Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 13:03:13
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 27 28 30 31 ... 70
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: sta(kaj) mislite o Hrvatma?  (Pročitano 30550 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
opet svađa.
a deco djeco  Smile
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
SonyEricsson k800i i D820
Hrvatska:
Nacionalni bruto proizvod (2004) po stanovniku 10.600 Dolara
ukupni nacionalni bruto proizvod (2004) 47,05 milijardi dolara
rast NBP-a 4,3% (2004)

Slovenija:
Nacionalni bruto proizvod (2004) po stanovniku 19.000 Dolara
ukupni nacionalni bruto proizvod (2004) 36,82 milijardi dolara
rast NBP-a 2,3% (2004)

Srbija i Crna Gora:
Nacionalni bruto proizvod (2004) po stanovniku 2.200 Dolara
ukupni nacionalni bruto proizvod (2004) 23,89 milijardi dolara
rast NBP-a 1,5% (2004)

I ovo je pravo lice doduse podaci iz 2004 jer samo to imam trenutno od podataka, sto implicira da smo najgori ali da je zivot sasvim solidan. Nije kao kod vas ali ni kod vas nije najbolje.......
I da malo smirite strasti i tiger2005 ne kucaj poruke za redom jer se tako krsi pravilnik burek foruma
 Smile

naravno ja nisam rekao da su kod nas u Hrvatskoj samo sve ljepo i ruzicasto,meni se naprimjer nesvidja sto jos ima incidenata protiv srba i ljudi koji zele tamo normalno da zive zao mi je i to se nadam da ce biti bolje u Hrvatskoj....ali eto drago mi je da si ove podatke postavio da eto normalno i jasno vidimo kako je stanje...ja bi zelio da je vama u Srbiji bolje i nego Hrvatskoj to je onda vasa sreca i vas rad cime ste to stigli i svaka vam cast,ali mi smeta kada je u srbiji sve u inat znaci neka susjedu krava crkne samo da mu neide dobro...sto se tice Beograda meni je preljep grad ali se u njemu jos mnogo cega mora praviti i obnoviti.

I Zvezdas BG,ako zele jednu kucu da ostave ok razumijem ali zasto neobnavljaju onda one druge nego jeli i to zele da se podsjecaju na Nato bombardiranje i neznam cemu je svrha tome...a kada sam htio da slikam tu zgradu srusenu onda mi je ljepo policajac dosao i rekao da je zabranjeno slikanje i neznam cemu je to svrha samo za gledanje ili nesto peto.Sto se tice Frankfurta ja bas tamo zivim eto zamisli i naravno da ima i porusenih kontejnera ali nemoze se porediti sa smogom u zimi koji vlada Srbijom i jos onim kucama u sred Beograda koji me podsjecaju kao da sam dosao u selu,...zato i postoji klizanje u Beogradu i kuce se ruse jer su bespravno gradjene...
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

In time of chimpanzees I was a narwhal

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 788
Zastava Novy Belgrad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
Evo da ti objasnim jedno po jedno
za prvo...na pobnjenike srbe sam mislio na ove sto se cjelo vrijeme protive da bilo sta dobro o hrvatima kazu....
Jesi li skoro isao na index.hr?
Citat
Oko kredita...dali ti znas kako druge drzave prezivljavaju,amerika,njemacka,francuska i ostale...a da nepricam da Hrvatska samo od turizma svake godine dobija sve vise i vise prosle godine je bilo 6 miliardi eura,a vanjski dug je 35 miliardi... zato se i prave reforme u Hrvatskoj,da se sprijeci rast duga a pogledaj koliko se pravi od tog duga...
Errr, nisam mislio na gradjanske kredite, nego na drzavna zaduzenja.
Citat
oko mene nisi stekao los utisak,ako netko kao onaj Nbs samo tvrdi kako smo mi svi losi u okruzenju a vas Demokracija sa SRS 40% raste sve jace i jace onda neznam
Nije on jedini koji govori tako nesto

