Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: STOP! policijskoj brutalnosti  (Pročitano 60921 puta)
Jet set burekdzija

45

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6631
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Apple 4s
acab
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Unlimited

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 628
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
SonyEricsson P990i
Ja neznam što ih zovu kerovi kad su to gice!Pigs sucks.
Zato sto sef kada kaze idite tamo i tamo,oni trce ko kerovi,slusaju vodju grupe. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Meni jedan prijatelj iz Grčke rekao da ih samo mi na Balkanu zovemo psi jer ih se plašimo.Svuda u svetu ih zovu Pigs.
Podrazumeva se da to važi za većinu nepismenih,primitivnih i korumpiranih gica.
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 136
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Incident na Budvanskoj rivijeri
Policija pretukla šestoricu mladića
Autor: Ana Lalić | 01.08.2007 - 10:01

NOVI SAD, BUDVA - Novosađanin Damir Mihajlović (25), poznat kao nezvanični prvak u ultimat fajtu, brutalno je pretučen na letovanju u Budvi. Prema tvrdnjama njegovog brata Bojana, Damira i još petoricu momaka iz Novog Sada pretukli su pripadnici crnogorske policije.
Pretučeni mladići su iz policijskog pritvora, kao strani državljani, juče sprovedeni na saslušanje po hitnom postupku.
Incident je, prema rečima njegovog brata, otpočeo u lokalu „Trokadero“, gde su Mihajlović i njegovi prijatelji Uglješa Žetina, Dimitrije Petrović, Dragan Maličević i još dvojica momaka došli u verbalni sukob sa grupom mladića iz Beograda. Nakon što su Novosađani zbog svađe izbačeni iz diskoteke jedan od njih se zakačio sa obezbeđenjem lokala.
- Maličević se sa jednim od izbacivača zakačio, nakon čega je obezbeđenje pozvalo policiju koja ga je privela u stanicu. Posle par sati, Maličević je pozvao mog brata i rekao mu da je pušten i predložio da se svi nađu ispred stana - priča Bojan.
Bojan je pojedinosti, kako tvrdi, saznao od Uglješe Žetine koji je, zbog iščašenog ramena, jedini pušten iz pritvora. Bojan je uveren da je telefonski poziv koji je njegov brat primio od Maličevića služio kao „mamac“ kako bi crnogorska policija pohapsila i ostale Novosađane.
- Bukvalno su im napravili sačekušu. Ispred stana ih je dočekala grupa od desetak kompletno naoružanih policajaca koji su odmah počeli da ih tuku i psuju. Moj brat, koji je prvak Srbije u ultimat fajtu, nije nikada imao problema sa zakonom i siguran sam da im nije pružao otpor - tvrdi Bojan, napominjući da se batinanje nastavilo i u stanici.
- Tukli su ih kao najveće kriminalce i bez ikakvog razloga ih držali u pritvoru. Već dva dana ne znam šta mi se dešava sa bratom. Prema Uglješinim rečima, sva petorica su dobila ozbiljnije povrede - tvrdi Bojan, revoltiran postupkom crnogorske policije. On je istakao da su svi mladići koji su te večeri bili sa njegovim bratom sportisti koji ne konzumiraju alkohol ni cigarete.
- Damir je vrhunski sportista i odličan student koji u roku završava Elektrotehnički fakultet. Svoju veštinu ispoljava jedino u ringu i nikada se nije dokazivao po ulici ili diskotekama - napominje Bojan, uveren da crnogorska policija nije imala nijedan razlog za ovako brutalnu intervenciju.

MUP: Napad na službeno lice
Budvanska policija je juče, kako je saopšteno, uz krivičnu prijavu istražnom sudiji Osnovnog suda u Kotoru predala D.P, B.N, N.J. iz Novog Sada, D.M. iz Sremskih Karlovaca i D.M. iz Odžaka zbog osnovane sumnje da počinili krivična dela nasilničko ponašanje i napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.
Sumnja se da su oni u diskoteci „Trokadero“ nakon kraće prepirke nasrnuli na M.M. i M.D. iz Beograda i zadali im više udaraca rukama i nogama nakon čega su pokušali da pobegnu.
Policija ih je ubrzo identidfikovala i kada ih sustigla, osumnjičeni su pružili aktivan otpor koji je savladan, nakon čega su privedeni u službene prostorije, navodi se u saopštenju Uprave poliicje MUP Crbne Gore. Drugi detalji nisu saopšteni. B.Ć.

Izvor: Blic
[/quote/]

Treba malo poznavati i ucesnike tih dogadjaja.Najlakse je napisati bili prebijeni od strane policije.U ovom slucaju je moglo biti policija prebijena od strane gradjana.  Smile Smile
« Poslednja izmena: 09. Okt 2007, 17:14:01 od donwuchko »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

marš iz moje avlije

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 10372
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
SonyEricsson d750-i
ua kerovi Smile Smile
IP sačuvana
social share
r.i.p. o.d.b.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Apple 15
Pokrenut disciplinski postupak protiv pripadnika kruševačkog MUP-a
Policajci prebili oca i sina

KRUŠEVAC - Povodom događaja, koji se 2. oktobra naočigled više građana desio u predvečerje u Jakšićevoj ulici u Kruševcu Policijska uprava se oglasila saopštenjem da su prema Miloradu i Nemanji Lukiću upotrebljena sredstva prinude i da je u konsultaciji sa Opštinskim javnim tužilaštvom protiv njih podneta krivična prijava „zbog krivičnog dela ometanja službenog lica u obavljanju poslova bezbednosti“. U policijskom saopštenju se navodi da su ovlašćena službena lica Policijske uprave u Kruševcu 2. oktobra oko 19,15 sati, po prethodnom pozivu građana intervenisali u Jakšićevoj ulici, budući da je zbog nerešenih imovinskih odnosa građana navedene ulice bio javni red i mir, a da su Milorad i Nemanja ometali policijske službenike u vršenju poslova bezbednosti.

