Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: STOP! policijskoj brutalnosti  (Pročitano 60859 puta)
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
Apple 15
Postovani korisnice, ako jos jedno na takav nacin uvredite moda ili clana, bicete sankcionisani.
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1154
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.5
mob
HTC Sensation
Hehehe... Takav nam je Srki, dobri moj El fuego, prochitaj sve njegove postove i videtjesh da smo svi razbijali glave da deshifrujemo novo pismo. Evo malog delitja njegovog shvatanja: Voli sex sa 14-15 godishnjim devojchicama iako ima 21 god.
Podrzhava abortus, prvi sex. odnos je imao sa devojchicom od 11 godina dok je on imao 18... Sve to on naziva: "Zdravi razum".
Ne vredi se raspravljati sa njim. Isperutao mu se mozgitj.

- Izvini Anea ako se ovo shto sam napisao kosi sa pravilnikom Burek foruma.  Smile
« Poslednja izmena: 30. Jul 2006, 18:34:16 od DavidB1988 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.5
Uvazeni gospodine meni je Srpski policajac htjeo da zapali kucu, tako da me mani patetike o dobrim pajkosima.
Drugo nikada nisam mrava zgazio, a svaki dan me startuju murjasi....sto molim te ej imam dvije mindjuse. A glavni narkosi i opste poznati debili grada se setkaju ulicama.
Trece ova tema ne postoji da bi se pljuvali policajci vec da se stane jednoj brutalnosti koja traje vec 10 godina nad neduznim ljudima a pogotovo navijacima.
Cetvrto to sto tvoja malenkost ne moze da shvati jbg, posjeti neki murjaski forum i zajebavajte se do zore.
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
a da ti davide koji me i dalje provociras malo prekines kad sam ja rekao da sam imao sex s evojcico od 11 god kad ajde nadji taj post?
ma niko ne vrsi represiju nad navijacima vrsi nad bitangama alkosima i narkomanima ako ih policija ne bije ubice neko dete od 5 god samo zato jel nosi sal suparnicke ekipe nekazem da su svi takvi ali znam gomilu takvih samo iz mog grada koji ma je mrznja prema svemu jedini cilj u zivotu i heroin i onda kad se ti nadjes izmedju njih iako si normalan treba da dobijes BAtine mada tesko da mozes da budes normalan medju njima jel bi te prvog ubili i onda policija kad krene mora sve da mlati nemoze da ide tom logikom ovaj jeste ovaj nije!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1511
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.1
mob
BlackBerry znj f1
sick!
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Who the fuck is Bugs Bunny?!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 4047
Zastava Beograd, trenutno...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Nokia 6630
Pa cekaj, a jel' je ceo kop u Pioniru bio pun narkomana? Nije!
Jesu li u Nisu imali razloga da onako prebiju decka? Nisu!
Da li je Milan Vasic narkoman? Nije!
Da li su pravilno postupili u Vrscu? Nisu!
Zato nemoj da mi pricas kako oni biju samo narkomane i alkose, kada kordon krene on ne staje, ne gleda...
Pogledaj sta je bilo sa malim Milanom, pogledaj sliku devojke iz Vrsca, pogledaj lika iz Nisa...
Oni nisu policajci, oni su manijaci, i oni su glavni uzrok incidenata na mecevima!
IP sačuvana
social share
"Бог вас клео, погани изроди, што ће турска вјера међу вама?"

Remember, if you shake it more than twice, you're playin' with it!
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

???

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3144
Zastava Kapiri Mposhi
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC 
iz mog grada

ne rise da si iz nekog grada???

zamolio bih nadlezne da ne banuju ovog lika, pustite ga molim vas neka pise jer smejanje produzava zivot
IP sačuvana
social share
MALO NAS JE - AL SMO GOVNA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11186
Zastava t
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Alcatel 258
Sramoto jedna.
Ja pijem ali na utakmicu nisam otisao pijan godinu dana, ja imam nesto sto se zove SVEST nije bitno jel navijacka, porodicna, limunova znas ono nesto sto ti ne dozvoljava da svojim ponasanjem ugrozavas druge.
Moji roditelji zive u srecnom braku oboje su fakultetski obrazovani a ja sam odlican ucenik jedne gimnazije.
Drogu jesam probao jednom, trava duvanje za ortakov 18 rodjendan, imao sam jako normalnu i stabilnu vezu vise od 5 meseci.A bio sam na svim utakmicama na koje sam imao bilo kakvu mogucnost da odem, tukao sam se kad je trebalo, tukao sam, dobio batine od murije itd itd.

Kao sto vidis nit sam narkoman nit bitanga a ipak sam navijac

U svim sranjima sto je El_fuego nabrojao ja sam ucestvovao, sem basketa u pioniru.

Ti i svi ostali morate odvojiti primer pijanog drogiranog skota, od navijaca koji ne zali grlo,pesnice za svoj klub za svoju zemlju veru itd....
Imas ti i svestenika pedofila pa opet niko ne govori da svi siluju decu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
pa ti si bre sramota jedna evo sad se i sam hvalis jel ti cujes sebe sta govoris ja sam navijac koji ne stedi grlo i pesnice i posle se bunis kad dobijes ono sto ti sleduje znaci ti ne stedis pesnice kad teeba da bijes ali bi da stedis glavu kad pendrek dodje do nje!
a to sto si odlican djak kakve to veze ima to nema ama bas nikakve veze da neces mozda skolsku knjizicu da nosis pa dok divljas divljas a kad dodje murija ciko ciko nemoj ja sam odlican djak vidi a i ti da si normalan kao sto pricas nebi iso zajedno u grupi sa tim narkomanima i socijalam i alkosima jel vidim da ovde neki napaljenko po svom govoru kao nerise da si iz grada ja sam mnogo dobro upucen u sve i svasta i od tog napaljenka sam mnogo u zivotu vise video i znam i ne palim se na rane kao on jos uvek posto vidim po recniku da je iz te price mozda moj pravopis nije kako treba ali bolje da je ovakav nego da pricam kao pinki na filmu a ovde on ima velike obozavaoce i onda sto jadni dobijaju po nosu!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11186
Zastava t
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Alcatel 258
Vidis prvo si rekao da su svi narkomani propalice i alkosi ja sam rekao da ja nisam i znam ih jos mnogo,
pazi pricas o mojim drugovima vredjas njih vredjas i mene,olosa svagde ima daleko da su navijace cvecke ja i 10 mojih drugova iz "ekipe" nikad nismo napali slabijeg, isamarali klinca, tukli palicama goloruke, pijani ne idemo na tekme pijemo kad hocemo i kad nam se pije ali skoro nikad na tekmama.

Mene i vecinu ljudi ne stavljaj u taj kos sa "ranama" iskreno meni se gadi ta kvazi bg "kultura" asfalta, mrzim kretene koji se hvale da su iz prestonice a pricaju "nerise" "tebra" itd a nikad nisu bili u narodnom pozoristu kojima je kalemegdan par gde se mozes drogirati da ne naidje murija i slicno...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.