Citat
Hrvatska je brate Švicarska za sve zemlje u regiji,

Citat
da zamisli kakav je Zagreb a zamisli tek kakav je Beograd,gdje cak ni od NATO bombasa one dvije zgrade u centru nisu mogli obnoviti pa sta bi bilo sa Srbijom da je kao Hrvatska
Licno, i meni to smeta, ali te zgrade nisu sklonjene zbog dve stvari: turizam (da samo vidis sve one Japance kako trckaraju okolo i slikaju) i zbog podsecanja (npr. bivsi generalstab je dizajniran po uzoru na bitku na Neretvi, sad tako srusena predstavlja rusenje predstavlja Jugoslaviju). Neznam da li ti je poznata, ali neka Francuska firma je htela da kupi to zemljiste i da na tom mestu napravi dva nebodera, koji bi se zvali "vrata Veograda", grad je odbio.
Citat
Ja neznam sigurno se onda druzis sa takvim,ali ljepo podatke mozes da citas u vijestima sprskim koliko ljudi imaju putovnice srpske i koliko je izaslo van Srbija 30% od mladih je tek vidjelo nesto dalje od Vojvodine ili mora Jadrana...
Vesti... ko jos veruje vestima?
Citat
a to sto ja dolazim na co.yu stranice pa niste svi zatuceni i samo vidite ono sto vam se servira na RTSu imam veoma dobr prijatelje srbe pa tako da mi je drago i ovamo doci pa cak i sa tobom diskutirati o ovakvim temama,pogledaj samo forum Vecernjeg Lista pa tu ima u nekim danima vise srba nego hrvata..
Da, ali zar to nije odlazenje u tudje dvoriste?
Citat
Zao mi je zbog tvog druga i nevjerujem ti da je dobio eto bas sto je to izgovorio po nosu...to mozes nekome drugome da pricas...mozda nisi znao a mi cak i djecu jedemo
Verovao ti ili ne...
Citat
Hahahaha podpredsjednica Hrvatica...da da jeste ivana....koju zovu neke popularne stranke Ustasicom...
Tacnije, njen brat je bio pripadnik ZNGa
Citat
vec sam jednom rekao naravno da se prodavaju i kod nas takve majice nazalost ali to jeste cinjenica kao i kod vas i to je tuzno i za nas i za vas
To je cinjenica, tako da po tome nemozes tvrditi dali je neka drzava vise ili manje demokratska
Citat
sto se tice tog stanja eto vidis znaci 14% srba su poveli skoro 80% hrvata u rat i ratovali u Hrvatskoj cjele 4 godine i zahtjevali jednu trecinu drzave....to nema nigdje a sada se bunite zbog Albanaca koji ste sami protjerivali i klali po Kosovu...
Tom logikom, Srbi bi trebali sad biti u Hrvatskoj. Srbi se nisu bunili i ratovali na teritorijama gde nije bilo Srpskog stanovnistva.
Citat
a sta ste vi to uradili andjeli cuvari...pa u Krajini nije vise nijednog Hrvata bilo tako i u Bosni gdje sebi zauzme srbin sebi mjesto tu nema za druge nacije
Isto kao sto u Hrvatskoj nije blo Srba, i svako ko nije bio Hrvat je bio "nepozeljan"
Citat
pa ppogledaj te molim vas koliko je hrvata i bosanaca i albanaca pobjeglo zbog vas prema zapadu
A koliko je Srba pobeglo prema zapadu? Inace Bosanaca i Hrvata je uvek bilo u Nemackoj, Australiji, Juznoj Americi i USA. Sto se tice siposa, e porazgovaraj sa nekim Englezom ili Svedjaninom o njima...
Citat
...i onda vi pricate nesto o etnickom ciscenju
Preko 600.000 Srba je proterano iz Hrvatske u periodu od 1991 do 1995.
Citat
i ako imalo znas niste htjeli plan Z4 i tako ljepo ako niste htjeli ste da se pripoji ono sto nije vase Srbiji to ste i dobili znaci tamo gdje se osjecate na svome tamo su vas samo poslali normalni ljudi i dan danas se mogu vratiti a oni koji su cinili zlo nemogu tako mislim i na hrvate u republici srpskoj i bosnjake...
Z4 je ratifikovan i potpisan od Srba dva meseca pre oluje, ali Hrvatska ga je odbila da potpise...
Inace to sto se tice vracanja je cudna stvar.
Prvo: Svaki Srbin je u to doba bio u vojsci (i onaj ko je hteo i onaj koji nije)
Drugo: 60% onih koji se vrate budu docekani metcima, bombama i slicno..
e, sad ima tih 40% koji nemaju problema, ali to su uglavnom stari ljudi koji su se vratili da zive po selima, gde nikog i nema.
Citat
pozdravljam i ja tebe  Smile
pozdrav
IP sačuvana
social share