Na licu mesta saznali smo da se događaj desio ispred kuće beogradske glumice Radmile Živković, koja je cvećaru izdala pod kiriju. U neposrednoj blizini, tik uz među je imanje Dejana Jovanovića, koji je rođak Lukićima. Milorad je sa sinovima Nemanjom (24) i Đorđem (12) otišao da pomogne rođaku u postavljanju skele na njegovom objektu u izgradnji. Da bi taj posao obavili morali su da poseku jednu granu sa drveta u njegovom dvorištu, ali je komšinica, koja je Radmilino imanje uzela pod kiriju i koja ne govori sa komšijama, pozvala policiju.

- Oni su prvo obavili razgovor sa gospođom koja ih je pozvala, a zatim su od nas zatražili dokumenta da bi nas legitimisali zbog navodnog prekršaja. Sa njima je prvo razgovarao Dejan Jovanović, koji je rekao da smatra da nismo učinili nikakav prekršaj i da, ako prekršaj postoji, da je on vlasnik i da snosi odgovornost, a da mu mi samo pomažemo. Policajac nije bio zadovoljan odgovorom i zatražio je da se sva trojica legitimišemo. U tom momentu kod sebe nisam imao lična dokumenta, jer sam bio u radnom odelu, a dokumenta mog sina nalazila su se u automobilu koji je bio parkiran u blizini. Policajac je kazao da će protiv nas biti podnete krivične prijave zbog prekršaja. Dejan je od policajca tražio da mu da podatke kako bi on, takođe, podneo prijavu protiv njega zbog nekorektnog ponašanja prilikom intervencije, što je ovaj odbio i u prepirci vlasnika imanja Dejana Jovanovića nazvao ćoravko, jer je Dejan rekao da loše vidi i da bez naočara ne može da pročita broj na njegovoj uniformi. Na moju reakciju da nas ne vređa dobio sam odgovor :“ Ćuti ti matori, j... mater, koji ćeš k...,,, posle čega sam rekao da je sramota što mi se tako obraća dok je na dužnosti jer sam znatno stariji od njega. Međutim, on je nastavio sa još gorim vređanjem, a u međuvremenu je pozvao Interventnu jedinicu i potegao pendrek na nas. On kaže da je u maricu uguran na brutalan način.

- Prilikom dolaska u SUP sa nama je ušao Dejan i ja sam ga zamolio da mi da svoj mobilni da obavestim suprugu da je mlađi sin Đorđe ostao sam na ulici i da treba da dođe po njega, na šta je policajac grubo rekao Dejanu: „Sklanjaj taj mobilni p... ti materina da ti ga ne razlupam u parčiće“. Posle ovoga prvo su odveli mog sina na sprat gde su ga besomučno tukli više od pola sata, vređajući ga i nazivajući pogrdnim imenima. Posle toga su i mene odveli u tu prostoriju i tukli su me što pojedinačno, što u grupi 5-6 osoba, takođe uz psovke i uvrede - naveo je u svom iskazu Lukić Milorad, radnik Službe mesnih zajednica. On kaže da o povredama poseduju medicinsku dokumentaciju i fotografije na kojima se vidi kako su prošli u policiji.

Utvrđeno da su policajci prekoračili ovlašćenje sile i protiv njih će biti pokrenut disciplinski postupak.
Autor:
Agencija SINA

Izvor: Glas Javnosti
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 182
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Nokia n73
Policija je veliki problem kod nas,zato sto pandur moze da bude svaki idijot,sto je najgore tu su i deca od 19god... Oni kao ce da resavaju nase probleme,jedan reshe ,deset naprave!

Na jednog mog prijatelja,je pandur (21god) pucao posto je ubio vec dvojicu i kad je mislio da ga je ubio pucao sebi u glavu!i to sve bez nekog velikog razloga,bilo je to u novinama,samo sto je njima policija slagala lepsu pricu!!!
I sad kako je taj psihopata,koji je imao ceo zivot problem, postao policajac!

A drugi prijatelj je robijao 6 meseci zato sto je jedanput zakacio pandura,dok ga je ovaj lupao pendrekom (sto on naravno nije radio),isto bez veceg razloga!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
sve ovo stoji mada moram da priznam da su ko casne sestre u odnosu na ono doba SM-a
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 136
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Bas ima konja u MUP-u.
Ja jednostavno ne mogu da verujem da su svi losi.Cini mi se da ti idioti sto naprave gluposti blate sve ljude u toj struci.Ma uostralom kakva zemlja,takva policija.Ovde u Italiji boze imaju nekoliko policija,a kad se desilo da je jedan karabinjer ubijen na duznosti cela Italija se digla na noge.Pocast od predsednika,premijera sahrana sa sve pocastima.A nema toliko u novinama o njihovoj brutalnosti,tj., bolje reci rasizmu i fasizmu koji vlada ovde.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1213
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7;M
Ma to su goveda, oni se stite medjusobno,ja jos nisam cuo da je neki ker osudjen zbog brutalnosti. Osim obicnih ljudi,navijaci najvise osecaju njihovu brutalnost... A.C.A.B
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.082 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.