Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: stanje u Srbiji. kako i kuda dalje? i zasto?  (Pročitano 12308 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.4
mob
Nokia 
ako te ne interesuje, ne moras da dolazis ovde i citas sta pise. Smile
mozes slobodno da zaobidjes ovu temu. ja te nisam terao.
to je isto kao da se ja javim na temi o hrani, sta zene vole da jedu i sl. i napravim se pametan i kazem: ovo mene ne interesuje..
ma stvarno???pa koga zabole ako te ne interesuje??
daleko ti lepa kuca.  Smile
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Nine eleven, oh nine eleven

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1028
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Motorola k1 razr
Onda promeni temu u Djeliceva knjiga jer ne vazi neoboriva pretpostavka da sve sto izadje iz Djelica je suvo zlato predobro za Srbiju i vezano za temu Smile
IP sačuvana
social share

Remember kids, guns don't kill people. Dangerous minorities do
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.4
mob
Nokia 
radi se o tome da ja pricam o djelicevom txtu, a to je vezano za temu, i javi se lik i kaze:mene to ne interesuje...pa ko te pita da li te interesuje???
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.4
mob
Nokia 
KAKO IZ KORENA PROMENITI SRBIJU?

Boravio sam krajem 2004. godine u Tbilisiju, glavnom gradu Gruzije, kao učesnik međunarodne konferencije održane u čast godišnjice njihove "revolucije ruža". Godine 2003, na veoma sličan način kao u Beogradu oktobra 2000. godine, narod Gruzije sprečio je izbornu krađu i srušio bez krvoprolića režim Viktora Ševernadzea. To su uradili, između ostalog, i zahvaljujući operativnoj podršci jednog broja naših momaka iz Otpora.

Dok smo razgovarali o njihovim dostignućima i izazovima, postavilo se pitanje pouka koje se mogu izvući iz srpskog iskustva. To me je nateralo da preispitam, "po dubini", razloge koji su omogućili brz napredak društvenih promena tokom prve dve godine naše tranzicije, ali i objašnjenja za njihovo značajno usporenje od ubistva premijera Đinđića…

Kako da se sprovedu korenite društvene promene koje će biti široko prihvaćene i koje će nas približiti poželjnom standardu života i dobrim odnosima između nas kao građana? Kako da se izbegne tradicionalni zastoj koji je usledio posle svih napora učinjenih ka modernizaciji Srbije od 19. veka pa do danas?...

…S tim u vezi, vidim deset smernica u domenu politike i ekonomije za uspešne, korenite i dugoročne promene u Srbiji, koje će sprovoditi zajedno "reformatori" i "konzervativaci".

1. Rešiti najsloženiji državni problem što pre. Oni koji misle da će pregovaračka pozicija Srbije oko Haga, Kosova i Metohije ojačati s vremenom trebalo bi da iznesu svoje argumente. Lično ne vidim nijedan, dok su problemi odlaganja rešenja jasni svima.
2. Obezbediti dobre odnose sa susedima kroz bilateralne i regionalne inicijative, bez čekanja na pokroviteljstvo Evropske unije i ostatka međunarodne zajednice. Poseta hrvatskog premijera Beogradu 2005. godine, prva od 1991. godine, bila je korak napred. Srpsko-hrvatski odnosi su, kao što se tragično videlo devedesetih godina, osovina stabilnosti Balkana, pa i naše zemlje…
izvor: www.djelic.net/knjiga/
IP sačuvana
social share
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
radi se o tome da ja pricam o djelicevom txtu, a to je vezano za temu, i javi se lik i kaze:mene to ne interesuje...pa ko te pita da li te interesuje???

sto si klen?

ne pricas ti o njegovom tekstu, jer za tebe je taj tekst nesto veeeliko i vjerovatno nisi jos naucio napamet dovoljno dijelova da bi se mogao upustiti u raspravu o tome.