Nobody is innocent, there are merely varying levels of guilt...
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
opet svađa.
a deco djeco  Smile
Evo da ti objasnim jedno po jedno
za prvo...na pobnjenike srbe sam mislio na ove sto se cjelo vrijeme protive da bilo sta dobro o hrvatima kazu....
Jesi li skoro isao na index.hr?
Citat
Oko kredita...dali ti znas kako druge drzave prezivljavaju,amerika,njemacka,francuska i ostale...a da nepricam da Hrvatska samo od turizma svake godine dobija sve vise i vise prosle godine je bilo 6 miliardi eura,a vanjski dug je 35 miliardi... zato se i prave reforme u Hrvatskoj,da se sprijeci rast duga a pogledaj koliko se pravi od tog duga...
Errr, nisam mislio na gradjanske kredite, nego na drzavna zaduzenja.
Citat
oko mene nisi stekao los utisak,ako netko kao onaj Nbs samo tvrdi kako smo mi svi losi u okruzenju a vas Demokracija sa SRS 40% raste sve jace i jace onda neznam
Nije on jedini koji govori tako nesto

Citat
Hrvatska je brate Švicarska za sve zemlje u regiji,

Citat
da zamisli kakav je Zagreb a zamisli tek kakav je Beograd,gdje cak ni od NATO bombasa one dvije zgrade u centru nisu mogli obnoviti pa sta bi bilo sa Srbijom da je kao Hrvatska
Licno, i meni to smeta, ali te zgrade nisu sklonjene zbog dve stvari: turizam (da samo vidis sve one Japance kako trckaraju okolo i slikaju) i zbog podsecanja (npr. bivsi generalstab je dizajniran po uzoru na bitku na Neretvi, sad tako srusena predstavlja rusenje predstavlja Jugoslaviju). Neznam da li ti je poznata, ali neka Francuska firma je htela da kupi to zemljiste i da na tom mestu napravi dva nebodera, koji bi se zvali "vrata Veograda", grad je odbio.
Citat
Ja neznam sigurno se onda druzis sa takvim,ali ljepo podatke mozes da citas u vijestima sprskim koliko ljudi imaju putovnice srpske i koliko je izaslo van Srbija 30% od mladih je tek vidjelo nesto dalje od Vojvodine ili mora Jadrana...
Vesti... ko jos veruje vestima?
Citat
a to sto ja dolazim na co.yu stranice pa niste svi zatuceni i samo vidite ono sto vam se servira na RTSu imam veoma dobr prijatelje srbe pa tako da mi je drago i ovamo doci pa cak i sa tobom diskutirati o ovakvim temama,pogledaj samo forum Vecernjeg Lista pa tu ima u nekim danima vise srba nego hrvata..
Da, ali zar to nije odlazenje u tudje dvoriste?
Citat
Zao mi je zbog tvog druga i nevjerujem ti da je dobio eto bas sto je to izgovorio po nosu...to mozes nekome drugome da pricas...mozda nisi znao a mi cak i djecu jedemo
Verovao ti ili ne...
Citat
Hahahaha podpredsjednica Hrvatica...da da jeste ivana....koju zovu neke popularne stranke Ustasicom...
Tacnije, njen brat je bio pripadnik ZNGa
Citat
vec sam jednom rekao naravno da se prodavaju i kod nas takve majice nazalost ali to jeste cinjenica kao i kod vas i to je tuzno i za nas i za vas
To je cinjenica, tako da po tome nemozes tvrditi dali je neka drzava vise ili manje demokratska
Citat
sto se tice tog stanja eto vidis znaci 14% srba su poveli skoro 80% hrvata u rat i ratovali u Hrvatskoj cjele 4 godine i zahtjevali jednu trecinu drzave....to nema nigdje a sada se bunite zbog Albanaca koji ste sami protjerivali i klali po Kosovu...
Tom logikom, Srbi bi trebali sad biti u Hrvatskoj. Srbi se nisu bunili i ratovali na teritorijama gde nije bilo Srpskog stanovnistva.
Citat
a sta ste vi to uradili andjeli cuvari...pa u Krajini nije vise nijednog Hrvata bilo tako i u Bosni gdje sebi zauzme srbin sebi mjesto tu nema za druge nacije
Isto kao sto u Hrvatskoj nije blo Srba, i svako ko nije bio Hrvat je bio "nepozeljan"
Citat
pa ppogledaj te molim vas koliko je hrvata i bosanaca i albanaca pobjeglo zbog vas prema zapadu
A koliko je Srba pobeglo prema zapadu? Inace Bosanaca i Hrvata je uvek bilo u Nemackoj, Australiji, Juznoj Americi i USA. Sto se tice siposa, e porazgovaraj sa nekim Englezom ili Svedjaninom o njima...
Citat
...i onda vi pricate nesto o etnickom ciscenju
Preko 600.000 Srba je proterano iz Hrvatske u periodu od 1991 do 1995.
Citat
i ako imalo znas niste htjeli plan Z4 i tako ljepo ako niste htjeli ste da se pripoji ono sto nije vase Srbiji to ste i dobili znaci tamo gdje se osjecate na svome tamo su vas samo poslali normalni ljudi i dan danas se mogu vratiti a oni koji su cinili zlo nemogu tako mislim i na hrvate u republici srpskoj i bosnjake...
Z4 je ratifikovan i potpisan od Srba dva meseca pre oluje, ali Hrvatska ga je odbila da potpise...
Inace to sto se tice vracanja je cudna stvar.
Prvo: Svaki Srbin je u to doba bio u vojsci (i onaj ko je hteo i onaj koji nije)
Drugo: 60% onih koji se vrate budu docekani metcima, bombama i slicno..
e, sad ima tih 40% koji nemaju problema, ali to su uglavnom stari ljudi koji su se vratili da zive po selima, gde nikog i nema.
Citat
pozdravljam i ja tebe  Smile
pozdrav

