Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 23:25:36
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 66
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sta su rekli o Hrvatima ...  (Pročitano 185235 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
SonyEricsson k800i i D820
Citat
a kako vrijeme ide, sve ovo ide u zaborav

Ништа не иде у заборав!!!
Онај ко заборавља своју прошлост, своју историју, корене, порекло...нема чему да се нада у будучности!!!

Ја се за разлику од тебе, поносим и својом историјом и сојим пореклом!!!
Као што се радо сећам, светлих тренутака своје историје...тако се сећам и грешака, које смо кроз историју чинили!
А, једна од највећих грешака и јесте била та, што смо у различитим периодима историје, дозвољавали да на тренутак, заборавимо, да заборавимо, ко су и шта су хрвати!!!
Та "заборав", нас је већ...исувише скупо коштала!!!

Pa Max, ne ide u zaborav ali se prasta...to ti ne poznajes jer je tebi biblija samo nesto kada se treba utvrditi da si Srbin...pa da pokazes da si veci Pravoslavac od bilo kojeg popa...ali to sto pise u njoj ti je strano...

Za razliku od tebe, ja nikada nebi mogao toliko da mrzim...i zato smo razliciti u najmanjem atomu... naravno i ja se ponosim svojim porijeklom, ponosim se svemu samo ne zlocinu nad drugima ... Vidis Max, opet zaboravlja se jer da e ne zaboravlja ili bolje receno ne prasta danas bi Karadzic bio jos u Srbiji, ali posto se svijest u narodu mijenja i sto se ide u kompromise on je u Haagu...

@Orfenalin

Nema uvrede ja tebe poznajem i dobar si momak... isto ima ih ovdje takodje dobrih, to sto se ne slazemo u nekim stvarima to nije ruzno...normalno je.   Smile
Mene ovo nista ne vrijedja sto ovdje se pise, sto vise smijesno mi je koliko se neki trude da kopaju po internetu da bi dokazali nesto...a svijet danas ide dalje, DSL sve brzi, Laptopovi sve manji i zivot sve brze ide...
« Poslednja izmena: 31. Jul 2008, 20:29:50 od tiger2005 »
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Citat
@Orfenalin

Nema uvrede ja tebe poznajem i dobar si momak... isto ima ih ovdje takodje dobrih, to sto se ne slazemo u nekim stvarima to nije ruzno...normalno je.   Smile
Mene ovo nista ne vrijedja sto ovdje se pise, sto vise smijesno mi je koliko se neki trude da kopaju po internetu da bi dokazali nesto...a svijet danas ide dalje, DSL sve brzi, Laptopovi sve manji i zivot sve brze ide...
sve je to tacno i to treba da nam bude prioritet i to nam jeste prioritet ali neke stvari ne trebaju niti smeju biti zaboravljene ...  Smile
Istorija je uciteljica zivota  Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
SonyEricsson k800i i D820
Citat
@Orfenalin

sve je to tacno i to treba da nam bude prioritet i to nam jeste prioritet ali neke stvari ne trebaju niti smeju biti zaboravljene ...  Smile
Istorija je uciteljica zivota  Smile

Meni povijest Orfenaline nista nije pomogla u zivotnom toku vjeruj mi .... evo zivim veliki dio mog zivota u Njemackoj i nikada nisam dosao do toga da moram moju povijest da sagledam da bi se opametio i dalje nesto radio u pravom putu... jednostavno idem uvijek po tome sto zelim od zivota a proslost je proslost...to su drugi ljudi zivjeli..

Naravno nista se ne treba zaboravljati, i nece se nikada moci zaboraviti...ali zivot tece dalje...
« Poslednja izmena: 31. Jul 2008, 20:37:12 od tiger2005 »
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 3324
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Samsung 
Citat
jednom mi je moja profesorka istorije rekla sta god ti radio na kraju ce uvek biti bitno sta si poreklom

Smile Smile Smile Smile Smile Za tvoju profesorku!

Ali daj da ne dozvolimo ovome , ko se stidi svog porekla i svoje istorije, da temu odvlači u off
Dakle, daj da se držimo teme   Smile
IP sačuvana
social share
Citat
Po sopstvenom priznanju,Tomislav Nikolić svoj politički život duguje Vojislavu Šešelju. Na njegovim delima vaspitavao se osamdesetih godina. Oduševljeno je čitao sve što je napisao.

