Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Šta možemo očekivati u budućnosti za nas i našu djecu?!  (Pročitano 8855 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 16.0
Sta oces bre ***************
ja bar nisam vidjao duhove kao ti

slaba ti je memorija dete. nikad ja nisam izjavio da sam vidjao duhove.
i ne znam sta se zestis...
verovatno sam te podsetio na bivseg decka ... Smile
IP sačuvana
social share
Edit by cg_ac: Potpis uklonjen zbog uvredljive sadrzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1435
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
mob
Samsung Galaxy A52s 5G
Najjaci ste mi vi sto bezite i trazite ohrabrenje od drugih. Jel ti se bezi odavde ? Pa bezi Smiley

Vidim dovoljno si uveren da je bolje tamo,i siguran si u to...a ovamo pitas kako je ?!
Put pod noge i bezi.

Znam coveka koji je samo reko ja odoh odavde..I pesice je otisao do Beca..Kako je uspeeo ne znam...Ali bukvalno sav blatnjav je otisao tamo..i teko smo skoro culi za njega..kad se vratio posle deset godina.
Nije nesto uspeo,ali zivi po prilicno super..nov auto,kuca..lepa plata.

Ali to je snalazljiv covek  Smile Po samoj prici kako je stigao gore...vidi se da zna znanje.
A iskren da budem,ti mi ne licis na coveka koji je snalazljiv,koji svaku situaciju preokrece u svoju korist.Koji kopa rukama i nogama.
Ti sam sebe dozivljavas kao nekog kome je uspeh zagarantovan,a sta radis povodom toga ?

Kakve veze skola ima sa bilo cim ?
Skola je skola..Ne garantuje ti da ako je zavrsis treba da budes ministar.
Palmi su svirali betoven i mocart pa je gradonacelnik jagodine.
Inace...Ja sam za to da se pogase sve privatne skole i svake druge skole koje nisu drzavne kako bi se izbegla svaka mogucnost elitizacije tipa 'Moje dete je suvise pametno da ide u ovu skolu...ja cu dati novac i ono ce naprsno postati pametno"
To sto dete moze da uci tamo moze i ovde.

Trece princip zivota u Austriji je drugaciji..Tamo jesu dobre plate..Ali maltene svi zive po nekim kreditima,kurcima palcima..Koje otplacuju maltene ceo zivot.
A ti prijatelju nisi Austrijanac..Verovatno bi bio gradjanin drugog reda.Tj posao na koji bi ti teo prvo bi se cekao austrijanac pa tek ti tamo ako bas niko ne moze.
Tudja ruka svrab ne cesa.Bolje sedi di si ni za disi nisi  Smile

Ako je tebi život u Srbiji ili Republici Srpskoj (ne znam gdje živiš) lijep, bilo da si završio fakultet i imaš pristojnu platu, ili si klinac pa imaš veoma bogate roditelje koji će te izdržavati narednih 20 i kusur godina, ti ostani tu gdje jesi, ja neću, ja ću da bježim odavde što dalje i zbog sebe i zbog svoje djece.
Evo ako hoćeš baš da znaš, ja radim kao pripravnik u jednoj državoj firmi, plata mi je mala, uz malu pomoć porodice, živim kako moram sa suprugom i očekujemo dijete. Stremim ka većem i boljem, da i kad se to dijete rodi, ima koliko toliko dobre uslove za život, počev od djetinjstva pa nadalje...

Sasvim dovoljno sam uvjeren da su bolji uslovi svugdje u odnosu na ovde, ali nije nigdje lako,treba biti vidra u svakoj situaciji, pa i kad je teško treba gledati da se iz toga izvuče neka pouka
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
mob
LG Nexus 5
Sto bi reko Edo: "Grijeh je rodit' dijete, tu 'dje metci lete".

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.64
mob
Samsung 111111
Citat
slaba ti je memorija dete. nikad ja nisam izjavio da sam vidjao duhove.
i ne znam sta se zestis...
verovatno sam te podsetio na bivseg decka ...

Ima vas maloumnika pun kurac ko sve da vas popamti

Inace nisi na bivseg decka inego na tvoju kevu

@Jgjgjgjgjg

Niti imam dobru platu,niti sam nesto bogat,niti zivim lepo niti je to bila poenta mog posta.
A sta cekas sto ne ides odma' ?
Ti si doso ovde postavio si pitanje , na koje vec imas jak odgovor i argument  Smile
Skole su tamo super..ajd sad ti idi..
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 16.0
al sam ti prodrmo kavez... Smile

@Jgjgjgjgjg

nisi rekao da si zavrsio pravni (pretpost.). to smece od faksa ti ne vredi u inostranstvu pisljiva boba. drugar mi pre jedno 5-6 godina bio u tvojoj situaciji samo u Bg-u. nekako se dokopao Australije i sad vozi kamion. Naravno, ne pada mu napamet da se vraca u Srbiju. inace, kamiondzije u Australiji, Kanadi, US...imaju dosta jake plate. opis posla ti je valjda jasan..... Smile
« Poslednja izmena: 14. Nov 2012, 17:16:16 od 1deki »
IP sačuvana
social share
Edit by cg_ac: Potpis uklonjen zbog uvredljive sadrzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 16.0
Nije mi jasno, sto do sad nisi otisao, taman bi se sredio i nasao posao, stan i sve sto treba dok je dete jos malo ?