Nisam bio jesili ti bio na yucafe.com
ili na Vecernjem Listu i onda malo tamo citao komentare

Errr,mozda nisi znao ali i gradjanski dug se uracunava u dug koji ima jedna drzava errr eror hehehe Smile
a ja u tom kontekstu nisam ni pricao ogradjanskom dugu nego na gradnje sam msilio obala gospodarstvo autocesta

Eto ja ti kazem oko zgrada ja i cura smo se htjeli slikati pokraj te zgrade kada nam je dosao jedan policajac i rekao da brisemo i da se nesmije to slikati ja sam rekao dobro i hvala dovidenja

Ako nevjerujes Vjestima i nekim podatcima kako ti dobijas svoje podatke i po cemu znaci netko tko se druzi samo sa bogatasima u Srbiji za njega je Srbija zivi monaco jer nezna kako je dalje od svoga drustva

To sto je njen brat bio u ZNG pa nemora da znaci da je ona Ustasica ili ti to sa time opravdavas..

ej pa neces valjda po majicama da gledas tko i gdje je veca demokracija...pa stvarno ja gledam to po reformama i kako se jedno drustvo razvija kako se postupa u vanjskoj politici i kako te drugi gledaju i cjene i procjenuju..

Oko pobunjenja pa nije valjda to gdje je jedan srbin tu je i srbija...kao prvo 14 % je bilo srba prije rata sada je 4 % i kako mi mozes objasniti da 14% stanovnistva srpskog porijekla ili nacionalnosti kako god ratuje protiv 4 miliona drugih stanovnika,nikako drugacije nego jedino tako da su dolazili dobrovoljci iz matice Srbije da sire svoj teritorium..

to nije tocno kako da nije bilo srba kada su napravili svoju drzavu u Hrvatskoj i svakog bosnjaka hrvata madjara bilo sta istjerali su iz Krajine,a sto se tice Hrvatske pogledaj samo koliko je muslimana izbjeglo u Hrvatsku i repper Edo maajka je najbolji primjer a imam toliko prijatelja sto su bjezali bas u Hrvatsku od srpske agresije.

eh vidi se da se nerazumijes u neke stvari,da bilo je hrvata i bosanaca po njemackoj austriji i svukuda,ali smo od 90ih godina primljeni kao izbjeglice od rata i to je bilo 700.000 ljudi u to vrijeme...a albanaca sto se tice i oni su bjezali kao sto sada i srbi bjeze od njih okrece se kolo!!

Kojih 600.000 srba iz Hrvatske pa to je totalna laz to nigdje nije zapisano a neznam i kako dobijas te sve podatke kada negledas vijesti

a sto se tice Z4 plana on je bio podpisan i opet su ga ukinuli srbi nije to bilo od Hrvatske,nego taj plan je bas kreirala Europska unija sa Amerikom za pobudjene Srbe koji nisu nista manje htjeli od pripojenja sa maticom srbijom.i kada vec pricas o kako se docekivaju jeste upravu si i to je sramota hrvatska da jos uvijek takvog necega ima ali ljudi se ipak vracaju u obnovljene kuce a daj mi reci ko nama placa kuce koje su porusene od srba i tko je placao cjelu tu izgradnju i onda nam pricate nesto o dugu pa Srbija toni i bez takvoh necega u sve veci dug a nije nista morala da obnovljava i pravi srusene kuce i ceste...

