Cek, sta, trebala je da je nabode ili tako nesto? Jaka stvar, slikala se sa devojkom koja takodje ucestvuje na istom takmicenju.. Izuzev politickog neslaganja, ne mislite da "tamo" postoje dobre osobe koje nisu srpske nacionalnosti.. u svemu vidite politiku jbt..
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."
pa kad ta neka predstavnica "kosovo" kaze mi smo sada ne zavisna drzava i srecna sam sto mogu da ucestvujem na ovakvom takmicenju onda treba bar da je izbegava
pa kad ta neka predstavnica "kosovo" kaze mi smo sada ne zavisna drzava i srecna sam sto mogu da ucestvujem na ovakvom takmicenju onda treba bar da je izbegava
Mozda ova nasa nema iste poglede na celu situaciju kao vecina vas, a mozda je i zabole za takve stvari i otisla je zbog druzenja i love? Zvuci kao utopija, znam, ali nije svima prva stvar na pameti politicki odnosi Srbije unutar i van svojih granica.
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."
Cek, sta, trebala je da je nabode ili tako nesto? Jaka stvar, slikala se sa devojkom koja takodje ucestvuje na istom takmicenju.. Izuzev politickog neslaganja, ne mislite da "tamo" postoje dobre osobe koje nisu srpske nacionalnosti.. u svemu vidite politiku jbt..
Nije trebala da je gura, bode, sta god... Trebala je da postupa u skladu sa nasom drzavnom politikom, a ona glasi da je KiM sastavni deo Srbije... Takvi ispadi su dokaz da smo mi banana republika koja ne vodi racuna o svojoj promociji i drzavnim principima... Treba se ugledati na Amerikance koji svoje zvezdaste zastave vuku i ponosno pokazuju sirom sveta, pri tome se vodeci preporukama koje im je dao State department... Nesto nisam videla da se Amerikanka i Kineskinja grle...
ne mislite da "tamo" postoje dobre osobe koje nisu srpske nacionalnosti.. u svemu vidite politiku jbt..
Opet cvece, i prolece, i pticice na grani od kokote ........ KM nije samo politicko pitanje, mada razumem ja nju, nije lako verovati u mir u svetu i pticice, male pcelice sto oprasuju livade pune mirisnog cveca...........
to nije bas takmicenje u kolicini mozdanih celija, pa je negde i normalno da lepotice kojima je vrana popila mozak i koje brinu samo hoce li danas ici kod manikira ili pedikira ili frizera ili sa kojim ce se fudbalerom/glumcem/sta god kresnuti kad se vrate sa izbora za "world peace" - ne razmisljaju o svojim postupcima i o tome na koji nacin bi se takvi postupci mogli odraziti na javnost u njihovoj zemlji , jer slozicete se, nije se drama oko KiM odigravala pre deset godina, sve je vrlo sveze ... umesto sto su je mesecima ucili kako da hoda i kako da se smeje bolje da su je naucili bar diplomatskom uzdrzanom ponasanju ...