Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Jun 2025, 03:19:45
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Šta znači biti Srbin?  (Pročitano 179258 puta)
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.56
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Meni je samo žao ljudi kao što je Raven Dark, koji su izgubili veru u sve to što ti nabrajaš. Na žalost, imamo svi poneko loše iskustvo kada su naši sunarodnici u ptanju ali to ne treba da bude prepreka da održimo ono što jesmo, da se toga ne bojimo i ne stidimo, već da budemo ponosni. Ipak smo mnogo toga prošli a i koješta nas očekuje.
Lose iskustvo ga ne pokriva, Srbi su postali, da ne pricam Smile

Nemoj da si na kraj srca, nisu svi. I pored višedecenijskog (da ne kažem vekovnog) *eba**, dobri smo mi .
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows 7
Browser
MSIE8.0
Meni je samo žao ljudi kao što je Raven Dark, koji su izgubili veru u sve to što ti nabrajaš. Na žalost, imamo svi poneko loše iskustvo kada su naši sunarodnici u ptanju ali to ne treba da bude prepreka da održimo ono što jesmo, da se toga ne bojimo i ne stidimo, već da budemo ponosni. Ipak smo mnogo toga prošli a i koješta nas očekuje.
Lose iskustvo ga ne pokriva, Srbi su postali, da ne pricam Smile

Nemoj da si na kraj srca, nisu svi. I pored višedecenijskog (da ne kažem vekovnog) *eba**, dobri smo mi .
Rekao sam nekoliko puta i reci cu ponovo, kada te tvoji rodjeni "Srbi" tuku i maltretiraju, kada ti razbijaju kucu i kradu okucnicu sta ima da se kaze.  Ja ne mrzim Srbe, ali mrzim njihovo zlo, i njihovu glupost.  A toga imamo previse.  Vecina Srba su nominalni Srbi, nominalni Pravoslavci, nominalni rodoljubi, to je ono kad se sete, kad njima odgovara, i lako je pricati o dobroti nasheg naroda kada nisi prezivela ono sto sam ja.  Kada budes prezivela i osetila na svojoj kozi, i ako budes i dalje imala isti mentalitet svaka cast, dotle nemoj da pricas o stvarima koje ne znas.

IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.56
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Žao mi je ako imaš baš tako loša iskustva ali i dalje ne vidim da smo drugačiji i gori od drugih naroda. Zar ne rade to isto i po drugim državama?

Što se mene tiče, na žalost, imam loša iskustva zbog jednog sloja ljudi koja misli da je bog i batina pa se ponaša kako stigne. Ali, pored toga što se nadam da će im rok trajanja brzo isteći, neće mi zgroziti narod kome zajedno pripadamo.

I ja sam sto puta rekla, izadji iz svoje zemlje, vidi druge, pa donesi konačan sud. Naravno tada ne mislim o državama iz okruženja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows 7
Browser
MSIE8.0
Žao mi je ako imaš baš tako loša iskustva ali i dalje ne vidim da smo drugačiji i gori od drugih naroda. Zar ne rade to isto i po drugim državama?

Što se mene tiče, na žalost, imam loša iskustva zbog jednog sloja ljudi koja misli da je bog i batina pa se ponaša kako stigne. Ali, pored toga što se nadam da će im rok trajanja brzo isteći, neće mi zgroziti narod kome zajedno pripadamo.

I ja sam sto puta rekla, izadji iz svoje zemlje, vidi druge, pa donesi konačan sud. Naravno tada ne mislim o državama iz okruženja.
Ja sam vec van zemlje, i to ti ne pomaze, jer onda vidis da su i drugi losi, ali se onda se pitas zasto su tvoji gori, jer jedno je da te ne vole i napaduju tudji ljudi a sasvim drugo tvoji, vise boli kad su tvoji.

IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.56
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Aj da ne spamujemo Smile

Ne znam gde si ali znam kako to može da boli. Logično, i tvoj rodjeni kad te povredi, najviše boli. Ali naš mentalitet u inostranstvu jeste čudan, ili je max dobar ili max loš. Kada je loš, to sam shvatila, to je borba za sopstveni opstanak pa u tom strahu ljudi svašta rade. Opet kažem, takvi smo kakvi smo al naši smo Smile

« Poslednja izmena: 29. Feb 2012, 20:06:10 od Arijada »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 44033
Zastava
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
mob
Samsung Galaxy S lll
i ovo...

