Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Шта све лепо очекује српске туристе у Црној Гори?  (Pročitano 21976 puta)
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Crnogorski hit kada tražiš smeštaj (a da nije u pitanju hotel) - "Da ima vode, ne brinite (sredom i petkom)"  Smile
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.7.4
Browser
Chrome 20.0.1132.57
mob
Apple 15
meni je ovo tuga, prava..

jer ne mogu da verujem da je moguce da su toliki pecinari da u 2012. godini i dalje ovo dozvoljavaju..

Zato sto je to, kao i ovo sa pocetka tipicno crnsko i gorsko pickaranje... i sto njihovi, bez obzira da li su Srbi ili Crnogorci, kradu sapom i kapom...
I zato sto je se te iz srpskih i crnogorskih partija briga za male ljude i njihove probleme i sto se Bokelji vec decenijama tusiraju iz flasa vode.. Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ಠ_ರೃ

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3824
Zastava Ratkovac - Srbija
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.00
Grcka>Montenegro
/thread
IP sačuvana
social share

┌─┐
┴─┴
ಠ_ರೃ
┌─┐     ┌─┐
┴─┴     ┴─┴
ಠ_ರೃ     ಠ_ರೃ
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.28
pre par godina su navodno sanirali taj vodovod.. i sad kao ima vode.. sa prevlake.. znam jer u Baosicima sad ima stalno vode..

ali ovo sa kanalizacijom je od pre sto godina problem i svi znaju da se ulivaju fekalije u more i svi se kupaju pored fekalija i kao sve je super..

secam se jedne godine lazim na duseku i suncam se, otvorim oci, kad oko mene govna, papir i kese.. ne znam kako sam prezivela i iskulirala da ne padnem u sizofreniju.. posle se vise nismo kupali na toj plazi.. al jebes to, kad je sledeca plaza 50 metara od te sa feklijama.. kao puno si se zastitio i sklonio  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Browser
Chrome 20.0.1132.57
mob
Apple 15
Ma, jock... ista stvar kao kod nas... sve je u redu, sanirano.. sve radi... i cvrc...
A vec duze vreme se pickaraju na liniji Crnogorci Vs. Srbi i ko je vise pokrao Smiley))

Prvi put kada sam isla u CG, zavrsila sam u Budvi.... i posto nismo znali da postoji jos plaza, pokusavali smo da se kupamo na Slovenskoj plazi...
Voda je prljava i puna otpada posle 9 ujutro...

Par godine kasnije sam htela da vidim to cuveno Igalo... odveli su me... i bilo mi je jasno zasto su kolutali ocima na svako moje pitanje - A sto necemo u Igalo?

Od citave te obale... od Canja do HN, meni su se dopale tri plazne\mesta - Njivice, Drobni pijesak i Trsteno. I to je to. ostalo je prljavo, prljavo.. prljavo..

« Poslednja izmena: 01. Avg 2012, 17:22:54 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.28
taj drobni pjesak je divna plaza stvarno, samo nema hlada, al ajde.. i mali jazz je divna plaza, ali nema mesta da se okrenes.. zanjice su super, ali one stene sa strane, gde je kao nudisticka, ali su stene odlicne, i ima finih ulaza u vodu..

ja sam zavolela divljake, one plaze sto nisu ni plaze, nego se spustis negde nekom kozjom stazom do vode i stencuga i tu se kao kupas.. bistro je i fina je dubina..

al bez kola mozes da se ceskas.. tu si gde si i smrdi..

ali ubedljivo najbolji nacin kupanja i letovanja je ako imas camac.. e tada su ti dostupne sve plaze, a CG ima malih plazica i uvala.. posebno na otvorenom moru.. to je divota stvarno, i tu nema cevcuga iz koje se ulivaju govna..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 534.56.5
mob
I-mate 30 Pro
Pravi raj nema sta...

Ja mogu jedino da razumem ljude koji tamo imaju nekretnine...ili rodjake pa tamo stalno letuju...
« Poslednja izmena: 01. Avg 2012, 17:49:21 od inicio »
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.57
mob
Nokia zvrr
Koliko vidim, ko više pljuje po crnogorskom moru i turizmu, taj je veća faca. Smile Istina je da ovo što se desilo zavređuje da vlasnik ovog objekta bude sankcionisan na sve moguće načine. A i  ovolika medijska pompa mu donosu samo antireklamu, tako da je i time kažnjen. Ipak, nekako mi izgleda nerealno da u tom njegovom etno-selu nikad ranije nije gostovao nijedan Srbin. Pretpostavimo dakle da su Srbi i ranije posjećivali taj objekat. I pretpostavimo dakle da se ranije ovakvi incidenti nisu dešavali, jer bi u protivnom sasvim sigurno čitali o njima u novinama, na portalima. Dakle, moguće da je bio na neki način isprovociran. Nisam njegov advokat, samo mi se čini da je istina malo drugačija od one koja je izašla u prvi plan. A to što se on diči time da na Njegušima nema ničeg srpskog je samo posledica toga da je koncentracija crnogorštine u krvi stanovnika tih krajeva odavno prešla granice normalnog, i zašla u sferu toksičnog. Za takvo stanje su, kao i za netrpeljivost Velikocrnogoraca prema Srbima, krivi političari koji truju narod svojim idejama poodavno. Ako imate situaciju da predsjednik skupštine govori o SPC kao o okupatorima, ne možete očekivati da će neki obični pojedinac biti tolerantniji prema toj crkvi. Mada naravno da to nije opravdanje za ovo što se desilo. Fašizam treba satrijeti, tu nema dvoumljenja.

A sad to što su plaže prljave, pune otpadaka... Pa za to su krivi turisti... Bilo da su ti turisti Crnogorci, Srbi, Rusi ili Marsovci...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.60
Ma plaze, zavisi na koje odes...sto vise ljudi veca sansa da je prljavija. Ja sam uvek visio na kamenare plazu, jer je peskovita, cista, ima parking, lokali su uz plazu...a i Roma je omiljeni klub  Smile Smile Smile
Kada sam u novi kod sestre obicno su to zanjice ili smo na brodicu pa se kupamo na otvoreno, mada realno moze se otici do meljina tamo je plaza uredna i cista pa cak i par plazica izmedju meljina i zelenike su ok.
Sutra idemo malo do Sutomora onako radi razonode a i brze nam je kolima pa cemo videti kako je tamo  Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.57
mob
Nokia zvrr
U Sutomoru kao i u Budvi šabanluk. Smiley U Budvu je najljepše ići u septembru kad nema toliko gužve. I u Boki je lijepo, ima manjih mjesta, manjih plaža...Mada zavisi sve šta ko podrazumijeva pod terminom ''odmor''.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.