Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sta uraditi??? - Nezaposlenost i daljina mi paraju 8 godina veze.  (Pročitano 31001 puta)
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
auuu kakvo masenje poente na tri strane  Smile  "ostavi je", "njoj drugarice pune glavu", "treba da raskines" ... ovo se pretvara u forum ogorcenih osoba  Smile

jel je volis? nemoj da je ostavljas. Jel ona tebe voli? Nadjite zajednicko resenje  Smile

Ovde bi svi ljudi zarad ljubavi izgleda seli u spejs satl i lansirali se prvom kosmickom  Smile

Ja en znam jesi li ti svestan sta znaci za zenu da posle 25 godina zivota negde ode negde drugde da zivi, i to na mesto gde ce joj sigurno biti mnogostruko uzasnije da se snadje... bez posla u zavisnosti od tebe i tvog posla... u novu sredinu, zarad ljubavi, ah... koja patetika  Smile  budimo realni, to nikome nije lako, neki su stvoreni za to, neke nista ne veze za mesto u kome zive, za roditelje, prijatelje... nekima je to nabrojano - sve.

Tebi je ocigledno lagano da odes iz svog grada i zivis negde u nekom drugom .. i ja bih volela da odem u Los Angeles da trazim posao u struci ...

Uopste je ne krivim. Ja nikad ne bih ostavila sve sto imam i znam da bih otisla da zivim u gore okruzenje ... ne bi me nateralo trista ljubavi i ne znam kakvih emocija  Smile Zato sto sam konformista i zato sto volim - sigurnost. Necu sa 28 godina da se smucam po drugim drzavama koje su na nivou srednjeg veka (da se razumemo ne vredjam ni jednu drzavu obzirom da je i srbija u srednjem veku, ali prelazak iz jedne evropske drzave u jednu balkansku zaostalu prvobitnu zajednicu... to mu dodje kao da si iz srbije otiso u somaliju da zivis jer je tamo tako cool) i da izigravam mom muzu kuvaricu i da ga docekujem sa posla sa pecenim piletom i krompiricima  Smile

Nego, ti lepo uzjasi avion ili verovatnije voz ili autobus ... pa otidi tamo kod tvoje drage ...pa lepo pricaj sa njom jednu partiju od 7 sati ozbiljnog razgovora... pa joj reci da zelis da nadjete najbolje resenje ... pa trazi taj posao kako treba i dolikuje, raditi za sankom u kaficu nije ispod casti ... trazi posao, budi sa njom, radi sta umes i znas, snalazi se - ako je volis i ako ona tebe voli.

A ako se ne volite.. onda kud koji mili moji  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 117
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.94
Ako će tebi biti lakše da je šutneš odradi to brutalno, ako misliš da će ti biti teže zbog toga stavi je pod najveći mogući pritisak pa nek slomi da li je sa tobom ili će ona tebe da šutne. Samo nemoj više da budeš plačipička.

Eh sad..placipicka...ispada sad da je ona babaroga a ja jadan, a nije tako. Ego mi nikad nije bio problem, a imam ga vjeruj mi, imam ogromno razloga da budem pun sebe, a nisam. Jednostavno ne zelim sapunica da nastane iz ovoga, ako bude doslo do raskida, reci cu da je to najbolje za citavu situaciju, pogotovo za nju i reci cu da sam ja kriv sto je doslo do toga. i to je to. necu praviti scenu ili monodramu iz toga. samo to sam htjeo da vidim da li to pije vodu kod ljudi koji su vjerovatno prolazili slicne ili iste stvari...pricali smo na gtalku prije nekih 15ak minuta, ona se ponasa onako normalno...ali se osjeti, da nije ok Smiley...i sad ja ne znam kako da se ponasam :S...ponasao sam se normalno, pitao jeli sve ok kuci, sutra ide sa drustvom u barcelonu preko vikenda, pozelio sam da se fino provede itd.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 117
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.94
auuu kakvo masenje poente na tri strane  Smile  "ostavi je", "njoj drugarice pune glavu", "treba da raskines" ... ovo se pretvara u forum ogorcenih osoba  Smile

jel je volis? nemoj da je ostavljas. Jel ona tebe voli? Nadjite zajednicko resenje  Smile

Ovde bi svi ljudi zarad ljubavi izgleda seli u spejs satl i lansirali se prvom kosmickom  Smile

Ja en znam jesi li ti svestan sta znaci za zenu da posle 25 godina zivota negde ode negde drugde da zivi, i to na mesto gde ce joj sigurno biti mnogostruko uzasnije da se snadje... bez posla u zavisnosti od tebe i tvog posla... u novu sredinu, zarad ljubavi, ah... koja patetika  Smile  budimo realni, to nikome nije lako, neki su stvoreni za to, neke nista ne veze za mesto u kome zive, za roditelje, prijatelje... nekima je to nabrojano - sve.

Tebi je ocigledno lagano da odes iz svog grada i zivis negde u nekom drugom .. i ja bih volela da odem u Los Angeles da trazim posao u struci ...

Uopste je ne krivim. Ja nikad ne bih ostavila sve sto imam i znam da bih otisla da zivim u gore okruzenje ... ne bi me nateralo trista ljubavi i ne znam kakvih emocija  Smile Zato sto sam konformista i zato sto volim - sigurnost. Necu sa 28 godina da se smucam po drugim drzavama koje su na nivou srednjeg veka (da se razumemo ne vredjam ni jednu drzavu obzirom da je i srbija u srednjem veku, ali prelazak iz jedne evropske drzave u jednu balkansku zaostalu prvobitnu zajednicu... to mu dodje kao da si iz srbije otiso u somaliju da zivis jer je tamo tako cool) i da izigravam mom muzu kuvaricu i da ga docekujem sa posla sa pecenim piletom i krompiricima  Smile

Nego, ti lepo uzjasi avion ili verovatnije voz ili autobus ... pa otidi tamo kod tvoje drage ...pa lepo pricaj sa njom jednu partiju od 7 sati ozbiljnog razgovora... pa joj reci da zelis da nadjete najbolje resenje ... pa trazi taj posao kako treba i dolikuje, raditi za sankom u kaficu nije ispod casti ... trazi posao, budi sa njom, radi sta umes i znas, snalazi se - ako je volis i ako ona tebe voli.

