Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 34 35 37 38 ... 84
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Шта мислите о ''историчару'' Јовану Деретићу  (Pročitano 168366 puta)
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X (iPhone)
Browser
Safari 8536.25
mob
I-mate 30 Pro
Edukuj se ti malo...pa cemo ja desetak godina da diskutujemo Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Бог чува Србе.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2032
Zastava Pančevo
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0
Не, немамо исти резон јер не фалсификујем историјске доказе као твој вољени Деретић. Немам потребу да просвајам туђе.

На страну све, и претпоставке и закључивања, ово је нешто што нико нормалан не уме да прогута, само ви, слепи псеудоисторичари. Ја не разумем како можеш да верујеш човеку који на својим предавањима млатара сликом Ахила и такозваним српским грбом на њему када се после испостави да је фалсификовао слику. Ако је такву будалаштину фалсификовао, Ахила који је митски јунак и који није ни постојао, шта онда очекујеш да је радио са свим осталим? Са свим картама које је цртао, са свим именима владара... Сви они текстови које нико није успео да дешифрује на целом свету, само он, зар стварно мислиш да није рекао да ту пише оно што је он желео?

Човек зарађује на овоме што сте ви романтичари. Он ни у једну емисију није дошао а да није донео 14 својих књига које цело време стоје лепо изложене да би их изрекламирао да се продају. Брига њега за историју, да он стварно верује у то што прича и да је јавно изашао пред министарство и потукао све званичне историјске чињенице, што може да уради за једно поподне ако већ зна праву историју, он би завршио свој посао. Али то није његов посао, он хоће да заради. Иде по штандовима, прави промоције, рекламира се где стигне, само да би продао своје књиге. Најзанимљивије од свега је што је написао једну књигу пре 45 година у којој се бавио историјом Срба, али се онда кроз године досећао шта је све заборавио да наведе, па је написао још 13. Како да не.

Citat
A ovde se prokenjavas kao i obicno. Pa sta ako nesto kaze zvanicna istorija, zar to mora biti apsolutna istina.
"Sto posto je tacno gledao sam na televiziji"

То је укратко историја коју твој вољени чика Деретић прича. Јако логична, мораш се сложити. Завели су милијарду Срба да забораве своју веру, порекло, нацију, језик и државу.

Ако неко и даље подржава и верује Деретићу после ове две слике, стварно треба да се запита шта то ради у животу.

1. Ja nigde nisam branio JD niti sam njegov istomisljenik, mene samo zanimaju cinjenice. Ti napadajuci JD koristis isti princip kao i on: "pretpostavlje se i meni je logicno". Tvoj jedini argument je: "kaze zvanicna istorija", koja je puna falsifikata i bajki.
2. Tvoj komentar pokazuje da nisi u stanju da shvatis ni poentu moga posta, ali si ekspert u lepljenju etiketa i olakom izvodjenju zakljucaka bez osnova.
3. Stalno govoris: " vi pseudo istoricari i romanticari", a ti si kao istoricar pa si sve sto pises naucno obradio i dokazao.  Smile

IP sačuvana
social share
Тврд је камен за онога ко на њему спав'о није,
jа сам рођен на камену зато камен мекан ми је.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 20.0
mob
LG Frizider
Citat
koja je puna falsifikata i bajki.

A kako ti znas da je zvanicna istorija puna falsifikata i bajki, po istom principu "meni je logicno, ja pretpostavljam"?  Smile
Ajmo tako da se igramo.........
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Бог чува Србе.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2032
Zastava Pančevo
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0
Citat
koja je puna falsifikata i bajki.

A kako ti znas da je zvanicna istorija puna falsifikata i bajki, po istom principu "meni je logicno, ja pretpostavljam"?  Smile
Ajmo tako da se igramo.........
Pa tako sto umem da saberem 2 i 2,  ukrstim dokaze i izvucem zakljucak, a ti se igraj sa nekim drugim, ja sam to prestao da radim odavno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 20.0
mob
LG Frizider
I je l si sabrao dva i dva sto se tice Dereticevog Ahila? Smile

E lebac ti kakvi su to umovi za popizdit.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2915
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.15
O Dereticu vec neko duze vrijeme niko ne misli nista dobro i pametno.
IP sačuvana
social share
Da bi promene uspele većina članova društva koje je ušlo u promene mora da se svakoga jutra buditi sa osećanjem izuzetnog istorijskog trenutka, s osećajem nečeg velikog i vanrednog.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 20.0
mob
LG Frizider
Bar vi imate "Deretice" na svakom koraku ........... fenomenalno bi se uklopio u taj vas novokomponovani folklor Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Бог чува Србе.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2032
Zastava Pančevo
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0
I je l si sabrao dva i dva sto se tice Dereticevog Ahila? Smile

E lebac ti kakvi su to umovi za popizdit.
Samo pizdi, lepo ti stoji.  Smile  Gde sam ja pominjao Ahila?  Smile
« Poslednja izmena: 15. Maj 2013, 12:44:25 od gacko »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 20.0
mob
LG Frizider
Ladan k'o spricer Smile

Ja tebe ne kontam mame mi, nisi za zvanicnu istoriju, ne podrzavas Deretica a branis ga, Ahil ti nije blizak a Dereticu jeste, i jos umes da sabiras 2 plus dva? Koji kurac ti onda trazis na temi ovoj leba ti? Smile

« Poslednja izmena: 15. Maj 2013, 12:49:42 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Бог чува Србе.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2032
Zastava Pančevo
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0
Ladan k'o spricer Smile

Ja tebe ne kontam mame mi, nisi za zvanicnu istoriju, ne podrzavas Deretica a branis ga, Ahil ti nije blizak a Dereticu jeste, i jos umes da sabiras 2 plus dva? Koji kurac ti onda trazis na temi ovoj leba ti? Smile

Pa ti inace slabo "kontas" i vidis samo crno-belo.
« Poslednja izmena: 15. Maj 2013, 12:55:11 od gacko »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 34 35 37 38 ... 84
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.