« Poslednja izmena: 01. Mar 2012, 13:42:31 od medozarr »
IP sačuvana
social share
Nek stoje prijatelji...zlu ne trebali...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.27
Samo se ovde ljudi sa lošim identitetom, sumnjivim korenima i biografijom, razne podkupljive nakaze, stide toga sto su Srbi i prodali bi je za udobno smeštanje pozadine u neku fotelju ili nešto slično.

Ustvari možda i nisu Srbi? Smile
slazem se sa nikolom. narocito insistiraju na nacionalnom identitetu oni koji nemaju dovoljno sopstvenog.

nemamo pravo da se ponosimo onim sto je djokovic uradio, bar ne u velikoj meri, jer to je uradio on a ne mi.
nisam ja osvojio vimbldon
postignite nesto sami pa se time ponosite

a ti Arijada strasno gresis ovom zadnjom citiranom recenicom.
ne budi paranoik koji upire prst u izdajice
ako mozes

vazno je ko je kakav a ne koje je nacije vere i boje
i dete to razume, ali neke ljude treba podsetiti

da se ne lazemo vazno je i koga poznajete, u kojoj ste stranci, koliko imate para, koju diplomu itd. sto stati na naciji Smiley kakav mobilni imate, kakva kola? jesu li vam plave oci? sa koliko ste izgubili nevinost?
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.56
mob
Samsung Galaxy S4 mini
I ti si, kao i nikola, jedno žalosno biće svoje nacije. Skrećeš sa teme pričom o ličnom identitetu i žalosno je što vi takvi odlično podpadate pod zastavu onih koji od Srbije žele samo jednu pokornu, skromnu provinciju.

Lično se itekako radujem svakom pojedinačnom Srpskom uspehu ne zbog svojatanja već zbog potvrde uloženog truda tog pojedinca da opstane u globalnoj Srbomrzačkoj politici pa se još i istakne. Mnogo je lakše drugima da postignu uspeh bez prepreka koji ima svaki Srbin, pa je zadatak duplo teži.

Biti svestan gde živiš, ko su ti predci, biti svestan istorije tla odakle potičeš je nešto što što pojedinci žele da ti izbrišu iz svesti kako bi tobom lakše manipulisali. U tom slučaju, ako se uspe u takvoj nameri, sutra možeš da se izjašnjavaš i kao Tajlanđanin. Što je opet tvoje pravo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Kada bi samo ljubit znala...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2387
Zastava Italy
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 17.0.963.56
Covjek kao Raven je rekao sve,tesko je tu bilo sta dodati.Ljudi koje mrzis mnogo puta daju ruku spasa, dok oni od kojih ocekujes taj tracak nade,smjeskaju se zadovoljno nasoj propasti
IP sačuvana
social share
"Zasto trazis harizmu u sebi punjena ptico,mogucnost prosvjecenosti u razvratu...miris zemlje,koncentricni krugovi gluposti,ne znanja...ona dalje ne razumiju, izgleda mi da je mrtva straza...
Rekoh sebi moj Boze koliko demagogije...koliko pokradenih misli iza kojih ne stoji nista osim mrznje,sujete,vlasti, i koliko pokvarenosti treba da se izlije pred nase noge, i kakve zone prepoznavanja dovedu nas do istine prevare...
Jer rijeka nije bila rijeka u samom pocetku,i nije nuzno da ne bude ponornica do kraja...
Sta se dogadja kad' mrtvi fazani lete,kad' mrtvi fazani lete al' nijedan ne pada..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.56
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Tema nije uopšte "ruka spasa" niti mržnja (pravi Srbin ne mrzi) već "Šta znači biti Srbin".

Biti Srbin, između ostalog znači prepoznati "koske" i istih se kloniti. Smile

Iako često deluje naivno, Srbin je mudar i zna namirisati opasnost. A složnost se najbolje pokazuje u vanrednim situacijama kada se ujedinjuje kao ni jedan narod na svetu. I to je nešto Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Jun 2025, 03:19:45
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.045 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.