A ako se ne volite.. onda kud koji mili moji  Smile

Vidi ja nikada nisam ocekivao da ona dodje ovamo i da bude kuvarica i da me ceka sa ruckom, ja zivim sam od 17te godine i znam i da kuham i da peglam bolje od nje.  Ja sam se vratio ovamo jer nisam imao izbora. A kad me je pitala za rijesenje, ja sam joj rekao da dodje ovamo jer u ovom trenutku nemam drugo. E sad, ja sam u prilici da ovdje imam minimum 2000 eur mjesecnih primanja, dok gore nisam mogao dobiti posao za 600 eur. a i da dobijem posao, trebalo bi mi minimum 2 godine da dodjem na 2000 eur neto plate, mozda i vise....e sad, ovdje ako bi ona dosla, siguran sam da bi nasla posao gdje bi imala ista primanja kao i gore ali bi radila konkretan posao, dok gore radi posao koji je samo dobar jer imam mjesecna primanja. ja sam siguran da cu nakon 2-3 godine rada ovdje, biti daleko konkurentniji gore, jer sam radio vani, bez obzira sto je BiH, ustvari pogotovo jer je BiH. jer ko moze raditi ovdje, moze bilo gdje u svijetu...trust me.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
a ti veruj meni kad ja tebi kazem da ona sve ovo radi zato sto ne zeli da napusti sve sto ima i da zivi u zemlji koja je na nivou kamenog doba... ona ide u barselonu preko vikenda druze ... pa ti sad u glavi saberi 1+1  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 117
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.94
a ti veruj meni kad ja tebi kazem da ona sve ovo radi zato sto ne zeli da napusti sve sto ima i da zivi u zemlji koja je na nivou kamenog doba... ona ide u barselonu preko vikenda druze ... pa ti sad u glavi saberi 1+1  Smile

Sve je to tacno sto ti kazes Smiley....jesi osjetila od mene bilo gdje da sam rekao: zasto nece da dodje ovamo, bla bla...truc truc...Ne. Ja sam morao, ona NE MORA. Jedino ako bude htjela sama, nikako drugacije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
pa onda se razumemo  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
Ako joj budeš pričao da je razumeš, da si ti kriv i tako te priče niti će tebi biti lakši raskid niti njoj. Naravno slažem se sa Munkom i prvo što sam ti rekla je bilo da utvrdiš da li ona želi da ostane sa tobom ili ne želi. Ali ako dođete do zaključka da morate da se rastanete nek to bude što gora scena posle koje neće biti natrag. Sve priče sa zaslađivačem samo će se razvlačiti godinama i oboje vas blokirati da krenete dalje.
« Poslednja izmena: 10. Feb 2011, 23:27:50 od simijon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 117
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.94
Ako joj budeš pričao da je razumeš, da si ti kriv i tako te priče niti će tebi biti lakši raskid niti njoj. Naravno slažem se sa Munkom i prvo što sam ti rekla je bilo da utvrdiš da li ona želi da ostane sa tobom ili ne želi. Ali ako dođete do zaključka da morate da se rastanete nek to bude što gora scena posle koje neće biti natrag. Sve priče sa zaslađivačem samo će se razvlačiti godinama i oboje vas blokirati da krenete dalje.

Znam, ali brate nemam zivaca za frke. Ja sam takav tip, ako negdje presijecem, pogotovo ako su ljudi u pitanju, samo zid podignem i nestanem sa radara. mislim da bi to bilo i u ovom slucaju pravilno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
povukle te pare  Smile  lepo zvuci 2000 evra  Smile  dovoljno dobro da raskines sa devojkom posle 800 godina veze  Smile

znam .. ja te potpuno razumem ... svako ima cenu  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 117
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.94
povukle te pare  Smile  lepo zvuci 2000 evra  Smile  dovoljno dobro da raskines sa devojkom posle 800 godina veze  Smile

znam .. ja te potpuno razumem ... svako ima cenu  Smile

Nisu me povukle pare, nego muka. Ako si citala od pocetka postove, skontala bi da mi nije laka situacija, imam nezaposlenog brata starijeg koji je ozenjen i ima sina i zivi u slo, majku i oca od kojih niko ne radi. I lakse je i njima otkako sam tu. Nikad necu zaboravit ocev pogled kada sam mu dao 800 eur da plati troskove u kuci i da imaju novaca, a njemu dugujem sve u zivotu. Gore u slo npr, kada sam dobio preporuku da vodim marketing i p.r. u jednoj banci i to od veoma dobre osobe, jedne profesorke sa faksa...direktorica te banke kad je vidjela da sam rodjen u Sarajevu, pitala je da li pricam slovenacki a videla je u cvu da sam 15 godina u sloveniji, a pricam jos 4 jezika pored njihovog...i sta ja da uradim tu? Cinjenica jeste i da mi ovdje nije lako jer sam kao srbin u sarajevu poprilicno u podredjenom polozaju, ali ipak radim nesto, cak i jednu ogromnu stvar za koju vjerujem da ce proci.

Meni je sigurno najvise zao, jer ne mogu promijeniti neke stvari. Ali ne zelim njoj otezavati zivot, i da osjeca obaveznom prema meni.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.