POzdravljam te i nemoj se ljutiti neljutim se ni ja iako ti to mozda tako cini eto zabavno je malo gledati stavove drugih bolje je pricati i prepucavati se nego lomiti glavu..moram da ucim imam sutra ispit na faxu bice zafrkano...

Pozdravljam te iz njemacke,jedan od onih izbjeglica hehehehe ciao ziv ti meni bio stvarno tako mislim! Smile
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5

I Zvezdas BG,ako zele jednu kucu da ostave ok razumijem ali zasto neobnavljaju onda one druge nego jeli i to zele da se podsjecaju na Nato bombardiranje i neznam cemu je svrha tome...a kada sam htio da slikam tu zgradu srusenu onda mi je ljepo policajac dosao i rekao da je zabranjeno slikanje i neznam cemu je to svrha samo za gledanje ili nesto peto.Sto se tice Frankfurta ja bas tamo zivim eto zamisli i naravno da ima i porusenih kontejnera ali nemoze se porediti sa smogom u zimi koji vlada Srbijom i jos onim kucama u sred Beograda koji me podsjecaju kao da sam dosao u selu,...zato i postoji klizanje u Beogradu i kuce se ruse jer su bespravno gradjene...
To sto si ti hteo da slikas je bivsa zgrada Ministarstva odbrane i Generalstaba i logicno je da ne mozes da slikas. Bar ne sada. Toj zgradi nema pomoci sto znaci da ce morati ili da se rusi ili tako ostavi. Za Frankfurt si sam rekao, a to da postoji idealna cistoca i sam znas da je zabluda. Beograd je kao grad preziveo sve i svasta i logicno je da ima i bespravne gradnje koja se u poslednje vreme iskorenjuje i za par godina od toga nece biti nista. Ipak Beograd je primio ogroman broj izbeglica sto se ne bi moglo reci za Zagreb. Smog? U al ti poredjenje, evo posto sam obisao pola sveta reci cu ti da je Beograd Svarcvald shuma naspram recimo Atine! U Atini se bukvalno ne moze disati i ako se ne varam to je vazdushno najzagadjenija prestonica Evrope. A to je Grcka dakle EU. Dakle sve u svemu kada se sabere i oduzme, ako neko provocira i podmseva se (doduse bez pokrica) to su takvi kao sto si ti.
« Poslednja izmena: 25. Jun 2006, 21:51:21 od ZvezdasBG »
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
To sto si ti hteo da slikas je bivsa zgrada Ministarstva odbrane i Generalstaba i logicno je da ne mozes da slikas. Bar ne sada. Toj zgradi nema pomoci sto znaci da ce morati ili da se rusi ili tako ostavi. Za Frankfurt si sam rekao, a to da postoji idealna cistoca i sam znas da je zabluda. Beograd je kao grad preziveo sve i svasta i logicno je da ima i bespravne gradnje koja se u poslednje vreme iskorenjuje i za par godina od toga nece biti nista. Ipak Beograd je primio ogroman broj izbeglica sto se ne bi moglo reci za Zagreb. Smog? U al ti poredjenje, evo posto sam obisao pola sveta reci cu ti da je Beograd Svarcvald shuma naspram recimo Atine! U Atini se bukvalno ne moze disati i ako se ne varam to je vazdushno najzagadjenija prestonica Evrope. A to je Grcka dakle EU. Dakle sve u svemu kada se sabere i oduzme, ako neko provocira i podmseva se (doduse bez pokrica) to su takvi kao sto si ti.

