Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: STOP! policijskoj brutalnosti  (Pročitano 60941 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
pa vidis na stoku mora stoka znaci nemozes doktor da ide da juri stoku po gradu vec mora stoka i to je tako svuda u svetu!
u svakom db-u elitnim jedinicama itd rade ljudi koji nisu nimalo dobri i fini jel niko dobar i fin nemoze to da radi samo dobri i fini treba da usmere takvog idiota a to su predsednici direktori itd da svoje idiotske stvari radi ali da te njegove lose radnje da budu u opstu korist a ne u opste zlo!
a ovaj sto samo se dere fak police jesi li cuo kako su novosadjani izmaltretirani od strane idiota kao ti e pa zato zandari biu i treba jos vise da biu i da ne pitaj dal ima 13 ili 40 god jel upravo ovi u nsu su bili maloletni al zato kad zandari udare pendrekom onda lkukate na sav glas kako biu jadnu decu a kad ta jadna deca maltretiraju neduzne ljude onda su jake face u drustvu lko je siliti se na penzionerima al kad dodje zandar onda ko pickica neka ja sam neduzno dete ma sve ce da vas pogaze ako treba javlja se da na svaki skup navijaca dobrovoljno obucem uniformu bez ikakve nadoknade samo da se resimo tih govna jednom za svagda!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11186
Zastava t
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Alcatel 258
Predpostavljam da ti je bivsha riba otisla sa nekim huliganom, ili ti keva vara caleta sa nekim navijacem... ili cerci branis da se vidja sa nekom huligancinom Smiley al ona voli...

sta pricas kompleksasu jedan... pa oni ne smeju da tuku nas koji bi im vratili... izivljavaju se na nekim debilima...

ajd malo tacke, pa malo pravopis... sigurno si sa ovcharima polagao... dzukelo sram te bilo!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
kao prvo sitne ste vi ribe za mene te ribe kakve vi jurite i sto vole da se voze u vozovima mene ne interesuju a cerku nemam!a to da nesmeju da vas diraju pa videli smo na kosarkaskoj utakmici kako nisu smeli isto ste tako provocirali nemoze nam niko nista pa kad vam pokazase da moze onda ste se raskukali ko picke u svim novinama i medijima kako vas milicija bije!
a posebno mi je zao one devojke u vrscu sto je navodno najebala od pandura pa devojci je mesto u kaficu butiku solarijumu i u parteru hale a ne medju pijanim idiotima niko je tu nije terao da dodje a da je bila na bilo koje mesto koje sam ja naveo nista joj se nebi desilo!
i jedine dzukele ste vi ima mali milion primera za to i jedini kompleksasi ste vi kad vam se zivot svodi na tucu i da nesto unistite jadan je taj vas zivot!
evo recimo jedan primer napravljena hala limes napravljena nova lepa petlja i sutra dan na toj petlji osvanuo grafit o to navijacki pa jezikom bi ga cistili da se ja pitam more celu policiju i sve bg inspektore bi digo na noge da vas nadje a kad vas nadje ciscenje jezikom pa onda svi da radite obilaznicu oko bg 16 sati dnevno dok se ne zavrsi taman nam pare za materijal nece biti potrebne pa mi koji to organizujemo svako da dobije po jedan novi dzip pa kad pridjem dok ti lopatas i otvorim prozor i kazem kopaj stoko pa posle godinu dana takvog tretmana da vidim dal ces da napises grafit a da ti nepricam sta bi vam radio za maltretiranje ljudi u busu i za maltretiranje dece koja samo navijaju za drugi klub i za maltretiranje devojki na ulici koje se same vracaju iz grada ali zato kad neka devojka tu nadrlja koja je ista kao vi i podrzava vas ona je jadna a ove druge koje vredjate samo zato sto lepo izgledaju i nikad nemoze da ih imate one nisu jadne!

