umesto sto su je mesecima ucili kako da hoda i kako da se smeje bolje da su je naucili bar diplomatskom uzdrzanom ponasanju ...
Zanimljivo je to sto ta "drugarica" sa Kosova jasno zna "politicku situaciju" i jasno podrzava nezavisnost Kosova. Ona nije neutralna. Znaci, guska uhvatila nasu gusku na foru, sto inplicira da je nasa guska, guska epskih razmera......
Cek, sta, trebala je da je nabode ili tako nesto? Jaka stvar, slikala se sa devojkom koja takodje ucestvuje na istom takmicenju.. Izuzev politickog neslaganja, ne mislite da "tamo" postoje dobre osobe koje nisu srpske nacionalnosti.. u svemu vidite politiku jbt..
Nije trebala da je gura, bode, sta god... Trebala je da postupa u skladu sa nasom drzavnom politikom, a ona glasi da je KiM sastavni deo Srbije... Takvi ispadi su dokaz da smo mi banana republika koja ne vodi racuna o svojoj promociji i drzavnim principima... Treba se ugledati na Amerikance koji svoje zvezdaste zastave vuku i ponosno pokazuju sirom sveta, pri tome se vodeci preporukama koje im je dao State department... Nesto nisam videla da se Amerikanka i Kineskinja grle...
U neku ruku jeste tako.. kada si ispred drzave, predstavljas i tu drzavu, pa bi se trebao ponasati u skladu sa nekim stvarima.. ali..
Zagrlila je neku drugu random devojku.. pa sta.. Bolje siriti ljubav nego mrznju.. (dakle, i ovako imam dugu kosu.. da su ovo sedamdesete verovatno bih u istoj imao cvece i govorio "groovy".. goddamn hippie )
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."
Ljubav mozes siriti samo ako ne postoje zadnje namere...
Pa ne izgleda mi ova nasa bas kao da mi mogla imati neke zadnje namere.. (koje?) .. Mada..moram priznati, ima pomalo onaj pogled - "I have a cunning plan"
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."
pa ova siptarka ima zadnje namere kad izjavljuje jasno i glasno drago mi je da nova ne zavisna drzava kosovo ucestvuje na izboru za miss i onda dodje nasa i siri ljubav zagrljena sa njom
You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
da se radi o nekom drugom dogadjaju mozda i da razmisljam da je neko ovo isplanirao ... ali posto se radi o izboru za miss ... cini mi se da je osoba jednostavno - tupava (u nesdostatku bolje reci)
da se radi o nekom drugom dogadjaju mozda i da razmisljam da je neko ovo isplanirao ... ali posto se radi o izboru za miss ... cini mi se da je osoba jednostavno - tupava (u nesdostatku bolje reci)
Њој сигурно није плаћено, она је класична кокош као и 99% њих на тим изборима које паламуде о миру у свету и ''боре'' се за исти. Али није искључено да јој је неко рекао с ким да се грли и слика, а ова шиптарка сигурно није то урадила случајно.
Eric Cartmen: I would never let woman kick my ass, if she tries anything I'd be like:"Hey, you get your bitch ass back in the kitchen and make me some pie".