Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Strasna Nepravda se desila! hocu da je ispravimo!  (Pročitano 15465 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
Nokia zvrr
I živjeli su srećno do kraja života...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
Samsung XYZ1004
Ja mislim da je na kraju bar njih 5-oro poslalo privatnu poruku da trazi broj telefona klinke   Smile Smile 

Da, da, znam....post mi je neukusan  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.52
Ja mislim da je na kraju bar njih 5-oro poslalo privatnu poruku da trazi broj telefona klinke   Smile Smile 

Da, da, znam....post mi je neukusan  Smile  Smile

пази ... није неукусан ако је међу тих петеро било два психолога, један пандур, један радник сигурне куће и ајд још нека добра душа вољна да помогне ...

ал пошто баш и нисмо овде тако кадровски потковани ... биће да је ипак неукусан  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
Samsung XYZ1004
 Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 34
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 15.0.874.121
Deco, pravac prva policijska stanica. Nema veze kada se desilo, kako se desilo... bitno je sta se desilo. Pravac u policijsku stanicu! Prijavite slucaj, i ispricajte sve od reci do reci, svi ce biti privedeni, procesuirani itd. Prestanite da se igrate americkih filmova, hvatate utoke... motke, mitraljeze. Postoje ljudi koji se profesionalno zabavljaju sa takvim oloshem, a vasi roditelji placaju drzavi, bas da se ovakve stvari ne desavaju.

Ne znam da li ste imali prilike da vidite silne face u policijskoj stanici, te baje kojih se, vi deca bojite, u policijskoj stanici igraju pipirevku na trepavicama, placu, mole... pa onda dodju njihovi roditelji... pa se i oni pridruze zurci.

Ne budite blesavi... pravac policija, odmah! Oni ce raditi to sto rade sve dok neko ne uradi nesto da ih spreci, a to nesto sto treba da se uradi je vrlo prosto, bar nazovite policiju i oni ce vam reci sta da radite, videcete.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Chrome 15.0.874.121
mob
HTC Wildfire S
Nažalost, ne desi se ništa spektakularno i značajno u stanici, kao ni u kasnijem procesu...

Što reče ovaj jedan lokalni pandur:
Znam i ko se drogira i ko rastura.
Privedem ga jednom, dođu mu roditelji (koji su odavno omanuli u celom procesu roditeljstva), on na sud.
- 'Si privođen?
- 'Si osuđivan?
Evo opomena, evo uslovna, ma maloletan si, teraj dalje...
Privedem ga drugi put, treći put... ista i slična priča.
Završava se po sistemu "e deco deco"

I on sutra na ulici sve isto. Još mu naraste rejting među ostalim debilima pa i gore.

"I onda sam i prestao da se interesujem i samo i okrenem glavu..."

A on danas, kao maloletan, je zaštićen kao beli medveded. Nije ni to ko nekad.
Danas možete videti situaciju u kojoj slinavac šutira pandura i ovaj mu ne sme ništa jer je maloletan.
----

Ovi iz uvodnog post-a su punoletni odnosno autor je naveo da imaju 20 godina.
Al' nije ni tu situacija ništa bolja. Ove bi praktično posmatrali kao "stariju decu".
Dovoljno je malo prelistati novine i skapirati s koliko mizernom kaznom prolaze ubice, pedofili, lopovi i ostala stoka...
Dobro je dok i ceo slučaj ne "zastari".

Al' svakako je savet na mestu.  Smile

Deco, pravac prva policijska stanica. Nema veze kada se desilo, kako se desilo... bitno je sta se desilo. Pravac u policijsku stanicu! Prijavite slucaj, i ispricajte sve od reci do reci, svi ce biti privedeni, procesuirani itd. Prestanite da se igrate americkih filmova, hvatate utoke... motke, mitraljeze. Postoje ljudi koji se profesionalno zabavljaju sa takvim oloshem, a vasi roditelji placaju drzavi, bas da se ovakve stvari ne desavaju.

Ne znam da li ste imali prilike da vidite silne face u policijskoj stanici, te baje kojih se, vi deca bojite, u policijskoj stanici igraju pipirevku na trepavicama, placu, mole... pa onda dodju njihovi roditelji... pa se i oni pridruze zurci.

Ne budite blesavi... pravac policija, odmah! Oni ce raditi to sto rade sve dok neko ne uradi nesto da ih spreci, a to nesto sto treba da se uradi je vrlo prosto, bar nazovite policiju i oni ce vam reci sta da radite, videcete.
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.52
Citat
Nažalost, ne desi se ništa spektakularno i značajno u stanici, kao ni u kasnijem procesu...

