Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sta pomislite o nekom ko sa 26 god nije upoznao zivot?  (Pročitano 34281 puta)
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 8
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 42.0
Nissam peder nisam ni bisex pa da zato bezim od devojaka, nisam ni neko ko mrzi ceo svet pa zato ne zeli da ucestvuje u njemu....jednostavno imam neke barijere koje ne mogu da srusim....i ne znam ni sta mi bi da postavljam ovakve teme kad sam vec probao i vec shvatio da niko drugi ne moze da pomogne pa ni psiholog, psihijatar i silni lekovi iako to nisma probao niti cu ikad probati hvala Bogu pa sma saznao da mi to ne treba i da bi tako sebe jos vise ukanalio.....probacu sam da se suocim sa strahovima kad god bude prilike makar u zemlju propao  pa kud puklo jer sam video da je to jedini nacin i da okolisanje ne vodi nicemu....samo s neba pa u rebra.......onima koji su iskreno zeleli da mi pomognu savetima hvala im ostale neka je sramota....pozdrav
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.10.5
Browser
Safari 601.2.7
mob
I-mate 30 Pro
 Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1113
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 42.0
daj sta prosipas te mambo dzambo fore kad je sasvim jasno da je decko gej.
onaj ko u 26-oj vise voli da drzi loptu u ruci umesto sise moze biti samo jge.
pogoto ako ta lopta ne donosi novce na racun...

Зашто би било сасвим јасно да је дечко геј, уколико сам признаје да се не дружи ни са ким, да је друштвено изолован и да нема скоро друштвених контаката?

Да ли су то особине неког ко је геј? Па прави гејеви су углавном прилично друштвени, комуникативни и окружени гомилом женских другарица, плус што исте жене углавном готиве и имају заштитнички однос према њима.

Приметио сам да се то етикетирање неког да је геј, скоро искључиво тиче мушкараца. Рецимо да нека девојка није никад имала дечка и да се не дружи ни са ким, сумњам да би је ико оптужио да је лезбејка. Али у случају мушкараца, таква етикетирања су редовна, а посебно се етикетирају они мушкарци који су несигурни али је скоро извесно да нису гејеви, јер прави гејеви јако ретко бивају прозивани на такав начин од стране било жена или мушкараца. Зашто је то тако?

« Poslednja izmena: 13. Dec 2015, 18:16:30 od ganderoleg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2051
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.17
Jedna druga krajnost su baba devojke.
Koliko samo ima baba devojaka u Srbiji koje u životu nisu imale muškarca i nije da im muškarci nisu prilazili i pokušavali i lepi i ružni, dobrostojeći sve moguće kombinacije pa ništa. Društvene su , znaju da se šale , izlaze , ali muškarci su davno odustali od njih. Šta je u pitanju ....  Smile Frigidne su, stide se svog tela , pojma nemam.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 42.0
mob
Nokia 
Da ima vremena da upozna, i da je srecno djubre?  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Your tears don't fall They crash around me

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 18496
OS
Windows 7
Browser
Chrome 42.0.2311.135
mob
Ericsson jeste
daj sta prosipas te mambo dzambo fore kad je sasvim jasno da je decko gej.
onaj ko u 26-oj vise voli da drzi loptu u ruci umesto sise moze biti samo jge.
pogoto ako ta lopta ne donosi novce na racun...

Зашто би било сасвим јасно да је дечко геј, уколико сам признаје да се не дружи ни са ким, да је друштвено изолован и да нема скоро друштвених контаката?

Да ли су то особине неког ко је геј? Па прави гејеви су углавном прилично друштвени, комуникативни и окружени гомилом женских другарица, плус што исте жене углавном готиве и имају заштитнички однос према њима.

Приметио сам да се то етикетирање неког да је геј, скоро искључиво тиче мушкараца. Рецимо да нека девојка није никад имала дечка и да се не дружи ни са ким, сумњам да би је ико оптужио да је лезбејка. Али у случају мушкараца, таква етикетирања су редовна, а посебно се етикетирају они мушкарци који су несигурни али је скоро извесно да нису гејеви, јер прави гејеви јако ретко бивају прозивани на такав начин од стране било жена или мушкараца. Зашто је то тако?

ne znam
IP sačuvana
social share
Ljudi i danas mogu da zive bez straha i mrznje ako mogu da shvate da nisu kreatori svoje sudbine
nego su kreacije svoje sudbine, odnosno da nemaju odgovornost ili zaslugu za sve sto im se desava.
Emotivni strah i mrznja su emocije koje su rezultat neshvatanja zivota.
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ću te patošem

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2882
OS
Windows 7
Browser
Chrome 47.0.2526.80
mob
Nokia 33-10
Možeš li da opišeš detaljnije te strahove koji te sputavaju da se socijalizuješ? Da li si ikada probao da ostvariš bilo kakav kontakt sa osobama na treningu ili fakultetu? Problem nije naivan, ali može da se prebrodi, potrebna je pre svega tvoja jaka volja da se istrgneš iz čaure u kojoj se nalaziš.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 3536
Zastava r djen tina hebote...
OS
Windows 7
Browser
Chrome 47.0.2526.80
jel ti do sad stigao pm od starlete?  Smile
IP sačuvana
social share
Non nobis domine, non nobis, sed nomine tuo da gloriam.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 427
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 42.0
mob
Nokia X6
ja da sam na tvom mjestu pao bih u tesku depresiju  Smile
IP sačuvana
social share
Chelsea the champions europe
ako radis isto sto je uradio i on onda nisi nista bolji od njega
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 8
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 42.0
Možeš li da opišeš detaljnije te strahove koji te sputavaju da se socijalizuješ? Da li si ikada probao da ostvariš bilo kakav kontakt sa osobama na treningu ili fakultetu? Problem nije naivan, ali može da se prebrodi, potrebna je pre svega tvoja jaka volja da se istrgneš iz čaure u kojoj se nalaziš.
Ti strahovi se najvise vezuju za taj kontakt sa devojkama i ne zato sto mislim da sam ruzan znam da ok izgledam i sa te strane nisam opterecen ali prosto osetim neku nelagodnost koja je jaca od mene i jedino sto mogu je da odglumim da kao nemam tremu ali da mi se eto ne stupa u kontakt iliti caskanje....na faxu se i ne druzim sve tamo formalno obavljam ali ovamo na fudbalu je sve ok opusten sam nisam na distanci sa njima i osim sto se van toga ne druzim sa tim ljudima....ne znam vise ni sam sta je ovo sto osecam cak mi ne deluje kao psihicki problem vec kao fizicki zato sto ja hocu ali opet kao da telo nece sve se u meni pobuni protiv toga i tera me na beg i na kom god mestu i kojoj god situaciji postoji sansa da dodjem u kontakt sa nekom devojkom tj. da udjem u neku pricu tamo mi se ne ide zato nisam ni izlazio....jedno vreme su me drugari zvali da izlazim sa njima da me upoznaju sa nekim drugaricama i tako al sam bezao glavom bez obzira, imao razne izgovore......kad meni deluje neverovatno mogu da zamislm sta tek drugi misle....to sam i na ovoj temi mogao da vidim....
A inace se ne osecam bezvoljno i depresvino nisam sazaljiv nad zivotom cak mi sve ovo daje motiv za sve ono sto radim od faxa do fudbala nego eto jos 4 godine pa ide celih 30, a ja kao da jos nemam ni 15 i to mi stvara nervozu....
« Poslednja izmena: 14. Dec 2015, 16:44:33 od lonewolf89 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.