali NIKADA nije krenula trach partija! jedino shto moze biti je to shto verujemo svima i iskreni smo...dok se ne opechemo i nauchimo pameti. Smile
aleksandrazns je ochigledno imala loshih iskustava sa nekom osobom, pa generalizuje stvari, a ko zna da li je i objektivna u svemu tome shto pishe...u astrologiju i prirodu strelca se definitivno slabo razume!
Nikad necu zaboraviti kako je jedna moja drugarica htela u osmom razredu da nesto isprica i pogledala u mene i rekla, necu pred tobom ti ne volis ta ogovaranja Smile
A i nikad se nisam puno druzila sa zenama, pubertet sam provela  izolovana poprilicno od svega toga.
IP sačuvana
social share

Uploaded with ImageShack.us
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 103
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Nikad necu zaboraviti kako je jedna moja drugarica htela u osmom razredu da nesto isprica i pogledala u mene i rekla, necu pred tobom ti ne volis ta ogovaranja Smile
A i nikad se nisam puno druzila sa zenama, pubertet sam provela izolovana poprilicno od svega toga.
hahaha...joj menci, slatka si... znam, i mene nikada nisu gledali kao osobu od poverenja! uvek su postojale neke devojke kojima se prichaju tajne, a ja sam bila  rezervisana samo za neko zezanje, a da mi se poveri neko nije bilo shanse, i ako za to nije bilo razloga, tako su me dozivljavali! sa druge strane, sada mi je i drago zbog toga! Smile
« Poslednja izmena: 19. Dec 2007, 10:33:28 od mila »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1366
Zastava south of heaven
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
jel ima neki strelac/ofan?Ja u zivot nisam sreo nikad takvu kombinaciju,nijednog choveka nisam upoznao,da jeb kao ja  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Žene Strelci