Aha da logicno okay znaci treba im 7 godina da sruse i obnove jednu zgradu! I onda se bunis da Hrvatska nepravi dosta i da neulaze u povratak srba a vi nemozete sebi da pomognete pa kako ces drugima.A sta je to bogati prezivio Beograd sta daj molim te reci tih izbjeglica sto mi pricas pa koliko je otislo tih izbjeglica na kosovo i u Vojvodinu pa nisu valjda sve izbjeglice u Beogradu.Ja neznam kako je u Atini znam kako je u Parizu i Berlinu,Londonu i ovom zapadnom svijetu a ne istocnom a ja sam samo rekao sta mi se nije svidjelo u Beograd ali naravno da takav zvezdas poput tebe samo vidi lose u mojem tekstu to sto sam rekao da je preljep grad i sve ljepo samo eto cistoca se mora malo pobrinuti to je sve.Ja se nikome ovdje nisam podsmjivao ili bilo sta drugo znaci ako se nesto rekne protiv ustava i Srbije onda je to strava ziva kako ste samo alergicni na kritike...nije ni cudo sto vlada jedan Kostunica,koji se svakome prkosi i pravi najpametniji...tko ovdje provocira o tome neka drugi pricaju ja mislim da ti za takvo nesto nisi bas kompetentan.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

In time of chimpanzees I was a narwhal

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 788
Zastava Novy Belgrad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
Nisam bio jesili ti bio na yucafe.com ili na Vecernjem Listu i onda malo tamo citao komentare
Nisam
Citat
Errr,mozda nisi znao ali i gradjanski dug se uracunava u dug koji ima jedna drzava errr eror hehehe Smile
a ja u tom kontekstu nisam ni pricao ogradjanskom dugu nego na gradnje sam msilio obala gospodarstvo autocesta
Trenutno se u Srbija grade tri nova autoputa.
Citat
Eto ja ti kazem oko zgrada ja i cura smo se htjeli slikati pokraj te zgrade kada nam je dosao jedan policajac i rekao da brisemo i da se nesmije to slikati ja sam rekao dobro i hvala dovidenja
Moguce, ja ti kazem da sam ja tamo svaki dan, i da Japanci dolaze i slikaju.
Citat
Ako nevjerujes Vjestima i nekim podatcima kako ti dobijas svoje podatke i po cemu znaci netko tko se druzi samo sa bogatasima u Srbiji za njega je Srbija zivi monaco jer nezna kako je dalje od svoga drustva
Kako neko ko dolazi u Srbiju jednom godisnje moze da vidi stanje u Srbij bolje od mene, koji ovde zivim?
Citat
To sto je njen brat bio u ZNG pa nemora da znaci da je ona Ustasica ili ti to sa time opravdavas..
Jel bi ti bio OK, da je podpresednica Hrvatske vlade, Srpkinja, kojoj je brat bio u Tigrovima npr?
Citat
ej pa neces valjda po majicama da gledas tko i gdje je veca demokracija...pa stvarno ja gledam to po reformama i kako se jedno drustvo razvija kako se postupa u vanjskoj politici i kako te drugi gledaju i cjene i procjenuju..
Kad nekog (kao Hrvatsku) predstavljas petnaest godina kao zrtvu, a nekog (kao Srbiju) kao palitelja, pijanicu i najgori olos, nemozes ocekivati da imaju isti ugled u svetu, uostalom pitaj te Svabe tu...
Citat
Oko pobunjenja pa nije valjda to gdje je jedan srbin tu je i srbija...kao prvo 14 % je bilo srba prije rata sada je 4 % i kako mi mozes objasniti da 14% stanovnistva srpskog porijekla ili nacionalnosti kako god ratuje protiv 4 miliona drugih stanovnika,nikako drugacije nego jedino tako da su dolazili dobrovoljci iz matice Srbije da sire svoj teritorium..
Isto kao sto su muslimani iz Srbije i hrvati odlazili da se bore na svojim stranama...
Citat
to nije tocno kako da nije bilo srba kada su napravili svoju drzavu u Hrvatskoj i svakog bosnjaka hrvata madjara bilo sta istjerali su iz Krajine,a sto se tice Hrvatske pogledaj samo koliko je muslimana izbjeglo u Hrvatsku i repper Edo maajka je najbolji primjer a imam toliko prijatelja sto su bjezali bas u Hrvatsku od srpske agresije.
Nije tacno. Moj prvi komsija je bio Musliman, i nije bio jedini. Preko puta zgrade je bila jedna Hrvatica, a licno znam par Hrvata, Slovenaca i Muslimana koji sui u Srpskoj vojsci.. uvrnuto, zar ne?
Citat
eh vidi se da se nerazumijes u neke stvari,da bilo je hrvata i bosanaca po njemackoj austriji i svukuda,ali smo od 90ih godina primljeni kao izbjeglice od rata i to je bilo 700.000 ljudi u to vrijeme...a albanaca sto se tice i oni su bjezali kao sto sada i srbi bjeze od njih okrece se kolo!!
700.000 Muslimana i Hrvata, od kojih si verovatno zaboravio da je cela Herceg-Bosna bila ociscena od Muslimanskog stanovnistva (i Srpskog, naravno). Inace 700.000 Muslimana i Hrvata = 600.000 Srba, shvatas?
Citat
Kojih 600.000 srba iz Hrvatske pa to je totalna laz to nigdje nije zapisano a neznam i kako dobijas te sve podatke kada negledas vijesti
U periodu od 1991 d0 1993 je proterano oko 300.000, u oluji jos toliko... Inace, dali si znao da je Sarajevo pre rata bio grad sa najvise Srba na jednom mestu? Koliko Srba zivi danas u Sarajevu?
Citat
a sto se tice Z4 plana on je bio podpisan i opet su ga ukinuli srbi nije to bilo od Hrvatske,nego taj plan je bas kreirala Europska unija sa Amerikom za pobudjene Srbe koji nisu nista manje htjeli od pripojenja sa maticom srbijom.i kada vec pricas o kako se docekivaju jeste upravu si i to je sramota hrvatska da jos uvijek takvog necega ima ali ljudi se ipak vracaju u obnovljene kuce a daj mi reci ko nama placa kuce koje su porusene od srba i tko je placao cjelu tu izgradnju i onda nam pricate nesto o dugu pa Srbija toni i bez takvoh necega u sve veci dug a nije nista morala da obnovljava i pravi srusene kuce i ceste...
A, Hrvatska municija neeksplodira i nepravi stete po putevima i kucama? Srbija netone, tu si pogresio. Ali takodje si i zaboravio sankcije, koje su unistile ovu zemlju vise nego sve granate tog rata.
Citat
POzdravljam te i nemoj se ljutiti neljutim se ni ja iako ti to mozda tako cini eto zabavno je malo gledati stavove drugih bolje je pricati i prepucavati se nego lomiti glavu..moram da ucim imam sutra ispit na faxu bice zafrkano...
I ja imam sutra ispit, srecno.
« Poslednja izmena: 25. Jun 2006, 22:09:13 od Kowakian Monkey - Lizzard »
IP sačuvana
social share

