Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 18:08:06
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 29 30 32 33 ... 70
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: sta(kaj) mislite o Hrvatma?  (Pročitano 30428 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
doć će to sve na svoje,najgore je ko je izgubio glavu a ne zna za što je izgubio.ispada za k++c,jer vidiš da svi odoše za Hag.Ko bi gore sad je dole,treba u svemu u životu imat mjeru i živjet pošteno,svaki pojedinac neka krene od sebe,manje bi bilo sranja i svađe.
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Japanac se ubio jer je voz kasnio 30sec.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 391
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
SonyEricsson 
doć će to sve na svoje,najgore je ko je izgubio glavu a ne zna za što je izgubio.ispada za k++c,jer vidiš da svi odoše za Hag.Ko bi gore sad je dole,treba u svemu u životu imat mjeru i živjet pošteno,svaki pojedinac neka krene od sebe,manje bi bilo sranja i svađe.
Tacno tako ali aj ti to objasni onom ko ne zaradjuje 200 000 evra godisnje ili je izgubio nekog u ovom ratu. Taj ne moze biti realan. Ja takodje volim prvo moj interes da gledam i bilo kakavu ideologiju mu podredjujem, a li nisam slep i neke cinjenice ne mogu da apstrahujem.
Inace sto se tice Slovenije. Bio sam skoro poslom na nekoj Chevrolet promociji i imao prilike da slusam realne ljde koji su na dobrim auto-poslovima u sloveniji. Njihovo misljenje je da srednja klasa ne postoji, da ce ih inflacija ubiti kad im uleti evro, a moje misljenje je da su mali samim tim homofobicni, da imaju problema da usmere mlade da se proporcionalno obrazuju po strukama (a i sami mladi im nisu za to zainteresovani), da se puno trude ali da nemaju fizicke mogucnosti da urade vise od ovoga sto su do sad odradili. Mentalitet im je potpuno drugaciji od ostatka stare YU i osecao sam se kao da sam recimo u Holandiji sve je podredjeno menadzmentu i marketingu sto je sjedne strane dobro ali sa druge plasticno i odvratno. Ljubljana, maribor, Novo Mesto da se i kaze da lice na nesto ali ostala mesta su istocna Srbija u najmanju ruku.-Sveopsti utisak bledilo
Hrvatska- ulaze, ulazu i stranci, u ratu su se za stolom snasli bolje i sad ih ne drkaju iz evrope i kvare razvoj. Za puteve svaka cast ulazete za razliku od nas u potencijal, ali ono sto Nikola ne moze da veruje je ta opterecenost. Ne kazem svi ali vecina da i to se vidi na tim najbanalnijim stvarima kao sto je busenje guma, tuce i ispiranje mozga preko tv-a o domovini. dobro je...
A mi mi jos uvek ne mozemo da se otrgnemo od svoje istorije jer je non-stop guramo pod tepih i to nem je vaznije nego da nam bude bolje, ali da ne bi razbuktavao banalizovacu stvari nek se stvarno neko provoza od Subotice do Nisa i poseti vecinu ugostiteljskih objekata i stavi na papir koliko kosta putarina za taj ne kvalitet pa ce razumeti oko cega se mi opterecujemo, a ako preko vitalnih stvari za svakodnevni zivot olako prelazimo...e to je jos jedan razlog vezano za temu zbog kog mi u mislima nisu Hrvati i ne razbijam im kola kad dodju pod ruku sa slovencima da slusaju narodnjake od kojih se toliko gnusaju...
« Poslednja izmena: 26. Jun 2006, 01:39:11 od batamile »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
SonyEricsson k800i i D820
Tacno tako ali aj ti to objasni onom ko ne zaradjuje 200 000 evra godisnje ili je izgubio nekog u ovom ratu. Taj ne moze biti realan. Ja takodje volim prvo moj interes da gledam i bilo kakavu ideologiju mu podredjujem, a li nisam slep i neke cinjenice ne mogu da apstrahujem.
Inace sto se tice Slovenije. Bio sam skoro poslom na nekoj Chevrolet promociji i imao prilike da slusam realne ljde koji su na dobrim auto-poslovima u sloveniji. Njihovo misljenje je da srednja klasa ne postoji, da ce ih inflacija ubiti kad im uleti evro, a moje misljenje je da su mali samim tim homofobicni, da imaju problema da usmere mlade da se proporcionalno obrazuju po strukama (a i sami mladi im nisu za to zainteresovani), da se puno trude ali da nemaju fizicke mogucnosti da urade vise od ovoga sto su do sad odradili. Mentalitet im je potpuno drugaciji od ostatka stare YU i osecao sam se kao da sam recimo u Holandiji sve je podredjeno menadzmentu i marketingu sto je sjedne strane dobro ali sa druge plasticno i odvratno. Ljubljana, maribor, Novo Mesto da se i kaze da lice na nesto ali ostala mesta su istocna Srbija u najmanju ruku.-Sveopsti utisak bledilo
Hrvatska- ulaze, ulazu i stranci, u ratu su se za stolom snasli bolje i sad ih ne drkaju iz evrope i kvare razvoj. Za puteve svaka cast ulazete za razliku od nas u potencijal, ali ono sto Nikola ne moze da veruje je ta opterecenost. Ne kazem svi ali vecina da i to se vidi na tim najbanalnijim stvarima kao sto je busenje guma, tuce i ispiranje mozga preko tv-a o domovini. dobro je...
A mi mi jos uvek ne mozemo da se otrgnemo od svoje istorije jer je non-stop guramo pod tepih i to nem je vaznije nego da nam bude bolje, ali da ne bi razbuktavao banalizovacu stvari nek se stvarno neko provoza od Subotice do Nisa i poseti vecinu ugostiteljskih objekata i stavi na papir koliko kosta putarina za taj ne kvalitet pa ce razumeti oko cega se mi opterecujemo, a ako preko vitalnih stvari za svakodnevni zivot olako prelazimo...e to je jos jedan razlog vezano za temu zbog kog mi u mislima nisu Hrvati i ne razbijam im kola kad dodju pod ruku sa slovencima da slusaju narodnjake od kojih se toliko gnusaju...

