Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Avg 2025, 08:00:48
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sta su nam otac i majka?  (Pročitano 8377 puta)
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.24
aha... dodji da radis mesec dana za 150 evra u Srbiji.

pa onda pricaj kako se ne treba zeniti dok sebi ne kupis stan i kako si ""odjebao" roditelje.. jer treba biti samostalan..

smara me ova prica... vecito nam sole pamet kako treba da zivimo likovi koji zive izvan Srbije...

Zasto se ne ode iz Srbije i krene "grlom u jagode"? Vec sam zivio taj zivot i krenuo sa nule i ispod toga,ako sam mogao ja sto ne moze bilo ko drugi?

kako da ne...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.51
grlom u jagode danas se ne ide nigdje...
mislim, sem ako te, neka teska nevolja ne natjera...
ljudi sami ne mogu da se snadju tu gdje su rodjeni i dgje znaju svaki cosak..
a da se snadju tamo negdje u pm...
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.24
ma sta ti je.. nista lakse...

sve je to on sa svojih deset prsta ...

(smajli koji povraca)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
Nokia zvrr
(antiemetik smajli)  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Chrome 15.0.874.120
U sustini takav je Zapadni sistem(pretezno Americki). Roditelji se brinu o tebi dok ne nadjes posao ili odes na koledz i zavrsis ga. Cim nadjes nesto svoje onda se osamostaljujes, nalazis posao koji je pa makar i par hiljade kilometara od kuce, cujes se sa njima telefonom jednom u nekoliko dana i vidjas za vece praznike tipa Bozic ili Dan Zahvalnosti. Onda oni lepo nemaju tebe na grbaci i kupe kucu u Boka Ratonu na Floridi da provedu penzionerske dane tamo.  Smile

E sad, sto je to kod nas iz mnogo razloga u 90% slucajeva nemoguce to je druga stvar.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.24
ne prica se ovde o tome...

ovde se prica o tome kako sad ti recimo treba da odjebes sve zivo jer ti tu nije kako treba, da uzmes svoju ustedjevinu od 250 evra i da odes u Svedsku da radis kao barmen i spavas u hostelu, iako ne poznajes nikoga tamo, nemas nista svoje i nemas ni ponudu za poso niti diplomu niti jebenog pojma sta ces uopste sa sobom tamo,a li ti treba da krenes, jer onda si mudonja i to tako treba svako da uradi, jer tako treba, to je jedino ispravno..

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Kada bi samo ljubit znala...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2387
Zastava Italy
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 15.0.874.120
@Light nemam sta dodati na komentar,kada je sve receno i na svom mjestu...
@Munka izvini sto ne citiram,pokusat cu biti sto kraci da ne zamaram.Uvijek sam volio oca vise,njega sada nema...nisam bio niti na sahrani moga oca,zasto?...odvec nije bitno.Ovo sam naveo zbog poslednjeg mog poziva upucenom ocu.Uz osmijeh preko telefona rece "sine ja sam dobro,ne vracaj se,ostvari svoj cilj" bilo mi mnogo lakse kada se nasmijao,a tu vecer je umro.Sve je usko povezano sa tvojim pitanjem oko inostranstva i ne zelim otici na tu stranu jer nije takva tema.

Uglavnom kada roditelja vise nema,tada moramo sami.Sve dok su tu imamo nekoga bez obzira na nase hirove vole nas,pokusavaju biti ispravni onoliko koliko mogu.Majku osjecam kao majku,ali nije otac.Pitao sam koga vise volimo i odgovorio sam upravo sada na to pitanje.
Dali cu sutra traziti u svojoj supruzi i oca i majku i prijatelja i zenu...vjerujem da hocu,jer ce biti toplina,kuca,porodica a to je ono sto iz djetinjstva svi nosimo.
Koliko su nam roditelji dali? Meni onoliko koliko su imali,odgojili i odhranili...usmjerili.Dalje se ide sam.
IP sačuvana
social share
"Zasto trazis harizmu u sebi punjena ptico,mogucnost prosvjecenosti u razvratu...miris zemlje,koncentricni krugovi gluposti,ne znanja...ona dalje ne razumiju, izgleda mi da je mrtva straza...
Rekoh sebi moj Boze koliko demagogije...koliko pokradenih misli iza kojih ne stoji nista osim mrznje,sujete,vlasti, i koliko pokvarenosti treba da se izlije pred nase noge, i kakve zone prepoznavanja dovedu nas do istine prevare...
Jer rijeka nije bila rijeka u samom pocetku,i nije nuzno da ne bude ponornica do kraja...
Sta se dogadja kad' mrtvi fazani lete,kad' mrtvi fazani lete al' nijedan ne pada..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
Nokia zvrr
Ako čovjek u partneru traži i svoje roditelje, kao što kažeš, to znači da sa svojim roditeljima nije imao baš najbolji odnos, pa taj nedostatak želi da nadomjesti na taj način...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.24
ja od svog partnera trazim da mi bude tatica...  Smile 

slap me daddy! spank my ass and call me Sally!   Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Chrome 15.0.874.120
ne prica se ovde o tome...

ovde se prica o tome kako sad ti recimo treba da odjebes sve zivo jer ti tu nije kako treba, da uzmes svoju ustedjevinu od 250 evra i da odes u Svedsku da radis kao barmen i spavas u hostelu, iako ne poznajes nikoga tamo, nemas nista svoje i nemas ni ponudu za poso niti diplomu niti jebenog pojma sta ces uopste sa sobom tamo,a li ti treba da krenes, jer onda si mudonja i to tako treba svako da uradi, jer tako treba, to je jedino ispravno..

Smile
Ma znam, samo kazem da je takva zapadnjacka samostalnost od roditelja kod nas malo nemoguca pretezno zbog ekonomskih uslova. A "idi da se snadjes" je retko ko postigao kako treba. Vecina zavrsi na fizikalijama i poslovima koje zapadnjacima ne pada na pamet da rade za kintu koju placaju ove nase. Malo je tuzno i daleko je takav zivot od neke normale. Ali povuce te para i ovde si Bog u odnosu na nekoga ko prima 100E platu pa svi misle kako je super. Smile

Uglavnom kada roditelja vise nema,tada moramo sami.Sve dok su tu imamo nekoga bez obzira na nase hirove vole nas,pokusavaju biti ispravni onoliko koliko mogu.
Sta ga znam, roditelji su pretezno tu da ti pomognu da u procesu odrastanja postanes covek, kompletna individua koja ce umeti sama da se brine o sebi i kasnije o tvojoj porodici. To je neki proces koji trebaju obaviti jer kada ih nema onda cemo morati sami pa je bolje da covek postane covek na vreme.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Avg 2025, 08:00:48
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.