Tako nekako, dete moze da nauci jezik okoline pre skole  Smile

To je stvarno previše razmišljanja unapred, znaš li samo koliko stvari može da se dogodi za 7 dana, a ne za 7 godina..

Pa sad, moze mali x milion stvari da se desi za crnu hroniku, al ako se ne planira, moze i da se ostane na istom mestu 20 godina, da se nista ne pomeri

Drago mi je što me podržavate, i što imate slične planove kao i ja. Naravno, od malih nogu, će i mora da počne da uči strane jezike, pogotovo njemački ukoliko odlučimo da dalje šaljemo dijete na školovanje u Austriju.

Dete najbolje uci jezik od oca ili majke ili od okoline, tj. dece sa kojom se druzi. Ako ga ovako teras da uci, nece nista nauciti jer ce mu biti prilicno glupo da uci neki njemu nestvaran jezik na kojem sa nikim ne moze da prica.
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1435
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
mob
Samsung Galaxy A52s 5G
@1deki, rekao sam pripravnik, ne pravnik  Smile

Ekonomiju sam ja završio...

Da bi se nostifikovala diploma iz Republike Srpske u cilju dobijanja posla u inostranstvu,  konkretno ekonomskog fakulteta, baš sam se danas raspitao kod jednog čovjeka na poslu, treba dobiti A, A1, B, B1 sertifikate o poznavanju jezika zemlje u kojoj želiš posao, npr. Njemačka - njemački. Polaže se u Beogradu na Gete institutu

@Maradic

Ja planiram da počnem aktivno da učim njemački jezik u skorije vrijeme, nikad ne znam u kojoj mi situaciji moze zatrebati, a i ako Bog da sreće i da mi se ostvari ovaj cilj koji imam

Zašto nisam dosad otišao? Kao što sam već napisao, imam teču u Beču, medjutim on ne može da mi pomogne, tako da moram sam da se snalazim ako hoću da uspijem tamo, a iskreno najslađe je nešto kad sam stvoriš i ostvariš u životu, tako da imam podstek da se borim.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 16.0
Pa jeste, da kazem za tvog tecu, ako mislis da moze a nece. Vecina preko ima svoj zivot, poso-kuca, zaposlen uz ugovor, osiguranje i to sve. A kad si u tom sistemu, stvarno nemas dodira sa nekim poslovima na crbo jer jednostavno se ne druzis sa takvim ljudima jer svi oko tebe su legalni.
Sto se tice nekih poslova, bez perfektnog znanja jezika i neke strucne skole obicno McDonald i slicni poslovi su moguci. Znam jednog Spanca, koji je uradio testove za jezik, valjda i onaj najtezi (da ne lupam sad o certifikatima) ali opet pravi greske, da radi negde u hostelu, ok je, ali recimo negde u call centru vec nemoguce...
Sad, slab posao, slaba plata, jeftin stan a gde su jeftini stanovi tu su i emigranti, ali recimo Turci, Arapi, Kurdi, ostali beze samo tako od tih delova grada, jer kad dete krene u skolu, katastrofa.
Po meni, teze je coveku da ode preko i pocne od nule nego samcu. Opet je malo drugacije u Americi, Kanadi ili Australiji nego u zapadnoj Evropi.
« Poslednja izmena: 14. Nov 2012, 17:57:06 od Maradic »
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1435
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
mob
Samsung Galaxy A52s 5G
 Smile Ja ću pokušati najprije da stupim u kontakt s nekim austrijancem s naših prostora, da saznam informacije što kažu iz prve ruke, iako već poprilično znam.

Hvala svima
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 576
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
a što će ti dete ako nisi milioner ?  zar ti neće biti žao kad ti kaže kupi mi ovaj plastični kamiončić od 150€ i slično a ti ne možeš da ga kupiš . ili ako ne možeš da mu priuštiš svake godine more i zlatibor,kopaonik ?

to je na primer za mene najveći razlog zašto ja nikad neću imati dete.  pa ako napravim milione razmislio bih, ali do tad nema šanse pa da mi kleče i da me mole i adriana lima i džesika alba zajedno  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.