Cao Batanile...sve si ljepo rekao i stvarno i ja mislim kao ti ili barem smo veoma slicni po razmisljanju...ja znam da su u Hrvatskoj ljudi jos nabrijani i nemogu da podnose srbe...jer su dosta prezivjeli i mozda i nekoga izgubili tako mogu razumijeti i srbe koji su protjerani iz Hrvatske a nikome nista nisu uradili nego radi toga sto je se to sistematski radilo...sta ces,sve ce doci na svoje mjesto nemozemo mi uvijek zivjeti u nekim snovima i ludilu koji je danas u tim drazavama....ja zivim u njemackoj  i nebi se mogao vratiti za sada u Hrvatsku jer mi neodgovara situacija kako u Hrvatskoj a tako je i u Srbiji da za posao moras imati rodjaka u ministarstvu i da svatko bas prima mito i onda se sve moze...dok Hrvatska nebude kao naprimjer jedna prosjecna zemlja u EU ja se nezelim vratiti...Ali to sto me je nerviralo ovdje to je da se kazu hrvati su ovo ono i sve tako a nista se nekaze hej okay ima i tamo losih ali i dobrih i nornamlnih ljudi kao sto i vi nemozete da cujete kada svi pricaju da ste zlocinci ili bilo sta kada svatko zna da ima svugdje dobrih i losih...ja bi zelio samo malo vise tolerancije,svi mi zelimo jedno a to je da nam je je zivot kvalitetan i zdrav zabavan.Ja od rata nista nemam osim sto sam izgubio jednog rodjaka i nas stan....Pozdrav
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51

