Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Jul 2025, 01:08:54
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Strah od smrti  (Pročitano 20347 puta)
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
to jeste u pravu si, mene jedino strah da necu moci dobro da upamtim moje bliznje, strah me da ne pocne oni da mi blede kad ih vise ne bude, a za mene me boli patka  Smile

sto kaze jedna prijateljica, puklo mi je srce kad sam se ujutru probudila i nisam mogla da se setim lika pokojne majke pa sam morala da pogledam fotografiju...

e od toga me strah, mada je i zaboravljanje prirodan proces, organizam sam sebe leci od tuge i stresa...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.12
mob
I-mate 30 Pro
Zato niko nece upamtiti tvoje ime.... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
Kad dođe, dobro došla...

Oduvek si mi bila... cudna Smile Smile

Covek se ne plasi smrti, vec zaborava...

Ja se izvinjavam... a kakvog zaborava? Smile Zaboravice me moji najdrazi, jel? Smile Hmmmmm... bas cudno Smile a i bas me zabole dal ce me se neko secati kad mene vise nece biti.

I da... ja se plasim smrti, jedina stvar, uz grmljavinu, koje se plasim... i eto... ipak ima ljudi koji se plase same smrti.

taj dan mora doci pa mora doci, sta sad?!

Pa nista... znaci tebi isto da smrt dodje sutra i za 100 godina... tebi to isto? Smile

Isto se uvek pitam - sta posle? Ima li necega posle smrti ili samo... ne znam... crna slika? I od toga me je strah isto... jednostavno, bojim se same pomisli na smrt i jedina stvar koje se istinski plasim.

Sto ne znaci da ne bih voljno isao u rat za svoju zemlju ukoliko bi nesto iskrslo Smile
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.12
mob
I-mate 30 Pro
Ako te se niko ne seca kad te vise ne bude...onda je pitanje kakav si ti to zivot uopste ziveo Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
A ko kaze da me se niko nece secati?
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.12
mob
I-mate 30 Pro
Kad dođe, dobro došla...

Oduvek si mi bila... cudna Smile Smile

Covek se ne plasi smrti, vec zaborava...

Ja se izvinjavam... a kakvog zaborava? Smile Zaboravice me moji najdrazi, jel? Smile Hmmmmm... bas cudno Smile a i bas me zabole dal ce me se neko secati kad mene vise nece biti.

I da... ja se plasim smrti, jedina stvar, uz grmljavinu, koje se plasim... i eto... ipak ima ljudi koji se plase same smrti.

taj dan mora doci pa mora doci, sta sad?!

Pa nista... znaci tebi isto da smrt dodje sutra i za 100 godina... tebi to isto? Smile

Isto se uvek pitam - sta posle? Ima li necega posle smrti ili samo... ne znam... crna slika? I od toga me je strah isto... jednostavno, bojim se same pomisli na smrt i jedina stvar koje se istinski plasim.

Sto ne znaci da ne bih voljno isao u rat za svoju zemlju ukoliko bi nesto iskrslo Smile

Pa sam si napisao da te boli uvo....kad budes mrtav i beo to ti nista nece znaciti...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Apple 15
Jao, ne opet...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
mob
Nokia N97
Jednom prilikom sam doživeo sinkopu (syncope). Tako to zovu lekari, nisam se preterano udubljivao u definicije. Reklo bi se da je reč o nesvestici, ali ko je doživeo i jedno i drugo zna da postoji razlika. Kod nesvestice ti se zamanta, prispava i sledeće što znaš je da si na podu i da te boli sve živo od pada. Sve u svemu, ništa strašno.

Ovo je nešto drugo, osećaš da toneš, da su ti ruke sve teže i da ti se mozak skuplja na veličinu klikera. Prva misao koja ti prolazi kroz glavu je da umireš. Počinješ da se boriš iz sve snage ali te teret neminovno vuče na dole. Hvata te očaj i jak osećaj nepravde ... jebem mu sve, nije fer, nije moje vreme, hoću novu šansu, toliko toga još nisam uradio. To bi bio otprilike niz fleševa koji te piče.

Jebena je stvar kod organizam počne da se gasi. Mnogo jebena.

Odgovor na temu: Bes prouzrokovan osećajem nepravde je ono što opisuje mentalno stanje čoveka koji umire. Strah ide pre toga. Sumnjam da iko umire časno i smireno.
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
Citat
Pa sam si napisao da te boli uvo....kad budes mrtav i beo to ti nista nece znaciti...

Pa zar ce mi to puno znaciti kad me vise ne bude bilo... daj ne pricaj gluposti Smile a na kraju krajeva, ima onih koji ce me se secati pa ne brinem oko toga... ako bi i trebalo uopste da brinem Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
Posle nekog vremena, prirodno je da te se niko ne seća. Sećate li se vi ili iko svojih čukun-baki i deki? Ne.
Ali, da nije bilo njih, ne bi bilo ni vas.

To je jedini način (osim ako niste umetnici, naučnici i slični za koje zna ceo svet) da ostanemo ''upamćeni''.
Potomstvo. Našeg lika se niko ne seća, ali naši geni nas nadživljavaju stotinama godina nakon smrti.

Uvek me iznova fascinira taj ciklus u kom smo mi samo nosioci nečega što će stvarati buduće generacije.

Bes prouzrokovan osećajem nepravde je ono što opisuje mentalno stanje čoveka koji umire. Strah ide pre toga. Sumnjam da iko umire časno i smireno.
Pročitah negde da je neki ubica rekao da je u očima svojih žrtava pre nego što će izdahnuti uvek video šok i nevericu, po principu - ne verujem da se meni ovo dešava!  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Jul 2025, 01:08:54
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.