Nobody is innocent, there are merely varying levels of guilt...
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Da li verujes sebi?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 24339
Zastava Novi Sad - Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
HTC Touch HD, Luna
@tiger2005

opako se trudis ali ne ide...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Nisam bio jesili ti bio na yucafe.com ili na Vecernjem Listu i onda malo tamo citao komentare
Nisam
Citat
Trenutno se u Srbija grade tri nova autoputa.
Citat
Moguce, ja ti kazem da sam ja tamo svaki dan, i da Japanci dolaze i slikaju.
Citat
Kako neko ko dolazi u Srbiju jednom godisnje moze da vidi stanje u Srbij bolje od mene, koji ovde zivim?
Citat
Jel bi ti bio OK, da je podpresednica Hrvatske vlade, Srpkinja, kojoj je brat bio u Tigrovima npr?
Citat
Kad nekog (kao Hrvatsku) predstavljas petnaest godina kao zrtvu, a nekog (kao Srbiju) kao palitelja, pijanicu i najgori olos, nemozes ocekivati da imaju isti ugled u svetu, uostalom pitaj te Svabe tu...
Citat
Isto kao sto su muslimani iz Srbije i hrvati odlazili da se bore na svojim stranama...
Citat
Nije tacno. Moj prvi komsija je bio Musliman, i nije bio jedini. Preko puta zgrade je bila jedna Hrvatica, a licno znam par Hrvata, Slovenaca i Muslimana koji sui u Srpskoj vojsci.. uvrnuto, zar ne?
Citat
700.000 Muslimana i Hrvata, od kojih si verovatno zaboravio da je cela Herceg-Bosna bila ociscena od Muslimanskog stanovnistva (i Srpskog, naravno). Inace 700.000 Muslimana i Hrvata = 600.000 Srba, shvatas?
Citat
U periodu od 1991 d0 1993 je proterano oko 300.000, u oluji jos toliko... Inace, dali si znao da je Sarajevo pre rata bio grad sa najvise Srba na jednom mestu? Koliko Srba zivi danas u Sarajevu?
Citat
A, Hrvatska municija neeksplodira i nepravi stete po putevima i kucama? Srbija netone, tu si pogresio. Ali takodje si i zaboravio sankcije, koje su unistile ovu zemlju vise nego sve granate tog rata.
Citat
I ja imam sutra ispit, srecno.