Cao Batanile...sve si ljepo rekao i stvarno i ja mislim kao ti ili barem smo veoma slicni po razmisljanju...ja znam da su u Hrvatskoj ljudi jos nabrijani i nemogu da podnose srbe...jer su dosta prezivjeli i mozda i nekoga izgubili tako mogu razumijeti i srbe koji su protjerani iz Hrvatske a nikome nista nisu uradili nego radi toga sto je se to sistematski radilo...sta ces,sve ce doci na svoje mjesto nemozemo mi uvijek zivjeti u nekim snovima i ludilu koji je danas u tim drazavama....ja zivim u njemackoj  i nebi se mogao vratiti za sada u Hrvatsku jer mi neodgovara situacija kako u Hrvatskoj a tako je i u Srbiji da za posao moras imati rodjaka u ministarstvu i da svatko bas prima mito i onda se sve moze...dok Hrvatska nebude kao naprimjer jedna prosjecna zemlja u EU ja se nezelim vratiti...Ali to sto me je nerviralo ovdje to je da se kazu hrvati su ovo ono i sve tako a nista se nekaze hej okay ima i tamo losih ali i dobrih i nornamlnih ljudi kao sto i vi nemozete da cujete kada svi pricaju da ste zlocinci ili bilo sta kada svatko zna da ima svugdje dobrih i losih...ja bi zelio samo malo vise tolerancije,svi mi zelimo jedno a to je da nam je je zivot kvalitetan i zdrav zabavan.Ja od rata nista nemam osim sto sam izgubio jednog rodjaka i nas stan....Pozdrav

