Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 18:12:01
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 66
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sta su rekli o Hrvatima ...  (Pročitano 185226 puta)
Jet set burekdzija

Tecite suze moje, reče policajac.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5313
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Motorola Fire X311
Citat
Trebam se upoznavati sa svakom novom nezaposlenom budalom koja svrati na forum i tako nekulturno postavlja seljačko pitanje kao ti - pa mljeti sto mislim o ustašama?
pa vidi ja mislim da vi imate izvitoperenu predstavu o dobru i zlu sto nam pokazujete stalnim proklamiranjem simbola i licnosti iz 40-ih,tako da covjek nikad nije nacisto.pitanje je savrseno kulturno u odnosu na tvoj odgovor,ali sta ces kucni ili ulicni odgoj kod vas mu dodje na isto,ne zamjerim ti.nego sokole ja ne znam koju bi stvar manje zelio nego poznanstvo s tobom,mozda sidu ili tumor  tezak izbor Smile
« Poslednja izmena: 01. Avg 2008, 00:11:53 od homer666 »
IP sačuvana
social share

Years later, in another place,
he steps out of the dark and speaks to me.
He whispers: 'I'll tell you the ultimate secret of magic.
Any cunt could do it.
'
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 187
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Jel se na ovoj temi netko nečim hvali ili se postavljaju "činjenice" i "istine" Smile Smile o Hrvatima napisane na netu Smile

Нису оне написане на ''нету'' додо. Оне су само пренете на ''нет'', а сви који их постављају, наводе ко је извор као што закон овоземаљски, а и божији налаже. Док је оно што си ти избацио, најобичнији памфлет намењен новој усташкој младежи.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Citat
Iako malobrojna nacionalna skupina, Hrvati kroz svoju dvadeset vijekova dugu historiju sudjeluju u gotovo svim područjima ljudske civilizacije s priličnim doprinosom
Hahahahahahahahahaaaaaaaaaaaa

Штета што макнуше остатак текста... Ако је био имало налик на овај цитат глат је могао понети титулу нај виц месеца августа...
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 5100
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
Jel se na ovoj temi netko nečim hvali ili se postavljaju "činjenice" i "istine" Smile Smile o Hrvatima napisane na netu   Smile

Па мислим ако у својој "двадесет вјекова дугој повијести" нисте могли наћи ништа боље него да је (ово мора да иде копи пејст пошто не могу запамтити) Džauhar ben Abdallah al-Saqlabi родом из Цавтата, онда сам стварно дубоко разочаран вашим судјеловањем у "gotovo svim područjima ljudske civilizacije s priličnim doprinosom"  Smile
IP sačuvana
social share
you don't need a weatherman to know which way the wind blows
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

HR u srcu....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1504
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 8800-N73
Jel se na ovoj temi netko nečim hvali ili se postavljaju "činjenice" i "istine" Smile Smile o Hrvatima napisane na netu Smile

Нису оне написане на ''нету'' додо. Оне су само пренете на ''нет'', а сви који их постављају, наводе ко је извор као што закон овоземаљски, а и божији налаже. Док је оно што си ти избацио, најобичнији памфлет намењен новој усташкој младежи.

Stari moj, lažeš sam sebe  Smile....
IP sačuvana
social share
No Risk NO Fun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
Citat
@nebitno

А ти треба да схватиш да су те усташе били твоји рвати, а не неки убачени елемент који нема никакве  везе са обичним рватским "пуком"

Taj krimen kojeg vi pojedinci neuspjesno tovarite Hrvatima kao naciji vas je zapravo i "izbacio iz sedla", sto su uspjesno iskoristili Albanci na Kosovu.Glupo zar ne?Znaci u pamet patrioti nema od suplje price nista!I jos jedna u tvom stilu: A ti treba da shvatis da vas NATO nije složio na patos zato što ste prijetnja svjetskom gospodarstvu i poretku nego zato sto ste na mikrolokaciji SFRJ ufurali da ste Amerika - e pa nece moze tako ...  Smile

@homer666

Zavrsili smo pricu.
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Jel se na ovoj temi netko nečim hvali ili se postavljaju "činjenice" i "istine" Smile Smile o Hrvatima napisane na netu   Smile

Па мислим ако у својој "двадесет вјекова дугој повијести" нисте могли наћи ништа боље него да је (ово мора да иде копи пејст пошто не могу запамтити) Džauhar ben Abdallah al-Saqlabi родом из Цавтата, онда сам стварно дубоко разочаран вашим судјеловањем у "gotovo svim područjima ljudske civilizacije s priličnim doprinosom"  Smile

Виц месеца ако не и годинеее  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Citat
@nebitno

А ти треба да схватиш да су те усташе били твоји рвати, а не неки убачени елемент који нема никакве  везе са обичним рватским "пуком"

Taj krimen kojeg vi pojedinci neuspjesno tovarite Hrvatima kao naciji vas je zapravo i "izbacio iz sedla", sto su uspjesno iskoristili Albanci na Kosovu.Glupo zar ne?Znaci u pamet patrioti nema od suplje price nista!I jos jedna u tvom stilu: A ti treba da shvatis da vas NATO nije složio na patos zato što ste prijetnja svjetskom gospodarstvu i poretku nego zato sto ste na mikrolokaciji SFRJ ufurali da ste Amerika - e pa nece moze tako ...  Smile

pa na toj mikrolokaciji i jesmo bili amerika Smile Smile samo su nasi glupavi politicari privukli pravu ameriku i onda smo najebali ali nije to tema Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

HR u srcu....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1504
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 8800-N73
Kako ste ste naložili  Smile Smile....Kad vi stavite copy-paste kojekakvog smeća sa neta onda je to dobar i istinit, veoma pozdan izvor  Smile...Svaka čast ekipa..... Ostavljam vas da uživate u vašem malom svjetu interneta, na kom ste pobijedili i ocrnili Hrvate.... I to sve pred samim sobom jer je ostatak svijeta slijep i to crnilo ne vidi  Smile
IP sačuvana
social share
No Risk NO Fun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Своје ''индијанце'' морамо да толеришемо.. Smile увоз нам није потребан
мада бивши брате у јединству нисам се скоро овако насмејао... Smile Smile
« Poslednja izmena: 01. Avg 2008, 00:25:44 od 3maj001 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 66
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 18:12:01
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.233 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.