Što reče ovaj jedan lokalni pandur:
Znam i ko se drogira i ko rastura.
Privedem ga jednom, dođu mu roditelji (koji su odavno omanuli u celom procesu roditeljstva), on na sud.
- 'Si privođen?
- 'Si osuđivan?
Evo opomena, evo uslovna, ma maloletan si, teraj dalje...

ocigledno nisi upucen dovoljno - u rad istraznih organa... a posebno u rad
policijskih odjeljenja za krvne i seksualne delikte... Smile
doslovno receno ...ljudi osumnjiceni za pomenute delkte...dozive za trideset dana istrage.....
pakao...i rijetko se desi da se ti slucajevi ne rijese...
pogotovo ako je vise lica ucestvovalo u tom zlocinu...
a za ovaj slucaj ...zna mnogo lica..i mislim...da su ta lica koja znaju za ovo sve... nacinila veliku gresku...
kao sto rece neko..samo su omogucili tim zlikovcima da jos urade ovakvih nedjela...
ko zna sta ce biti sledece...

elem...murija ne praktikuje da hapsi klince koji se drogiraju..
nego ih iskljucivo drze na oku...u manjim mjestima a nerijetko i u vecim...
postoje odredjeni timovi..koji su  sastavljeni od par inspektora...
i mnogo mladih policajaca i onih malo  starijih koji zele napredak u karijeri...
koji svoje slobodno vrijeme... provode na duznosti u civilu...
svaki od njih...policajac... ima zaduzeno za posmatranje jedno vidjenije lice...u gradu...
koje se sumnjici da uziva neko od opojnih sredstava...
svaki njihov korak se prati ..s kim kontaktiraju..gdje izlaze...sta rade...
tako da...

pustaju ih uglavnom..jer ne mogu da dokazu da su bilo koje opojno sredstvo uzimali
od nekog treceg lica...
i za posjedovanje nekog opojnog sredstva kao - trave ...
u nekoj manjoj kolicini... nisu predvidjene zatvorske kazne..nego novcane...
tako da se ne isplati nikome..za simbolicnu kaznu od 100 evra..
da se prave ogromni sudski troskovi i bukira i onako prebukirano radno vrijeme pravosudnih organa..
nego na takve uvijek paze zenteri...i svaka neka promijena materijalne situacije kod posmatranog...
bive registrovana... i na njega se posvecuje posebna paznja...
te istrage se vode protiv koliko hoces lica...
i uglavnom kada budu neke kolektivne akcije u kojim ucestvuju nekoliko mupova
iz raznih opstina... ta lica se privode...medju prvima...

kod nas to tako sljaka...a znam da sljaka i u srbiji...

samo malo veca azurnost gradjanja  podigla bi efikasnost policije na daleko visi nivo...
ali naravno mnogo je ljudi koji ne vjeruju policiji..neosnovano nevjeruju...
iznose u javnost netacne statistike... podatke..izmisljene slucajeve...
i to rade iz ciste dosade...ne shvatajuci koliku stetu cine svima nama...
eto kao i u ovom slucaju... Smile
« Poslednja izmena: 30. Nov 2011, 23:08:01 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Chrome 15.0.874.121
mob
HTC Wildfire S
Šta mi napriča. xD
Bobak, da te ne davim previše, ukratko: Cela zajebancija sa drogom se može rešiti u roku u 2 sata. Smile
Da se hoće.  Smile Jer ih sve znaju ko su. (ne zato što ih posmatraju... xD  već zato što su im partneri xD )
Al' fora je u tome što dobar deo panduracije (plus političari i "biznismeni") profitiriaju od droge. Ili direktno ili tako što im ovi plaćaju da ih ne diraju.
Ako to ne razumeš, što se mene tiče ili nisi upućen ili si slep.

Edit: A da. S vremena na vreme naprave neku akciju, jednom u pet godina... pohapse neke koji su se istripovali da su neke budže u celom tom lancu (a realno negde su na polovina). Koje se  zamene za pola dana i onda mediji sledećih nedelju dana pišu kako su strašno efikasni i uspešni.
« Poslednja izmena: 30. Nov 2011, 23:17:39 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.52
droga je najveci problem...danasnjice svugdje u svijetu pa i ovdje...
koji se  nije mogao suzbiti a kamoli rijesiti jos  60tih godina - na ovim prostorima..
kada je bilo daleko manje korisnika...
konkretno ...srbija je napravila najveci pomak u regiji ...ako hoces i na balkanu..sto se tice ovog pitanja...
to se ne moze preko noci rijesiti potrebne su godine i godine teskog rada...
a da ne govorim o kvalitetu obrazovanosti u skolama mupa...
gdje je srbija daleko iznad prosjeka...u poslednjih nekoliko godina..
to sto ja napricah napricah iz druge ruke...
imam u blizoj porodici...lice koje je zaposleno 20 + g. u mupu... kao inspektor opste kriminalistike... Smile
ciji su i otac i djed takodje bili policajci... Smile

IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
Samsung XYZ1004
It''s not what you know, it's what you can prove!  

Smile  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.