Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: STOP! policijskoj brutalnosti  (Pročitano 60828 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1842
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
krivo mi je sto kod nas nema bombaskih napada na pandurske postaje... Smile

inace, srbiji uopste ne treba policija, samo ometa gradjane u svakodnevnom zivotu... pa zar se nismo uvek bolje snasli i bez njih... koji ce nam moj jos jedna gladna usta i teret na budzetu??? neka se oni lepo late metle i lopate, pa da ociste ovu zemlju od "sljama i govana"...

pozdrav srpskoj policiji, vise drkajte kitu, a manje gradjane Smile
IP sačuvana
social share
So I say live and let live. That's my motto. Live and let live. Anyone who can't go along with that, take him outside and shoot the motherfucker. It's a simple philosophy, but it's always worked in our family...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
I agree

Stoka se sakrila na mestu gde je bilo uvek 60 stavili 40,nastranu sto sa puta sa kog sam se ja ukljucio nema obavestenja o promenjenom rezimu brzine,i sad udari me po dzepu 1000din a moglo je i vise
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Say hello to my "little" friend!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5337
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
Pubovi se rukovode onim zlatnim pravilom- Budi govedo Bobane.....
IP sačuvana
social share
I danas kad dođe do poslednjeg boja,.
neozaren starog oreola sjajem,.
ja ću dati život, otadžbino moja,                                                                 
znajući šta dajem i zašto ga dajem!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
Pa kome je susret sa pandurima nesto dobro doneo,veceras sam prisustvovao komicnom dogadjau,jedan ker jurio nekog klinca ali ga je na kraju uhvatio za qrac,he he
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
Stoka se sakrila na mestu gde je bilo uvek 60 stavili 40,nastranu sto sa puta sa kog sam se ja ukljucio nema obavestenja o promenjenom rezimu brzine,i sad udari me po dzepu 1000din a moglo je i vise

Није требало да платиш... могао си да уложиш после приговор, а они би без твог потписаног записника могли да само да се сликају...

Још једна ствар (коју људи углавном не знају) - по закону немају право да те казне ако су сликали предњи део аутомобила (мора задњи тј. 2 патроле значи), и у том случају ако не потпишеш записник не могу ти ништа.
IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
Znam ja za to ali sudije po defaultu sude u njihovu korist,nisu me slikali ako mislis na foto aparat,samo me upucao radaraom,po izmenjennoj stavki zakona :evil:mogu sada da te upucaju i od napred
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
На то на то... "сликали", моја грешка...  Smile

Најлуђе од свега што сам прочитао јесте око тих радара... (које смо ми узели од Немаца 2003, а они већ користе следећу генерацију). Наравно, апарати с времена на време морају да се носе на баждарење. Немци су имали неки прописани рок, а у сваком случају, ако возач уложи приговор одмах се носи на проверу. А код нас неки "шефко" из саобраћаја објашњава за новине колико су ти радари модерни и добри и како баждарење уопште није потребно!?  Smile
IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
ma vise te sve to kosta i zivaca nego sto je hiljadarka,a na kraju mogu da te odrebe 10-25 000 din i zabranu 3-12 meseci,tako da boolje govno odmah otkaciti
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1202
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
mob
Nokia E71
ma vise te sve to kosta i zivaca nego sto je hiljadarka,a na kraju mogu da te odrebe 10-25 000 din i zabranu 3-12 meseci,tako da boolje govno odmah otkaciti
Tako je.Postoji mnogo nacina da ih zavlacis na sudu,da trazis suocenje,da ne odgovaras na pozive,da navedes svedoke koji ne zive na mestu gde su prijavljeni,da ne primas resenje i sl.,ali nekada ne upali nista od toga,tako da je 1000 najbezbolnije.Evo i ja sam u subotu morao da se otvorim 600 kinti...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
sta si platio za prljave tablice ili je bio klasican mito
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 2.349 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.