Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 04. Sep 2025, 23:47:13
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Starija zena,mladji muskarac?  (Pročitano 66304 puta)
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
LG 4X HD
Citat
NE SUDITE SITUACIJU U KOJOJ NISTE BILI
e jeeeeeste,pa da ostanemo bez najdraze zanimacije   Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Danas sam prvi put u Bureku, citam vas pa bih i ja dala svoj odgovor na ovu temu :
NE SUDITE SITUACIJU U KOJOJ NISTE BILI   Smile Smile Smile Smile
E pa super, kad si već prvi put ovde, onda imam jedno jaaaako zanimljivo štivo za tebe: http://forum.burek.com/index.php?action=static&staticpage=1
Tu se nalazi i jedna simpatična informacija o pisanju velikim slovima...

Citat
NE SUDITE SITUACIJU U KOJOJ NISTE BILI
e jeeeeeste,pa da ostanemo bez najdraze zanimacije   Smile Smile
Smile Smile Smile
Baš vala... Pa ja ću jednog dana od toga 'leba zarađivati...  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Stigao mi je mail, eno kuce jale na POP-a....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 748
Zastava Usa
OS
Linux
Browser
Epiphany 2.20
mob
Samsung 6
Pravo je pitanje sta ti ocekujes od te price....

Slazem se sa "Livongstonkom", ako ocekuijes malo zabave to moze jako dobro da ispadne, ali za nesto vise , ne predvidjam vam svetlu buducnost.

Veliko je to breme. Osnovna stvar: doci ce do osude okoline, drustva, radnog okruzenja (posebno u vasoj varijanti), a ne verujem ni da ce vas eporodice biti preterano srecne zbog tih neslavnih okolnosti. To je pritisak koji ne verujem da ce i jedno od vas moci da izdrzi.

Na kraju, sta ti mozes da ocekujes od muskarca sa 23? ubedjen sam da ce ti jako brzo dosaditi njegova nezrelost (i ubedjen sa da je tako).

Dok sam radio u Novom Sadu, bio sam  u "vezi" sa zenom koja je imala 36, (ja sam u tom momentu imao nekih 20 god). Nase druzenje je bilo zasnovano na cistao seksualnim odnosima,(naravno za nas NIKO nije znao, jer je ona uzgred bila i udata) i 100% sam siguran da ni jedno ni drugo za ta 3-4 meseca nisamo pomislili da to moze da se pretvori u nesto drugacije. Bilo je lepo dok je trajalo.....

Znaci, avantura je OK ali nista vise od toga!!!

« Poslednja izmena: 11. Apr 2008, 14:14:56 od *Brainiac* »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
LG Google Nexus 5
sta bi s ovom, jel se smuvala s njim ili nije?
IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Smena generacija

"Pazi malog, al’ je vešt, a tek mu je 22?!" – prokomentarisala sam Marijino naizmenično čitanje SMS-ova od jednog malca u kojeg se zatelebala do ušiju. Iako je pet godina mlađi, malac se ponaša kao zreo čovek u ranim tridesetima, al’ onako, šmekerski... Kako samo zna tako – pitale smo se posle svake njegove poruke... Bile smo potpuno zaprepašćene dubokoumnošću i intrigantnošću tih poruka... Kao veliki...

Nismo još konstatovali da li se ona zaljubila u njega zato što joj je to trebalo (dugo je sa dečkom, PMS ili nešto treće) ili zato što je on zaista čaroban... Još uvek je u toj fazi. Moji savetodavni napori da je odgovorim od nauma da bilo šta bude između njih (moral i tako to) pali su u vodu već nakon tri dana, kada sam, sasvim slučajno, prisustvovala muškom kastingu za modnu reviju donjeg veša.

Bilo je svega: i homoseksualaca, i feminiziranih strejt tipova, i nabildovanih i istripovanih istovremeno, ali kada je izašao Stefan - ja sam odlepila, noge su mi zaklecale, dlanovi oznojili, a leptirići zaigrali brejk dens... A samo se prošetao pistom.

Već sam nas videla zajedno naredna dva meseca, dalje se nisam usudila da idem s maštom. I tako sam s očima kao klikerima, kao omađijana, očijukala s njim dok je šetao pistom... Naravno da me je primetio kako upadljivo gledam, ali jednostavno nisam mogla da odolim... I bilo je tako jednostavno prići mu...

A onda se moja slika O NAMA srušila u jednoj sekundi, kada sam saznala da je mališa 11 godina mlađi od mene... Taj momenat da je mališa maneken i da može da radi taj posao samo s toliko godina potpuno sam zanemarila u mojoj viziji. U trenutku sam se osetila kao Samanta (Sex&City), jer sam proždrljivo gledala u nekoga ko se tek ispilio. Mada, kada s setim onih SMS-ova od Marijinog malca, pomislim da ima šanse za njega... Kod mene...

Bila sam na neki način ljubomorna što ne mogu da budem s nekim ko mi se sviđa. Ne mogu, a da se to naziva "prirodnim". Nisam bila ljubomorna na druge devojke, već na tu situaciju. Kako sad odjednom, meni se neko sviđa, a biti u vezi s njim bilo bi potpuno uvrnuto?! Kad se on rodio, ja sam već išla peti osnovne i učila i biologiju, i fiziku, i hemiju...

I onda sam ponovo sa i-dalje-opčinjenom Marijom pretresla sve detalje i ubeđivale smo jedna drugu u ono što smo želele da čujemo. I onda je Marija rekla: "Draga, to je vrlo biološki, to se zove smena generacija." Odzvanjala mi je u glavi ta rečenica... Zvučalo je tako zastrašujuće. Tada sam prvi put osetila neku čudnu prolaznost... Naravno, nije stvar za paniku, ali osetila sam se starijom no što jesam i pomislila sam kako to nije fer... Nisam mogla da precizno definišem to "nije fer", jer je bilo iracionalno. Moja sujeta je to veče bila na visini zadatka...

Sutradan sam stavila kačket, zavezala rep i otišla na rolanje. I dok sam sva u mislima od prethodne večeri sumirala deprimirajuće utiske, nepoznati biciklista koji se kretao iza mene doviknuo je: "Devojčice, je l' možeš samo malo da se pomeriš?"

I opet je sve bilo kao i pre...

Izvor: Na dlanu
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Desava se.
Carsija ce (kad smo vec kod tih besposlicara/guracanosevautudjezivote/itd), naravno, pre osuditi (odnosno uvek) kombinaciju mladji muskarac/starija zena, nego mladja zena/stariji muskarac Smile ali koga briga za carsiju, pa nisu oni u vezi sa starijom zenom, odnosno mladjim muskarcem Smile (ili su ljubomorni sto nisu Smile )
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13

ma najbolja kombinacija. ona ume, on moze.    Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
 Smile

no dobro... zavisi sve i sta ko ocekuje od takve veze, kolika je rezlika i u kom su uzrastu iliti zivotnom dobu...
juce sam cula za romansu izmedju 30godisnjakinje i 25godisnjaka- to mi zvuci sasvim ok...
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Citat
zavisi sve i sta ko ocekuje od takve veze

samo sex, nista vise, nista manje.  i da, mislim na razliku vecu od 5 godina.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Budi uvek ti!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 14178
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung E870
ma udri brigu na veselje...ne razmisljaj puno, ako to zelis...a posle... Smile
IP sačuvana
social share
Zivot je put kojim treba trcati sa prijateljem koji ce nam osmehom, cutanjem, daljinom, postojanoscu, strpljenjem i secanjem dokazati da vredimo onoliko koliko znamo da volimo...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 04. Sep 2025, 23:47:13
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.