i rekao sam da me ne interesuju autori koji sugerisu na koji nacin treba da shvatim ono sto prica.  nista licno protiv djelica, ali knjiga mu je shit.
tipa - to je tako bilo i to treba tako i tako gledati jer jedino tako nam u buducnosti moze biti tako...  ma nemoj? "skini" se sa tipa, ozdravices naglo.
 i pusti kraju... moze srbija i bez vas dvojice....   Smile

IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
Nokia 
bogu hvala pa vi u RS nemate pravo glasa... Smile Smile Smile
salim se, naravno...
btw. djelica je unajmila ruska vlada kada je dosao putin da joj daje savete za reformu...tu je ugrabio mnogo para i rusi su mu zahvalni... ceo svet ga priznaje, jedino smo mi skepticni...tako je kod nas bilo oduvek...tuga jedna koliko ne moze covek da ceni domace...
IP sačuvana
social share
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
Zastava negde u srpskim brdima
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
BlackBerry bold

sto si klen?

ne pricas ti o njegovom tekstu, jer za tebe je taj tekst nesto veeeliko i vjerovatno nisi jos naucio napamet dovoljno dijelova da bi se mogao upustiti u raspravu o tome.

i rekao sam da me ne interesuju autori koji sugerisu na koji nacin treba da shvatim ono sto prica.  nista licno protiv djelica, ali knjiga mu je shit.
tipa - to je tako bilo i to treba tako i tako gledati jer jedino tako nam u buducnosti moze biti tako...  ma nemoj? "skini" se sa tipa, ozdravices naglo.
 i pusti kraju... moze srbija i bez vas dvojice....   Smile

procitaj knjigu, pa ces shvatiti zasto je dobra! knjiga je dobra jer ide vise u sirinu nego u dubinu, sto je cini prihvatljivom kod siroke mase! jedan lep vid politicke kampanje, a sa druge strane vrlo edukativna  knjiga za ljude koji  bi pored njegovog misljenja "sta i kako" , mogli i da procitaju i nesto vise o investicionim fondovima, osiguravajucim drustvima, malim i srednjim preduzecima,...!

p.s. problem srbije jeste sto je dosad sve radila bez pravih ljudi! vreme je da se to promeni, ne moze srbija ni bez djelica, ni bez drugih ljudi koji su najbolji u svom poslu i koji zele srbiji ono sto joj pripada!
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Nine eleven, oh nine eleven

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1028
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Motorola k1 razr
Koliko se ja secam Djelic je vec pokazao sta je imao.
A da li Srbija moze bez njega pokazuju i minule godine sad vec prosle vlade
IP sačuvana
social share

Remember kids, guns don't kill people. Dangerous minorities do
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
Nokia 
Koliko se ja secam Djelic je vec pokazao sta je imao.
A da li Srbija moze bez njega pokazuju i minule godine sad vec prosle vlade
da, pokazao je sta je imao kada ga je ruska vlada debelo placala za savete...i nesto ne vidim da propadaju.  Smile
kod nas nije bilo para pa da se vidi sta je znao i mogao da uradi.. drzavna kasa nije imala i 1 dolar
IP sačuvana
social share
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
SonyEricsson k800i i D820

Cene porasle za 12,7 odsto

29. decembar 2006. | 12:22 | Izvor: FoNet
Beograd -- Republički zavod za statistiku navodi da je prosečan godišnji rast cena na malo u 2006. bio 12,7 odsto u odnosu na prethodnu godinu.

Zavod je saopštio da su cene na malo roba i usluga u decembru više za 0,1 odsto u odnosu na prethodni mesec. U odnosu na decembar 2005, cene na malo povećane su za 6,6 odsto. Troškovi života u Srbiji u decembru, u odnosu na prethodni mesec, u proseku su viši za 0,1 odsto, dodaje se u saopštenju.

Cene poljoprivrednih proizvoda porasle su za 3,6 odsto, usluga za 0,2 odsto, a industrijskih neprehrambenih proizvoda za 0,1 odsto.

U saopštenju se navodi da su cene industrijskih prehrambenih proizvoda smanjene za 0,4 odsto, a pića za 0,1 odsto.
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.