Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Шта се деси кад изаберете гуску за Мис Србије ...  (Pročitano 8611 puta)
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
mob
LG Frizider
Citat
umesto sto su je mesecima ucili kako da hoda i kako da se smeje bolje da su je naucili bar diplomatskom uzdrzanom ponasanju ...
Zanimljivo je to sto ta "drugarica" sa Kosova jasno zna "politicku situaciju" i jasno podrzava nezavisnost Kosova. Ona nije neutralna. Znaci, guska uhvatila nasu gusku na foru, sto inplicira da je nasa guska, guska epskih razmera......
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 31
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.15

Kazniti je za primer! Smile

Koliko nasi sportisti i druge javne licnosti trpe u svetu jer pronose istinu o stradanju SrBskog naroda na KiM.

Jedino da je imala majcu KOCMET JE CPbI/IJA i da je zagrlila ovu arnautkinju kao nisu svi oni isti.

Nije ovo cure to slucajno uradilo.Neko stoji iza svega ovog,kao i njenog izbora za miss(promasaj eng.)nase zemlje Srbije.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Apple iPhone 3Gs
Cek, sta, trebala je da je nabode ili tako nesto? Jaka stvar, slikala se sa devojkom koja takodje ucestvuje na istom takmicenju.. Izuzev politickog neslaganja, ne mislite da "tamo" postoje dobre osobe koje nisu srpske nacionalnosti.. u svemu vidite politiku jbt..
Nije trebala da je gura, bode, sta god...
Trebala je da postupa u skladu sa nasom drzavnom politikom, a ona glasi da je KiM sastavni deo Srbije...
Takvi ispadi su dokaz da smo mi banana republika koja ne vodi racuna o svojoj promociji i drzavnim principima... Treba se ugledati na Amerikance koji svoje zvezdaste zastave vuku i ponosno pokazuju sirom sveta, pri tome se vodeci preporukama koje im je dao State department... Smiley
Nesto nisam videla da se Amerikanka i Kineskinja grle...  Smile

U neku ruku jeste tako.. kada si ispred drzave, predstavljas i tu drzavu, pa bi se trebao ponasati u skladu sa nekim stvarima.. ali..

Zagrlila je neku drugu random devojku.. pa sta.. Bolje siriti ljubav nego mrznju.. (dakle, i ovako imam dugu kosu.. da su ovo sedamdesete verovatno bih u istoj imao cvece i govorio "groovy".. goddamn hippie Smile Smile )
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.51
mob
Apple 15
Ljubav mozes siriti samo ako ne postoje zadnje namere... Wink
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Apple iPhone 3Gs
Ljubav mozes siriti samo ako ne postoje zadnje namere... Wink

Pa ne izgleda mi ova nasa bas kao da mi mogla imati neke zadnje namere.. (koje?) .. Mada..moram priznati, ima pomalo onaj pogled - "I have a cunning plan" Smile
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
pa ova siptarka ima zadnje namere kad izjavljuje jasno i glasno drago mi je da nova ne zavisna drzava kosovo ucestvuje na izboru za miss i onda dodje nasa i siri ljubav zagrljena sa njom Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
mob
HTC Wildfire S
Mislim da je neko ovo platio....
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.15
da se radi o nekom drugom dogadjaju mozda i da razmisljam da je neko ovo isplanirao ... ali posto se radi o izboru za miss ... cini mi se da je osoba jednostavno - tupava (u nesdostatku bolje reci)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Nokia ispo iz modu
da se radi o nekom drugom dogadjaju mozda i da razmisljam da je neko ovo isplanirao ... ali posto se radi o izboru za miss ... cini mi se da je osoba jednostavno - tupava (u nesdostatku bolje reci)

Њој сигурно није плаћено, она је класична кокош као и 99% њих на тим изборима које паламуде о миру у свету и ''боре'' се за исти. Али није искључено да јој је неко рекао с ким да се грли и слика, а ова шиптарка сигурно није то урадила случајно.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Licni tekst

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 988
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia N-73
Puste manekenke... U 99% slucajeva fizicki izgled obrnuto proporcionalan inteligenciji...
IP sačuvana
social share

Eric Cartmen: I would never let woman kick my ass, if she tries anything I'd be like:"Hey, you get your bitch ass back in the kitchen and make me some pie".
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.085 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.