Postoje i žene avanturisti, takodje. Nisu svi istraživači, alpinisti i svetski putnici muški Strelci. A prava žena Strelac je tako neumorna, tako gladna iskustva i tako čezne da istraži taj fascinantni karneval kako ona vidi ovaj život, isto kao što je to i njen muški parnjak. Ova žena ima potrebu za ličnom slobodom izuzetno visokog stepena i ona nije poznata po svojoj spremnosti da se uda niti po svojoj spremnosti da preuzme porodične odgovornosti. Često je ona srećnija kad provodi život bez oboje. Isto je toliko verovatno da će da rodi dete van bračne veze i da ga odgaji da joj bude pratilac na njenom putovanju, kao što je verovatno i da će da se udobno učauri iza sigurnih bedema. Za svakog Strelca, zidovi znače isto što i za bika crvena marama.
 Ženi Strelcu dopada se svaka karijera koja omogućuje prostor, putovanja, slobodu kretanja i prilike za nove korake. Medjutim, i žena Strelac koja ne juri karijeru ima potrebe za ovim stvarima. Ako ne uspe u bilo čemu drugom, postaće Socialite (osoba značajna u društvu; osoba koja je poznata po tome što prisustvuje svim značajnim društvenim dogadjajima najviše klase), jer će barem moći da pravi zabave i da sreće uzbudljive ljude. Postoje takodje introvertnije i filozofski nastrojene žene rodjene u znaku Strelca i neke, kao Džejn Fonda, koje možda i jesu filozofski nastrojene ali su tipičnije za ovaj znak po tome što su vrlo glasne kad govore o svojoj filozofiji. Često ćete da ih nadjete umešane u sporove ove ili one vrste, jer su zbog svojih pronicljivih vizija i svog smisla za napredovanje unutar grupe stekle interesovanje i brigu za ljudsku dobit. Jedna stvar nije karakteristična za nju, a to je da nema stav. Strelac uvek razmišlja o nečemu, prežvakava to i uči, čita i diskutuje o tome. Za ženu Strelca ubedjenja su strašno važna stvar, mada je verovatno da se ona redovno menjaju Strelac je fluidan, fleksibilan znak. Ponekad ćete da primetite da kod žene Strelca izlaze na videlo njena duhovna i religiozna strana – koja se često ispoljava kao interesovanje za religiju, mit, psihologiju i razne odabrane ezoterične i okultne teme. To je ljubav prema nepoznatom i izazovnom, prema magičnom i neobjašnjivom.
Žena Strelac ima i jak smisao za ljubav i humor. Ovde takodje dolazi do izražaja i čuveni Strelčev direktan način obraćanja. Ne možete da očekujete od žene Strelca da vam laska na diplomatski način. Više je verovatno da će ona da vam uputi verbalan udarac medju oči – ne zato što je gruba, već zato što je sklona da nešto kaže pre nego što razmisli i da baš ne razume sasvim dobro da je vas, osetljivu dušicu kakvi ste, njena uvreda upravo nepovratno slomila. Ona je obično u pravu; prilično je teško prevariti Strelčevu oštru intuiciju kojom ona uspeva da direktno prozre poziranje i licemerje.
 Ovde se može videti i trag ’’grupni’’ sindrom. Žena Strelac često ima potrebu da bude tamo gde je akcija, tamo gde su interesantni i uzbudljivi ljudi. Bilo da je to zbog njenih sopstvenih ili tudjih talenata, nju privlači sve što je novo i važno. Ona ima potrebu da sve vreme bude u pokretu da radi na nečemu, da bude zaposlena na projektima. Ono što joj odgovara, to su rutinski poslovi od devet do pet u kancelarijskoj arhivi ili rutinski poslovi od šest do osam oko dečijih doručaka i nabavki i peglanja. Ustvari, možda ste primetili da su mnoge žene Strelci strašno nesposobne kad se bave stvarima kao što je praktična organizacija. A ako to ipak rade, često imaju dobru pomoć od zemljanih znakova – od svih tih Devica, Jarčeva i Bikova, koji mirno sede u pozadini, skupljaju pare i peru sudove. Nije važno, žena Strelac je sposobna da okupi druge ljude, da ih inspiriše, da ih razveseljava, da ih podučava, da im otvori put u svet, ali ne i da čisti za njima.
 Romantični Strelac može da ima problematične periode u dugim vezama. Budući da voli novo i uzbudljivo, žena u znaku Strelca će možda da sledi šablon svog muškog pandana i da uvek traži viteza na belom konju, koji će da je odvede daleko odbanalnosti i da joj pokaže kako izgleda romansa iz sveta bajki. Ovo može da bude pustolovina u bukvalnom smislu ili fantazija; ovakve pustolovine su medjutim, uobičajene i vrlo je verovatno da će se dogoditi. Ali, ako je ostavite na miru, ona će se vratiti natrag. Nju ne možete da posedujete; ako to pokušate, ona će da se bori i sklona je da jednostavno ode. Žene Strelci su veoma nezavisne. To može da se uoči čak i kod deteta Strelca. Ne treba da im govorite šta da rade. Treba samo lepo d aih zamolite.
 Strelac, kao i Blizanci, ima potrebu za komunikacijom. Ako tražite tihu i poslušnu osbu, zaboravite Strelca. Mnoge žene Strelci su velike pričalice; one će da pričaju o svemu što budu smatrale da je uzbudljivo i interesantno. One poseduju veštinu da to učine zanimljivim i drugima. Ponekada one postanu preopširne i počnu da dosadjuju; a nema veće dosade od dosadnog Strelca koji se dohvatio svoje omiljene teme ili onoga što ga trenutno oduševljava. Uopšteno uzevši, Strelac je razgovorno biće i treba mu partner koji je takodje zainteresovan i voljan da priča. Ćutljiv i rezervisan tip nije najbolji par za ženu Strelca. Vatrenim znacima je potrebno da budu zaljubljeni. Ta fina razlika koja se pravi izmedju ’’ ljubavi ’’ i ’’ zaljubljenosti’’ važi za racionalnije elemente vazduha i zemlje. Ali, bez vere u ljubav, vatra se gasi. Žena Strelac je u svom srcu istinski zaljubljena u sam život. Život treba da se živi, a ne da se provede u kavezu. Mada će pretrpeti nekoliko romantičnih udaraca već po samoj prirodi stvari – ne retko zato što njena potreba za ličnom slobodom i nezavisnošću možda otera veći broj preplašenih partnera – ona nikada ne gubi nadu u budućnost. Ova žena je optimista, ona veruje u vrednost i snagu života. Ako budete proveli više vremena u njenoj oklini i vi ćete da počnete da verujete u to isto. Era koju imaju Strelci je zarazna, ali za razliku od mnogih zaraznih stvari ona nije fatalna. Upravo suprotno – ona radja život.

Liz Grin
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

VERNU LJUBAV NEBO DRZI.

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 559
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson z500i
Jao Mila ti cesh meni da govorish da se ja ne razumem?!  Smile  aj kad budesh govorila o dewicama bash me zanima...
IP sačuvana
social share
"ljubi istinu,ali prashtaj zabludu!" - Volter
"Cuvajte se da vas ko ne prvari! " ( Matej,24,4)

"ko ljubi dobre ljude,taj ne moze biti zao!
"lud je onaj ko se silom suprotstawi ljubavi,jer ona vlada i medju bogovima"- Sofokle

"Odreci se ljubavi iz bilo kojeg razloga,znaci ne osecati ni najmanju ljubav!"- Pirandelo
"uvrede se lako prashtaju gde je ljubavi u srcu!!" Goldsmit
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Avg 2025, 19:06:52
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.