Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Стратегија неодрживог развоја  (Pročitano 2160 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.116
Nabrojali ste mnogo kul naucnih stvari.. nerdgasm Smiley

--

Vjerovatno je najteza stvar visoka teorijska fizika, npr kad Stiven Hoking nesto kaze.. da se useres kolko je apstraktno i ponekad lici i na glupost.

Kratka-istorija-vremena.. od samog naslova se useres  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.9.2
Browser
Safari 537.74.9
mob
I-mate 30 Pro
Covek je otkrio boga u crnogj rupi...odnosno u tacki singulariteta...sto mu dodje isto... Smile

I dala mu nagradu neku katolicka crkva zbog toga...

Znaci poznajuci njih...nema sumnje da je to do jaja stvar...

Ah da ...on je jedan od onih koji razume teoriju relativiteta do daske...odnosno skroz...do kraja...kako oces... Smile

Inace te formule je pisala Mileva...

Itd...itd....

Ja mislim da niko ziv ne moze da se razabere u toj paucini...

A istina je da oni nemaju pojma sta se zapravo tamo desava...i znajuci ljude...to i treba da ostane tako...

Evo ovde na forumu ima mnogo pametnih ljudi...ali oni uglavnom cute... Smile

Mi glupi prosto nemamo sa kime ni da popricamo.... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.131
mob
Nokia 6630, valjda

Nego.. ako izuzmemo brojanje na prste... ostatak matematike je poprilicno... "moze biti tako, a ne mora"

Kao i npr. fizika zasniva se na nekim nedokazivim stvarima, u obicnom narodu poznatim pod nazivom "masta"

Smile

Oma u srednju shkolu...
Zapravo u osnovnu, tamo negde oko petog razreda...
dakle fizika, teorija pa eksperiment ako radi onda je tachno, ako ne radi onda... back to the drawing board...
A matematika, ajd da i priblizim, to ti dodje kao ugovor... sa strane fizichara postoji usmeni dogovor izmedju njega i vaseljene ali dok to ne stave na papir i ne overe u sudu onda nije validno, samo je dogovor - teorija... e to parche papira je ono shto fizici daje validnost...
I te diferenijalne jednachine... uzas koliko je to moz biti a ne mora... eto pogledash u nebo i vidish diferencijalne jednachine na delu koje ce funkcionisati josh eonima na isti nachin bez da se pokvare...

@inicio
chovek je mator i uplashen, isto kao i anshtajn...
tako to ide sa nauchnicima...

« Poslednja izmena: 29. Apr 2014, 08:46:00 od lerr »
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 28.0
mob
Nokia 
Шлагворте... аналитичком геометријом теоретски можеш формалама и једначинама дефинисати какву оћеш криву у простору... када ту убациш диференцијалне једначине добијаш могућност да описујеш кретање.., дакле километарском једначином можеш у функцији времена описати путању у простору каменчића удареног одређеном силом... једнознчано Smile

ми смо из неке динамике радили нешто ситно типа котрљање куглице низбрдо па наиђе на узбрдицу... па напиши једначину... ал ово горе што сам рекао није глупост... него бре може Smile

Vidi...mozak mi se zabagovao momentalno Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5782
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.116
mob
Samsung Galaxy S2
Шлагворте... аналитичком геометријом теоретски можеш формалама и једначинама дефинисати какву оћеш криву у простору... када ту убациш диференцијалне једначине добијаш могућност да описујеш кретање.., дакле километарском једначином можеш у функцији времена описати путању у простору каменчића удареног одређеном силом... једнознчано Smile

ми смо из неке динамике радили нешто ситно типа котрљање куглице низбрдо па наиђе на узбрдицу... па напиши једначину... ал ово горе што сам рекао није глупост... него бре може Smile

Vidi...mozak mi se zabagovao momentalno Smile

Daj source da vidim, nacicemo u kojoj funkciji je bacio exception.
IP sačuvana
social share
I have ... a cunning plan. It's as cunning as a fox who's just been appointed Professor of Cunning at Oxford University.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 28.0
mob
Nokia 
hahahaha odmah posle prve recenice  Smile
Restartovala sam ga, radi kako treba Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0
је л' само баговање... ил баговање праћено главобољом?  Smile Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.154
mob
Apple 15
Poenta one moje recenice je da ... covek mnogo voli da popunjava praznine u svom neznanju ili poimanju sveta... a za to mu sluzi - masta...

Eto, napravili su citavo cudo ispod Zeneve zbog jednog eksperimenta (dobro nije samo zbog toga, ali recimo najvaznijeg eksperimenta)...  jer to tu mora da bude tako... jer ako nije, kako cemo onda...

Posto vidim da ste osetljivi na prirodne nauke... da uzmemo... npr. drustvene ... pravo.

Pravo postoji jer ljudi ne znaju da se ponasaju... tj. ne znaju da organizuju svoje odnose u zajednicama koje imaju vise od 1 clana. Sta vise, deo zakona obuhvata i organizovanje pojedinca (ime, prezime, potpis, nasledjivanje, porodicna prava, etc.)
I to je nesto sto se npr. uci na pravnom fakultetu - da su drustvo (drzava) i pravo nerazdvojivo povezani.  Jedno prati drugo...

Sto je drustvena zajednica veca... to su i zakoni uopsteniji jer moraju da pokriju velike razlike u lokalnim obicajima... Pre 300-400 godina nismo znali za veci deo planete, danas znamo...

Mislim.. cak i medju zivotinjama postoji neka hijerarhija, pravila ponasanja... obicaji... koji isto tako nose i nagradu i kaznu...

A masta... zao mi je sto moram da se ne slozim sa vama... masta jeste osnova svega.
Masta je momenat kada se zapitas - zasto Sunce izlazi ili zasto sijalica gori ili sta ce se desiti ako udarim kamenom o kamen...

Hocu da kazem... ma koliko pokusavali da dokazete da je nesto vaznije, svodi se na to da je sve nerazdvojivo povezano...

Nauke ne postoje bez coveka, kao sto ni covek ne postoji bez pojava koje se proucavaju tim naukama, bilo drustvenim bilo prirodnim... bilo onim multidisciplinarnim...

A sto se tice Ajnstajna... ima tu toliko rupa koje se moraju popuniti...

I divljenje njemu je posledica... kako da kazem... esnafske sujete... prisutne u svakom zatvorenom krugu...
« Poslednja izmena: 29. Apr 2014, 12:52:00 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0
Posto vidim da ste osetljivi na prirodne nauke... da uzmemo... npr. drustvene ... pravo.

Pravo postoji jer ljudi ne znaju da se ponasaju... tj. ne znaju da organizuju svoje odnose u zajednicama koje imaju vise od 1 clana. Sta vise, deo zakona obuhvata i organizovanje pojedinca (ime, prezime, potpis, nasledjivanje, porodicna prava, etc.)
I to je nesto sto se npr. uci na pravnom fakultetu - da su drustvo (drzava) i pravo nerazdvojivo povezani.  Jedno prati drugo...

Da ne pričam o tome da ceo svet i dalje stavlja matematiku kao najbitniju ili drugu najbitniju nauku.

Ovo sam ovako sročio baš da bih ostavio mesto za pravo, bez koga društvo i država ne postoje što ga čini najelementarnijom naukom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 28.0
mob
Nokia 
је л' само баговање... ил баговање праћено главобољом?  Smile Smile

Samo bagovanje bez kotrljajucih kamencica Smile

Iskreno ja ne bih ili bih jedva, zavrsila fakultet koji ima "takvu" matematiku.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.