Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Sep 2025, 23:50:31
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Starija zena,mladji muskarac?  (Pročitano 66364 puta)
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
hm... ima jos jedna izreka: ko sa decom spava, upisan se budi  Smile
e sad, da li su to smislili zlobnici i zavidljivci ili ima istine... prosudite sami  Smile

hahahaha ziva istina   Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Upisali te ?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Sea shepherd

Zodijak
Pol
Poruke 23472
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Citat
ziva istina
haha,  modulatori..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Samsung i5700 + D880
no dobro... zavisi sve i sta ko ocekuje od takve veze, kolika je rezlika i u kom su uzrastu iliti zivotnom dobu...
juce sam cula za romansu izmedju 30godisnjakinje i 25godisnjaka- to mi zvuci sasvim ok...

Retko zalazim na ovaj podforum ali me zanimalo ovo boldovano... Vec par meseci sam zaljubljen u jednu devojku koju sam upoznao u teretani a odnos godina je isti kao par redova iznad (s tim sto ona izgleda kao da ima 20 a ne 30). S moje tacke gledista, ona je san snova - lepa, zgodna (vezba 5 godina), pametna, kulturna, duhovita, voli sport, pogotovo NBA ligu Smile i da ne nabrajam dalje. Ono sto je "problem" je sto je i obrazovana i radi kao agent prodaje u Telenoru za fiksnih 500 evra + bonus. Sto se mene tice, nisam smeker k'o Mel Gibson ali mi u fizickom smislu nista ne fali, vezbam manje-vise redovno, u zadnje vreme sam i relativno vedra osoba... Drug koji nas poznaje oboje kaze da tu ima nekih "fluida" a i ja sam stekao isti utisak, mada je moguce da gresim. Ono sto je moj problem je taj sto sam na papiru neobrazovani pajser - bio sam bistro dete ali u vreme kad je trebalo razmisljati o srednjoj skoli (i kasnije fakultetu), ja sam vodio rat sa matorim oko njegovog odnosa prema kevi i totalno zapostavio obrazovanje, zavrsivsi srednju trgovacku (trogodisnju), cime sam sebi prilicno pokopao sanse za neku svetlu buducnost (osim ako se ne bacim na kriminal ali tesko, dobar sam u dusi i brzo bi' propao). Trenutno ne radim nista a opcije su mi do mojega - magacioner, cuvar, neko obezbedjenje itd...

Da mi se svidja samo fizicki, znao bi' sta mi je ciniti... ali ja bi' nju otprilike zenio ili nesto slicno pa sam totalno pasivan, kao nesto se druzimo, idemo u setnje, na pice i taj rad. Zanima me da li prolaze takve seme? Logicno je valjda da muskarac bude taj koji je uspesan a ovde je to skoro pa nemoguce... mada, keva ima lokal od 60-ak hiljada ojrica Smile

Jebote, napisao sam pola strane a pojma nemam sta sam hteo da kazem Smile
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.1.1
brate u zivotu treba uzeti ono sto zelis ne treba biti pasivan  Smile
samo napred pa ces se usput snalaziti Smile mozes cak i da zavrsis neku skolu ne verujem da bi ti bio preveliki problem pametan si lik Smile
« Poslednja izmena: 07. Jun 2008, 20:59:05 od Orfanelin »
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Upisali te ?  Smile

Maltene... u prenesenom znacenju ... pametni  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Upisali te ?  Smile

Maltene... u prenesenom znacenju ... pametni  Smile

il i ti je njegova majka pretila milicijom.    Smile

@ Falzone 
 danasnje emancipovane zene i hoce da budu glava porodice. samo napred navijam za tebe.  jedini problem moze da bude (ako dodje do toga) da ne zeli decu, jer nema vremena za to zbog karijere.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
ajde munka, 2 god nije nikakva razlika  Smile

moja prijateljica je pocela, doduse, da ovu poslovicu primenjuje na jednogodisnju razliku   Smile
jer su dosli do tacke brez povratka gde ona zeli porodicu, a njemu je jos rano...  Smile

falzone, ja sam upisala svoj fax br. 2 (pokusaj sa faxom br. 1 je neslavno propao usled mladosti-ludosti  Smile) sa 27 god., tako da... zivot pocinje nakon 30te, u svakom slucaju  Smile  Smile  Smile
nisi propustio nista bas toliko nenadoknadivo  Smile
malo izvagaj svoja interesovanja i mogucnosti, i kasce ti se samo da li si rodjen za magacionera ili za nesto drugo...
sto se nje tice, da je ne zanimas, ne bi ona 'gubila vreme' s tobom ni za te setnje i picenca  Smile