stop huliganima napred milicijo!!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11186
Zastava t
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Alcatel 258
Sto spominjes devojke, ima i policajaca koji zlostavljaju devojke... kolega je u pirotu upravo osudjen i jos je seksualno zlostavljao umnozaoustalu devojcicu od 14 godina!
toga ima svagde, ja ti mogu reci za huligane mnogih grupa koje ja poznajem, jednostavno takve stvari koje ti napominjes licno meni su ispod casti da radim... dete ok, ali zna se kada i zbog cega.. bezobrazluk je setati u dresu partizana pored severa tako da svako treba da se skine i ako je dovoljno velik da dobije koji samar, o voznji gradskom da ne pricam naprimer ja sam par puta izbacivao "huligane" iz gradskog jer su urlali na neke babe .. ali to ne cini mene velikog niti njih malih covek je covek... e sad da li je debil ili nije .. to je vec stvar dublje polemike.

grafite pisu deca, ja lak u ruke ne bi uzeo za soma evra... jeste to ruglo na nekim mestima, ali to sto ti spominjes je jebeni podvoznjak-nadvoznjak i ko ga jebe... ja ne znam sta si vidjao po parizu pa cak i pragu(sem karlovog mosta) kojeg kako kazes jezicima lizu to je odraz urbanog duha(kakvog takvog) pa onda obelezavanja teritorije i jedne vrsta marketinga grupe navijaca.

Previse generalizujes, jeste da uvek neko nevin nastrada ali niko nije terao tu devojku da udje u kop. I vise od pola ljudi nije pijano kad se ocekuju incidenti.. trezna glava-pametna glava.

Izvini ovo za cerku, nije bilo lepo od mene.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
da ima ali ima vise medju navijacima nego medju policajcima meni licno ne smeta ni urlanje na stadionu ni baklja u teren ni da se gadja sudija flasom jel to je po meni reakcija uafektu kad se osecas ostecenim ali grafiti i maltretiranje ljudi nema veze sa tim lupanje automobila itd!

i kad pricamo o policijskoj brutalnosti znam pouzdano da 90 posto ljudi koji su bili maltretirani od strane policije ili tako to su necim to zssluzili recimo neko obije trafiku i policija naleti na grupu narkica blizu te trafike i onda ih malo izmustri i cujemo onda u medijima grupa mladica neduznih maltretirana od strane policije zasto mene niko nikad ne maltretira zasto je moj drug kad smo imali 14 god dobio batine a ja ne pa zato sto je vec bio ozloglasen i bez obzira na njegovu nevinost povodom tog slucaja on je dobio batine od pandura ali kad vec sa 14 god neko otvori tvoj dosije i vidi da si tu vec 10 puta zapisan pa logicki je da si ti prvi na koga pada krivica to je tako svuda u svetu i ne samo kod nas!

a recimo znam nekoliko vatrenih zvezdasa koji ne propustaju ni jednu utakmicu imaju izmedju 22-27 god i jedino sto znaju jeste da se biju da se drogiraju da maltretiraju decu i penzionere da se unistavaju od alkohola njima se zivot svodi droga pice i utakmica i usput da bi se imalo za drogu pice i utakmicu mora da se kradu deca i penzioneri i dok kod takvi budu bili vodje navijaca ja o tim navijacima nemogu da imam dobro misljenje to je za mene sljam naseg dustva dno dna to je ono odakle covek nemoze nize da padne a klinci se skupe oko zgrade i prepricavaju sta su oni radili kako su maltretirali devojku na benzinskoj pumpi kako su pokrali karton piva kako su pisali u sred parka i kako su duvali vutru u gradskom prevozu i jel tebi normalno njihovo ponasanje i jel ti normalno da klinci sa 15 god gledaju takve ljude kao idole?

