Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ​Шта су све изградили нацисти у Београду  (Pročitano 12337 puta)
Poznata licnost

ću te patošem

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2882
OS
Windows 7
Browser
Chrome 52.0.2743.116
mob
Nokia 33-10
pa valjda je ovo tema o hitlerovim građevinskim poduhvatima u Beogradu?  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2747
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 49.0
Ma Hiter covek pacifista i altruista, al bio ispred svog vremena pa ga niko nije razumeo. Evo Ameri tek u poslednjih 30ak godina pocinju da shvataju sve vrednosti nacizma. Vozdigli NDH, oziveli ga u Ukrajini, stvorili i islamo-fasizam tj ISIS. Eee  kad je Hidza govorio da je nacizam majka ...
HKJ rode, pa sta ocekujes da Madjari uce srpski zbog tebe? Koja je poenta u putovanju preko grane ako ne naucis nesto i toj zemlji? Aj ono Spanija, Grcka, Bugarska ... kad se ide zbog mora, to i nekako. Al meni licno opasno ide na qrac kad npr udjem u kinesku radnju i skapiram da Kinez nema 3 blage veze sa srpskim. Ili kad nase klince mustraju da uce jezike manjina u Srbiji. Nek manjinske grupe medju sobom pricaju na svojim jezicima nema problem, al u Srbiji ko oce da razgovara sa mnom mora to ciniti na srpskom. Skoro je neki lik koji je bio predstavnik EU u Srbiji napisao neko svoje vidjenje Srbije i srpskog naroda, i lik je izmedju ostalog napisao da nije mogao da se nacudi toj nasoj politici da pripadnici nacionalnih manjina mogu da prozive citav vek u Srbiji a da ne nauce srpski. Njegov logican zakljucak je bio da je to stetno i za te manjine, jer se tako getoiziraju, smanjuju im se mogucnosti za skolovanje, trazenje posla itd .. Al qrac ... sad da neko kaze ovim nasim liberalnim papanima da pripadnici manjina moraji imati obavezu i da govore i pisu srpski perfektno, odma bi te napali da si nazzionalista, sovinista i da terorises manjine.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 8957
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 49.0
pa valjda je ovo tema o hitlerovim građevinskim poduhvatima u Beogradu?  Smile Smile

Сам покретач теме је покренуо причу о ћирилици тако да је скроз легитимно да причамо о томе.  Smile

pripadnici nacionalnih manjina mogu da prozive citav vek u Srbiji a da ne nauce srpski.

Како ово јбт? Зар им није обавезно учење српског?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2747
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 49.0
....

pripadnici nacionalnih manjina mogu da prozive citav vek u Srbiji a da ne nauce srpski.

Како ово јбт? Зар им није обавезно учење српског?
Mozda je "obavezno", al ako si gledo onu Vucicevu konfu povodom vatanja onih Francuza sto su oteli dete. Pandur koji ih je uhapsio je Siptar i obratio se novinarima sa 2 -3 na jedvite jade izgovorene reci na srpskom. Znaci covek koji je zaposlen u drzavnoj sluzbi, a sta mislis kako ga govore oni koji nisu drzavni uposlenici. Panduru svaka cast inace, samo je pomenut u kontekstu ove price o jeziku, da me ne bi Vucic komentarisao na sledecoj pres konferenciji  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.12
Browser
Safari 602.1.50
mob
Apple 15
Pa Hitler je uveo latinicu na srpske ulice... sta je sad....

Inace, nisu nista izgradili, tako da nema svrhe pricati o izgradnji
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 53.0.2785.148
HKJ rode, pa sta ocekujes da Madjari uce srpski zbog tebe? Koja je poenta u putovanju preko grane ako ne naucis nesto i toj zemlji?

Ko je rekao da očekujem da Mađari uče jezik zbog mene?  Smile Ja sam rekao da mi ne pada na pamet da učim njihov jezik kao turista.  Smile  A poenta putovanja je da vidim kako žive, kakvi su ljudi, kako je uređena i organizovana zemlja, da vidim građevine, spomenike, kulturu i ostalo. Jezik je poslednja stvar koja me pritom zanima. Jezik mogu da učim i iskusim i preko interneta. A ovo ostalo baš i ne mogu.  Smile
Čisto da se razumemo, isto važi i u obrnutom slučaju - kao što ja neću da učim Mađarski da bih kao turista otišao u Mađarsku, tako ne očekujem ni od Mađara da uče srpski da bi na par dana posetili Srbiju.

Što se ostalog tiče, ne znam kakve to veze ima sa ovim što sam ja pisao, jer ja sam komentarisao tvoju konstataciju da turista, posetilac treba da uči jezik, a ovo što si ti napisao se odnosi na manjine. A kao što znaš, postoji ogromna razlika između nekoga ko kao turista dolazi u goste na par dana i nekoga ko živi u nekoj zemlji godinama a odbija da se integriše. Ali nebitno, tu se slažemo.
« Poslednja izmena: 26. Okt 2016, 10:49:31 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2747
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 49.0
Ma to u nastavku i nije odgovor na tvoj post, nego 'nako generalno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows 7
Browser
Chrome 53.0.2785.143
mob
Qtek 小米
Pa Hitler je uveo latinicu na srpske ulice... sta je sad....

Хитлер није дозволио окупаторском писму тзв ''српској латиници'' да доминира.
Ту и тамо је био неких натписа на немачком, али у мору ћириличних натписа, чисто да Београд покаже свој европски дух.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 45.0
Pijanduro, idi na net pa pogledaj kako se kaže preobraženje na engleskom.  Smile
Inicio ti je kao 95% Srba koji veruju da ne postoji reč promaja na engleskom i kad im kažeš da to nije tačno,odmah bag u mozgu.

Čuj ne postoji reč za preobraženje na engleskom.Pa kako bi u hrišćanskim zemljama u engleskom govornom području zvali preobraženje?Nešto što je Isus uradio pre 2000 godina evo pametni nismo od tada da smislimo reč za to Smile
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.10.5
Browser
Safari 602.1.50
mob
I-mate 30 Pro
znaci nije preobrazenje gospodnje ...nego transgeneracija... Smile Smile Smile

pa znas ti da kazes nekom lingvisti tako nesto...pa on bi te ubio do zajebancije...

i pazi od uveren da je to to... Smile Smile Smile

brani istinu jbt... Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.