« Poslednja izmena: 07. Jun 2008, 22:55:06 od machakz »
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows NT 4.0
Browser
Mozilla Burek
mob
Nokia 
Falzone ti imaš u stvari tri pitanja.
-Prvo da li je Ok da budeš sa tom devojkom. Mislim da je OK samo ako se ne vežeš previše.Bez obzira na godine niko nema tapiju na uspešnu vezu.
-Drugo da li ti sa svojim nedostatkom obrazovanja imaš šta sa njom da tražiš. Mislim da i sa njom, i bez nje, treba da završiš četvrti stepen, pa da pokušaš i nešto dalje.
-Treće da li za vas dvoje ima šanse. Mislim da ima. Ako je ona pokazala interes za tebe znači da joj tvoj nedostatak obrazovanja ne predstavlja problem, da u tebi vidi kvalitete, ali uverena sam da bi joj imponovalo da ti pomogne da i ti napreduješ.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Samsung i5700 + D880

danasnje emancipovane zene i hoce da budu glava porodice. samo napred navijam za tebe.  jedini problem moze da bude (ako dodje do toga) da ne zeli decu, jer nema vremena za to zbog karijere.

Super je to sto one hoce da budu glavne, ali hocu i ja. Mislim, ono, pretpostavljam da zna da bude zajebano za samopouzdanje ako je zena uspesnija od muskarca. To valjda funkcionise samo u americkim filmovima Smile

sto se nje tice, da je ne zanimas, ne bi ona 'gubila vreme' s tobom ni za te setnje i picenca  Smile

Zanimljivo, i taj moj drug ima istu teoriju - otprilike, kad ona dodje vikendom u Mitrovicu (radi od pon-pet u Beogradu), cimaju je sa svih strana (matorci, staro drustvo, rodbina...), i on mene ubedjuje da tu ima nesto cim ona svaki put nadje 2-3 sata da se vidimo... E, sad, uglavnom sam ja nju zvao pa je mozda pristajala onako drugarski, mada je i ona mene zvala par puta... Ne znam, nisam pametan. Pokusavao sam da smislim sta bi to na meni njoj bilo zanimljivo i najdalje sto sam stigao su 6 plocica na stomaku, sto je prilicno "tanko" na ovu skupocu Smile Smile

Sto se tice daljeg obrazovanja - tesko, nevidjeno sam lenj a ne bih da zavrsavam nesto na prevaru, tj. novcem. Najbolja solucija bi bila pomirenje s matorim jer bi me on ubacio u neke dobre seme cak i sa ovom trogodisnjom, ali su tu ratne sekire otkopane vec 6-7 godina, bez nekih izgleda da se zakopaju. Nista, ostaje mi kriminal, a ovde ionako ima drogana pun q tako da nema zime Smile

-Prvo da li je Ok da budeš sa tom devojkom. Mislim da je OK samo ako se ne vežeš previše.Bez obzira na godine niko nema tapiju na uspešnu vezu.

Ja sam daleko od nekog emotivca, cak bi se moglo reci da sam, usled nekih porodicnih problemcica u mladosti, poprilicno operisan od emocija bilo koje vrste, ali ovo me bas strefilo iznenada tako da ne bi bilo sanse da se ne vezem previse. Kapiram da bi mi lakse bilo kad bi mi rekla "super, ali mi smo samo prijatelji, blablabla" nego "sta si cekao do sada, covece", iz razloga sto mislim da je toliko dobra da zasluzuje nekog princa na belom konju a ne konja na... nicemu, samo konja Smile

Nego, sad kontam da ona povremeno prati forume i ako naleti na ovo - jeb'o sam jeza u ledja. Bolje da se pritajim dok ne smislim ili ne uradim nesto konkretno.
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Sep 2025, 23:50:31
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.