i ono nije jebeni podvoznjak nadvoznjak vec ulaz u bg i ko dolazi u bg prvo to vidi a da su caj napisali pravi grafit pa i moze da prodje vec su to obicne skrabotine postoje grafiti koji su umetnost sli skrabotina na kojoj pise necije ime nije sigurno!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 332
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Siemens neki stari

i kad pricamo o policijskoj brutalnosti znam pouzdano da 90 posto ljudi koji su bili maltretirani od strane policije ili tako to su necim to zssluzili recimo neko obije trafiku i policija naleti na grupu narkica blizu te trafike i onda ih malo izmustri i cujemo onda u medijima grupa mladica neduznih maltretirana od strane policije zasto mene niko nikad ne maltretira zasto je moj drug kad smo imali 14 god dobio batine a ja ne pa zato sto je vec bio ozloglasen i bez obzira na njegovu nevinost povodom tog slucaja on je dobio batine od pandura ali kad vec sa 14 god neko otvori tvoj dosije i vidi da si tu vec 10 puta zapisan pa logicki je da si ti prvi na koga pada krivica to je tako svuda u svetu i ne samo kod nas

Kakava glupost, znaci ako neko ima dosije onda policija ima pravo da ga martretira  Smile Smile
« Poslednja izmena: 03. Avg 2007, 14:32:39 od simav »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
pa kao sto on nema pravo nikog da maltretira tako nema ni policija ali posto nemoze njegovo maltretiranje dece i penzionera nikad na sudu da se dokaze i posto po zakonu nemoze da bude maltretiran a 2 meseca zatvora je za njega odmor i jos tamo usput maltretira nekoga to je jedini nacin da se on malo dozove pameti!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 332
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Siemens neki stari
Da ne radis ti mozda u policiji?
« Poslednja izmena: 03. Avg 2007, 18:32:29 od simav »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
kao prvo sitne ste vi ribe za mene te ribe kakve vi jurite i sto vole da se voze u vozovima mene ne interesuju a cerku nemam!a to da nesmeju da vas diraju pa videli smo na kosarkaskoj utakmici kako nisu smeli isto ste tako provocirali nemoze nam niko nista pa kad vam pokazase da moze onda ste se raskukali ko picke u svim novinama i medijima kako vas milicija bije!
a posebno mi je zao one devojke u vrscu sto je navodno najebala od pandura pa devojci je mesto u kaficu butiku solarijumu i u parteru hale a ne medju pijanim idiotima niko je tu nije terao da dodje a da je bila na bilo koje mesto koje sam ja naveo nista joj se nebi desilo!
i jedine dzukele ste vi ima mali milion primera za to i jedini kompleksasi ste vi kad vam se zivot svodi na tucu i da nesto unistite jadan je taj vas zivot!
evo recimo jedan primer napravljena hala limes napravljena nova lepa petlja i sutra dan na toj petlji osvanuo grafit o to navijacki pa jezikom bi ga cistili da se ja pitam more celu policiju i sve bg inspektore bi digo na noge da vas nadje a kad vas nadje ciscenje jezikom pa onda svi da radite obilaznicu oko bg 16 sati dnevno dok se ne zavrsi taman nam pare za materijal nece biti potrebne pa mi koji to organizujemo svako da dobije po jedan novi dzip pa kad pridjem dok ti lopatas i otvorim prozor i kazem kopaj stoko pa posle godinu dana takvog tretmana da vidim dal ces da napises grafit a da ti nepricam sta bi vam radio za maltretiranje ljudi u busu i za maltretiranje dece koja samo navijaju za drugi klub i za maltretiranje devojki na ulici koje se same vracaju iz grada ali zato kad neka devojka tu nadrlja koja je ista kao vi i podrzava vas ona je jadna a ove druge koje vredjate samo zato sto lepo izgledaju i nikad nemoze da ih imate one nisu jadne!

srkich mafija!!!  Smile

mrly isto tako kao što postoje navijači kao što si ti - postoje i pripadnici MUP-a koji su kulturni i nenasilnički nastrojeni...  Smile
IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Нису лоша времена, него човек.

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 462
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
stvarno ima svega i svacega na ovom internetu  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.