Citat
Kad je Tomislav, član Narodne radikalne stranke, čuo Šešelja iz Četničkog pokreta uživo, uverio se da je to „najveći srpski intelektualac”.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Србија

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 7739
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Nokia 
Momci drzite se teme!!!
Bez prepirki i istoriskih cinjenica.Svako pise istoriju kako njemu odgovara i nema smisla prepirati se ovde i sa temom otici u totalni off
P.S. Jos bih vas zamolio da ne pravite sprdnju sa temama  Smile
IP sačuvana
social share
Leeds United....Movin' On Up

“Jedan za sve – svi za jednoga” lozinka nasa “Smrt ili slavu”
Boze daj nam snage da stvorimo otadzbinu pravu.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 496
Zastava Ниш брее ...
OS
UNIX
Browser
Opera 9.51
mob
Nokia E52
Mistreated, не видим разлога да ми бришеш пост. Ал` можети се, јел да Smile
IP sačuvana
social share

"Са Вером у Бога, за Краља и Отаџбину"

"Чујте Срби-чувајте се себе", и "Књига о Милутину"- (http://forum.burek.com/index.php/topic,207224.170.html).

"Свето Писмо"- верзија за мобилне телефоне:http://forum.burek.com/index.php/topic,152532.70.html
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
LG Nexus 5

Ne, nego se moze meni. Svaki off topic ce biti obrisan, svidelo se to vama ili ne. Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2238
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
Jedno malo, lično zapažanje: na ''našem'' forumu se previše diskutuje o temama koje imaju veze sa Hrvatskom i Hrvatima, čak i o onim koje nemaju ni indirektne veze sa nama. Ako kod ''njih'' postoje likovi poput nikole34, koji su toliko zaludni da prate sva dešavanja u mrskoj državi (koja nemaju nikakve veze sa njima), ne vidim zašto to treba da bude slučaj kod nas. Mislim da bi trebalo da brinemo svoje brige, a to šta je ko rekao o Hrvatima...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Nokia E

Ne, nego se moze meni. Svaki off topic ce biti obrisan, svidelo se to vama ili ne. Wink
Apropo toga meni je Belgrade u zadnjih pa ja mislim 2 nedelje jebo kevu *sa oprostenjem, koliko mi je postova skinuo a trudim se da svi budu vezani za temu mada ne mogu da ocutim nekom hrvatu koji kaze da je pesma Tamo Daleko mozda hrvatska jer se spominje more u njoj Smile
I ovaj moj potpis sa krupnim fontom je star bar 2 meseca i sad mu je zasmetao jer krsim pravila foruma velicinom potpisa, pa mislim stvarno Smile mada i Mistreated mi nije ostao duzam ali Belgrade ubi dusu prosto imam osecaj da me kanda mrzi, ako imate bre nesto protiv nas slobodno recite nemojte da se stidite, nije nikakav problem samo mi reci Dominick smaras dosadan si i ja odoh i vise se ne vratih na forum radite sta vam je volja, ali da mi se svaki odgovor brise i to 90% njih bez ikakvog razloga stavrno nije u redu!
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
LG Google Nexus 5
@fartman

pa to je za hrvate koji prate sva desavanja u mrskoj drzavi ...
a i sto da ne, zar nije zanimljivo znati i onaj drugi deo istorije???

@Dominick

mozda si malo subjektivan, ali ne krivim sto to rade, jer evo ja sam prva kojoj isto brisu postove, ali kad trazim nesto, sto hocu da vidim posle recimo dva dana, ne mogu da nadjem jer je predhodnih 20 strana  prepucavanje srba i hrvata ili srba i srba i vec kako, i to su tako glupi postovi, da izgubis volju ...

a naravno, postova je svakim danom sve vise i vise, i sve teze je pratiti ... to si valjda primetio ...

ali za ovo da je tamo daleko hrvatska jer se spominje more, a poznato je da je napisana zbog plave grobnice, e takve postove treba svrstati u bisere politike ili anale ili slicno, a ne odgovarati na njih ...
IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 66
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 23:25:36
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.