"ljudi su nabrijani i ne mogu da podnose Srbe jer su dosta prezhiveli i mozhda i nekoga izgubili "... da prezhiveli su da se usele u Srpske kuce i stanove,da bombarduju kolone izbelglica,majki sa decom i na sve to zadrzhali svoju etnichki chistu hrvatsku u kojoj se Srbin plashi da naruchi kafu da ne bi dobio kavu sa pljuvachkom..."... a tako je i u Srbiji da za posao moras imati rodjaka u ministarstvu i da svatko bas prima mito i onda se sve moze...dok Hrvatska nebude kao naprimjer jedna prosjecna zemlja u EU ja se nezelim vratiti..." Ti najbolje da odesh da zhivish na Marsu poshto ochigledno imash iskrivljenu sliku o svetu oko sebe...Naravno da u svakoj drzavi ima normalnih ljudi koji nikoga ne mrze i chiji su stavovi neutralni...i tako treba i da bude,ali sve dok se budu javljali ljudi iz Nemachke,Amerike i ko zna kojih drugih krajeva sveta i prosipali mudrosti nama koji zhivimo ovde,mozhda lagodno,mozhda jedva sastavljamo kraj s krajem,nekima od nas koji su mozhda sve izgubili u prokletim ratovima i zhive po barakama na socijalnoj pomoci (kod mog oca u ZTP-u 300 porodica izbeglih iz Hrvatske zhivi u vagonima),e sve dok se to bude deshavalo,ja se svima izvinjavam,jer nisam neki preterani rodoljub,niti mrzim bilo koga,ja cu nastaviti da imam donekle negativan stav o  ovoj temi. Mi smo Srbi jako chudan narod...i posle intervjua sa Dragojevicem gde on izjavljuje :"Kome da sviram?Srbima?To necete dozhiveti", mi i dalje vrtimo njegove pesmice na svakom koraku...dovlachimo Hrvatske zvezde ovde da nam pevaju na uvce,sponzorishemo ih i dizhemo u nebesa...dok prosechan Srbin mora da pazi shta pricha ako ode recimo u Pulu na letovanje...Zao mi ,ponavljam,ali mnoge stvari ne mogu da svarim i ne vidim da ce se to promeniti u buducnosti...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
SonyEricsson k800i i D820
Eto opet se javlja neka pametna/pametni...kako si samo tako tolerantna uh pucas od tolerancije....slusaj MukoZe...zar ti stvarno mislis da su samo srbi hrvati useljivali u srpske kuce gdje ste vi tako posteni bili joj gadi mi se vise ovako glupe price...sve sve su vam hrvati krivi, a vi jadni nemocni ma nikoga niste ubijali nikako nedaj boze da ste vi bacali bombe vi ste u  HRVATSKU dolazili sa tenkovima da djelite cvijece i poklone covjece zato ste imali brade to je radi djeda mraza ahaaaaaaaaaaaa sada znam..pa vi ste sve zivo bombardovali i ne samo izbjeglice nego i druge ste jednostavno palili po svemu sto se mrda i hoda...slusaj ti ako ti je tesko reci kavu nemoras nikada doci u Hrvatsku a daj boze i da si sto dalje od nje i svi koji tako misle mi vas nismo zeljni ni vas ni vasih kafa da nam narucivate ako se nemozes prilagoditi situaciji sama tko ti je kriv...ja kada sam u Srbiji kazem kafa i hleb jer jednostavno necu da me netko gleda poprijeko ili da nekoga mozda iritiram PRILAGODJAVAM se situaciji razumijes nije ti to vise juga...svi mi imamo zemlje nase i tu mozes pricati kako god zelis japanski,arapski ama svijedno ali probaj se prilagoditi ako ti je tesko onda netrebas tamo ni ici gdje ti po zelji ni tebi ni drugima....a u toj etnickoj cistoj Hrvatskoj srbi dobijaju svoje kuce i stanove i sve to ima zapisano sto sa hrvatima u Vojvodini ili vasoj Republici Srpskoj nije tako i to nece ni biti kako vidim koliko volite samo svoje...jednostavno kako vas nije vise sramota da samo pljujete po tudjim dvoristu a imate hrpu smeca u svome...pa dali ti Zemunko znas kako je bilo u RSK u vrijeme rata pa ona je bila TOTALNO OCISCENA OD HRVATA i DRUGIH NARODA....i to u HRvatskoj a ne u SRBIJI to je Hrvatska zemlja bila i bice uvijek...ali eto sto se bunite oko Kosova i oni su tu vjekovno zivjeli i dobice svoju drzavu...oni su to pametnije malo uradili pa su dobili ono sto su zeljeli...a ti najbolje da ostanes u Srbiji da zivis jer to i jeste bas mars,da da znam mi smo vama sve krivi ovi sto se sa zapada javljaju i pricaju a vi tako pametni pa toliko napredujete vidim gradi se uh samo neboderi i metroi ma kakva europa vi ste za nas AMERIKA! Sto se tice Olivera,pa jeli to on mora da ide pjevati u Srbiji jeli vas to itko tjera da ga slusate,jednostavno ako netko iz Hrvatske se pojavi na TVu ti imas jedno dugme pritisnes na to i sa tim prebacis ili ugasi TV,lagano zar ne!Uzas koliko si napacena stvarno nemozes da razumijes ja jos fino kazem da mi je zao srba koji su bili istjerani ali zna se da takvi kao ti samo uzimaju ono gdje mogu malo ulja u vatru da poliju pa uzas...Ajde pozdravljam te na Marsu .... uzivaj tu gdje si
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
tiger2005 poživčanio  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
"slusaj ti ako ti je tesko reci kavu nemoras nikada doci u Hrvatsku a daj boze i da si sto dalje od nje i svi koji tako misle mi vas nismo zeljni ni vas ni vasih kafa da nam narucivate ako se nemozes prilagoditi situaciji sama tko ti je kriv...ja kada sam u Srbiji kazem kafa i hleb jer jednostavno necu da me netko gleda poprijeko ili da nekoga mozda iritiram PRILAGODJAVAM se situaciji razumijes nije ti to vise juga..."

Mislim da si dovoljno rekao ovom rechenicom...

"ali eto sto se bunite oko Kosova i oni su tu vjekovno zivjeli i dobice svoju drzavu...oni su to pametnije malo uradili pa su dobili ono sto su zeljeli..." - mislim shta reci.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

nja,nja

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1323
Zastava Beograd
OS
Windows NT 4.0
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Zemunka, pa ti si se bash bacila u politiku  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
ne znam shta mi je.obichno samo ischitam ove rasprave,ali valjda je i meni dozlogrdilo...u svakom sluchaju necu se dalje uplitati u ovo jer nema poente  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

nja,nja

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1323
Zastava Beograd
OS
Windows NT 4.0
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Da nema poente, nema. Ali definitivno nije loshe iskaliti bes na tastaruri, ona trpi sve Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 29 30 32 33 ... 70
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 18:08:06
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.