Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: STOP..nasilju nad ženama...!!!!  (Pročitano 27697 puta)
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows 7
Browser
Chrome 47.0.2526.73
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Бог чува Србију!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3973
Zastava Beogard
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.17
mob
Samsung S8 Plus
Tako znaci...A o psiholoskom nasilju zena nad svakim ozenjenim muskarcem ni reci. Neka vas neka  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 8957
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 42.0
Kako su samo Italijani namazana nacija... Kao nece da je udari jer je ona zensko, a u stvari ovi doveli najmanje 3 razreda stariju i ne smeju da je udare jer znaju da bi im jebala kevu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 42.0
Јбг, осигурај се сваки случај ако се нађе неки без манира.  Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ArijA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 4195
OS
Windows
Browser
Chrome 47.0.2526.80
Jbg, na kraju,  snaga samo balvan valja  Smile
« Poslednja izmena: 09. Dec 2015, 00:25:55 od Arijada (drugi profil) »
IP sačuvana
social share
Ogranicenja su iluziona ideoloska prepreka ljudskog uma.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ArijA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 4195
OS
Windows 7
Browser
Chrome 47.0.2526.80
Koliko je "prakticno", nisam sigurna ali su se bar potrudili:

IP sačuvana
social share
Ogranicenja su iluziona ideoloska prepreka ljudskog uma.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
Znaci samo muskarci tuku zene a? Jao majko moja koja nebuloza.   Smile
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Windows 7
Browser
Chrome 47.0.2526.80
znaci tebe biju zene? deca mozda? pricaj nam o svojim iskustvima. mozda ce ti biti lakse
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 42.0
Sta ti radi decko?  Jel si poceo da ucis Albanski?
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.11
Browser
Safari 601.1.56
mob
Apple 15
Bogatić: Oproštajno pismo pa metak u suprugu

Niko u stanici nije očekivao ovakakav događaj / Milica i Miloš Tadić

POLICAJAC Miloš Tadić (28), koji je u policijskoj stanici u Bogatiću, iz pištolja ranio bivšu suprugu i policajku Milicu Kostić (32), i kolegu Darka Terzića (31), napisao je oproštajno pismo, saznaju “Novosti”. Ipak, više detalja znaće se posle saslušanja pred Višim javnim tužilaštvom u Šapcu, a zasada je izvesno da mu se na teret stavlja pokušaj ubistva.

Pucnjava se dogodila u petak, oko 14.30 u prostoriji za registraciju vozila, gde Milica, inače, radi. Pošto je došao u smenu, Miloš je, potpuno iznenada ušao u njenu kancelariju, izvukao službeni pištolj kalibra 9 milimetara i opalio hitac.

- Prošao je pored kolege Vlade Dražića, rekao mu: “Zdravo!” i zaputio se ravno ka Milici. Kada je shvatila šta namerava, bacila se pod sto, što joj je spaslo život, i hitac joj je, praktično, samo okrznuo rame - priča svedok događaja.

U tom dramatičnom momentu Dražić se momentalno okrenuo, uhvatio Tadića za pištolj i oborio ga. Onako ranjena, Milica je skočila na njih, a iskusni mačvanski policajci, kada su iz susednih kancelarija čuli pucanj, trkom su došli.

- Razjaren, uspeo je da ispali još tri hica pre nego što je savladan. Rikošetiralo je na sve strane. Dva rikošeta našli smo čak u hodniku. Tako je ranjen i Darko Terzić, a na svu sreću, i on i Milica, prošli su sa lakšim povredama. Stres jeste deo ovog posla, ali je situacija zaista bila vrlo kritična - priča nam policajac.

Sudeći po oproštajnom pismu, za koje naš izvor tvrdi da postoji, Tadić je kobnoga dana, očigledno, doneo odluku da ubije bivšu suprugu i presudi sebi. Dodatni detalj jeste i to što je ključ automobila, kojim je stigao na posao, umesto u džep, ostavio u bravi.

BRANI SE ĆUTANjEM Na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Šapcu, okončanom danas kasno po podne, Miloš Tadić branio se ćutanjem. Ovo je za “Novosti” potvrdio viši javni tužilac Zoran Obradović. Nakon saslušanja, Tadiću je određen zakonski pritvor.
- Milica i on razišli su se pre skoro godinu dana, ali su stalno bili zajedno. Bio je izuzetno dobar momak i policajac. Kad je trezan, ni devojka mu nije ravna. Ali kad popije, dobijao bi tu neverovatnu hrabrost. Njegova mana, bila je ta ženidba. Ona je privlačila pažnju muškog sveta, a on je bio vrlo ljubomoran - priča drugi kolega i porodični prijatelj.

Zbog ljubomore, saznaju “Novosti”, bilo je i nasilja u porodici, pa je Milica više puta prijavljivala supruga. Bogatićka policija je, protiv kolege, preduzela sve što je mogla, međutim, žena se predomišljala i kasnije, odlučila da nije zainteresovana za dalje gonjenje. Kažu, Milošu je jedno vreme bio oduzet čak i pištolj.

- Iznenadili smo se kada je psihijatar, ipak, doneo rešenje da je Miloš sposoban da ga ponovo nosi, pa mu je oružje, po propisima, odmah vraćeno. Takođe, bila mu je izrečena mera lečenja i nadgledanja. Za 10. februar imao je zakazan, takozvani ciljani pregled kod psihijatra u Beogradu - kaže naš izvor.

U ekskluzivnom razgovoru za “Novosti”, ranjena policajka Milica Kostić, koja se oporavlja u šabačkoj bolnici kaže:

- Niko mi nije verovao šta proživljavam. Još u novembru 2014. Miloš mi je držao pištolj na slepoočnici pola sata, jer smo se posvađali. Zaključao je stan i pretio da će me ubiti. Jedva sam se nekako otela, zgrabila oružje i sakrila ga u zamrzivač.

Odmah posle tog događaja, Milica je napustila supruga i odvela sina sa sobom, a tri dana kasnije, Tadija se obreo na poslu, navodno, kao da ništa nije bilo. Ona tvrdi da sve vreme, sa manjim pauzama, trpi fizičko i psihičko maltretiranje, ali da nije želela da reaguje zbog deteta.

PRETIO MI

- Malo, malo, pa mi je pretio. Pre neki dan je došao pijan na posao i vratili su ga kući. Videla sam mu nešto čudno u pogledu. Da nije svoj. Upozoravala sam kolege da će, kada sledeći put uperi pištolj u mene, sigurno pucati, ali niko me nije uzimao za ozbiljno.

Izvor: Novosti
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.