Koja tri autoputa pa nijedan nije se poceo praviti ili jos se tako sporo pravi da ce biti zavrsen 2020 ali super je da se pravi to je ipak buducnost

Eto oko slikanja sada znam objasnio mi je zvezdas slikao sam bio pogresnu zgradu moja nesreca

Ok dobro a kako ti onda mozes da vidis stanje u Hrvatskoj koji nikada nije tamo bio ili jednom u pet godina ili nikako kako god

Nebi mi bilo drago ali stani ona nije od juce tu u Srbiji i bavi se politikom i opet kazem nije to nikakav razlog da se netko poziva i govori da je ustasa,ja nisam od kraja rata nitkoga u parlamentu koga 40% u Hrvatskoj podrzava da kaze da je naprimjer pupovac Cetnik to stvarno nisam cuo

Ej stani,pa kako mi toliko mala zemlja se tako jako predstavljamo u svijetu kao dobri a vi sa stanovnistvom od 10 miliona vam nitko nevjeruje pa cak ni rusi a ni crnogorci...nesto smrdi ovdje zar ne...eto stvarno ja sam juce gledao jedan film na pro 7 zvao se snajper 2 i tu su srbi predstavljeni kao teroristi a amerikanci kao neki super heroji meni je to bilo ruzno vidjeti ali eto ja nezam tko je kriv na tom ugledu srbije u svijetu ali kada sam narod bira Radikale koji govore jos uvijek da zele granice virovitica .... i kada im je glavni lider u hagu pa sta se tu onda krivi ostali kada ste vi za to najvise zasluzni

da jeste samo sto su srbi isli u Sloveniju,Hrvatsku,bosnu a nitko nije isao u Srbiju da brani,kuzis!!

Eto pogledaj sirom interneta koliko je Muslimana Hrvatska primila i izbjeglica iz Bosne.I to da su isli u srpsku vojsku sigurno je to tocno ima i srba sto su bili u HVO ili drugim vojskama Hrvatske ali to je mali postotak isto je da mi kazes albanci se borili za Srbiju na Kosovu da ali malo morgen

Hej tih 700.000 to je bilo samo izbjeglica u njemackoj i to je dovelo do krize u njemackoj jer nisu ocekivali toliki val izbjeglistva
Tu si upravu bilo je ociscena Herceg-Bosna ali eto ti vidis ja gdje mi je kuca u Hrvatskoj uselila se jedna familija muslimanska Mujo i jos njegova zena neznam vise kako se ona zove i Mujica je sin bio a da ti nepricam koliko je to u okolini bilo...znaci o tome molim te nemoj da mi pricas jer tu gdje je srba bilo tu za druge narode nije bilo mjesta bilo to u Hrvatskoj Bosni a sa Kosovom je sve pocelo

Nemoj da uvelicavas cifre,kada je bilo 250.000 srba koji su bili sa olujom istjerani.I najvise mi je zao tih srba jer su oni najvise izgubili sto su slusali svoje vodje koji su poslani iz Beograda da diktiraju njima kako su hrvati poludili...
Ej a ajde mi reci koliko ljudi zivi danas u Srebrenici gdje je bilo prije rata vecinsko muslimansko stanovnistvo..sam vam je Mladic naredjivao bombardovanje na Sarajevo pa ima video snjimci gdje kaze nema vise puno srpskog stanovnistva gadjaj te sve...

Ovo je najgore sto se uopce moze reci...nazalost sto vi niste imali rat u Srbiji a mi sankcije makar se nebojis da te bomba nerascjepa,ma vi u Srbiji jednostavno nemate pojma kako je to biti u ratu sve sto ste vidjeli to je bilo preko televizije.Da i pravi rupe i hrvatsko oruzije ali covjece pa nismo toliko ludi da rusimo sebi cjelu drzavu.

A vidis i ti ispit sutra polazes jeli studiras i koji smjer ako smijem da znam ja studiram informatiku?Puno srece za sutra
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Da li verujes sebi?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 24339
Zastava Novi Sad - Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
HTC Touch HD, Luna
da li se ovde zaboravlja da je ova tema reakcija na katastrofalna vredjanja srba i srbije na hrvatskim forumima...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 27 28 30 31 ... 70
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 13:03:13
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.