Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 33 34 36 37 ... 84
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Шта мислите о ''историчару'' Јовану Деретићу  (Pročitano 168646 puta)
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Citat
А ово је чика Серетићева слика.

Koristi covek digitalnu tehnogiju, sve se to izvuce na fotosopu  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Chrome 26.0.1410.64

Хвала, молим лепо, и довиђења!

ma nema problema, samo ti navrati. bolje tako nego da sediš na ladnom betonu i da vičeš "brate ajmo kući".

Чекај, ово овде је био доказ црно на бело да Деретић лаже, односно фалсификује историјске доказе...и ти му и даље верујеш? Браво.  Smile Један велики поздрав за тебе из Берлина, Беча и Ватикана. Smile Smile

kakav bre dokaz ? tako su i arapi hteli da nas prevare.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0
Добро, признајем, не могу да лажем више.

Оно што сам качио је фотошоп, ово је права слика српског Ахилеја, сликана непосредно пред Тројански бој.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

achilles.jpg
(47.15 KB, 480x720)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Chrome 26.0.1410.64
znao sam da voliš obnažene muškarce.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 20.0
mob
Samsung Galaxy S4 mini
au...padoše zavese ...  Smile

Jbt ovde vlada ozbiljna kriza identiteta  Smile
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Chrome 26.0.1410.64
eh današnja omladina. ja sam u njiovim godinama skupljao sabrana dela amber džindžer porše lin. nisam gubio detinjstvo po internetima.   
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
Ja jos cekam na odgovor  Smile
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Бог чува Србе.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2032
Zastava Pančevo
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0
Не, Дертићев резон је од прилике "тамо је живео народ који они називају Шпанцима, али то је само искривљен назив за Шапчане, Србе који су се из Шапца доселили на Пиринејско полуострво". Кад каже "то је само други назив за Србе", хоћу пролив да добијем.
Tvoj rezon je isti.

Citat
Јесте, претпоставка је, нигде не пише и није сто посто сигурно, само је много велика случајност да један цар стави на грб, након што је ослободио Цариград, четири слова Б која се потпуно случајно поклапају са четири речи мотоа његове династије. Много случајности за мој укус.
I ti kao i Deretic se pozivas na pretpostavke samo se tebi tvoje cine uverljivijim.
Citat
Ако под тим да се тај симбол појављује много раније мислиш на Деретића кад је показивао неку слику где је нацртан Ахил (а слика је наводно са неке античке вазе, само није усликана цела ваза нити тај део вазе него је то као цртеж који је био на вази, па је неко прецртао Smile ) а ситно, ситно, на ивицама Ахиловог оклопа стоји овај грб. Јесте, као да тај који је прецртавао није могао да доцрта оно што је хтео. Добро није написао и СРБИЈА! преко целог оклопа, зашто да се крије да је Ахил Србин.

Нашао сам на интернету 20 различитих ваза из различитих доба на којима је у различитим ситуацијама цртан Ахил и нигде нема те вазе са таквим цртежом нити симбола на њему. Само онај цртеж на папиру.
Nisam mislio na Ahila. I ovo govori da razmisljas kao i JD
Citat
Ми смо овде одувек, најстарији смо народ у Европи, имали смо царство које је обухватало цео познати свет и сви су у њему знали да су Срби, а онда за неких 2 миленијума заборависмо и ко смо и шта смо и никакав писан траг не остависмо и сав тај наш народ одједном заборави да су Срби и сведосмо се на Балканско полуострво јер дођоше неки Римљани (исто Срби који су заборавили да су Срби) који нам украше грбове, заставе, законике, обичаје и дадоше грађанско право у њиховој царевини и дозволише нам да преко десет Срба ставимо на трон и будемо народ који држи њихово царство и управља царством, али ми нисмо хтели да будемо повлашћени и да будемо најбитнији сегмент царевине и да своје људе стављамо на престо него смо једног дана почели из досаде да ратујемо против њих и ту нас пресреће званична историја.

A ovde se prokenjavas kao i obicno. Pa sta ako nesto kaze zvanicna istorija, zar to mora biti apsolutna istina.
"Sto posto je tacno gledao sam na televiziji"  Smile
IP sačuvana
social share
Тврд је камен за онога ко на њему спав'о није,
jа сам рођен на камену зато камен мекан ми је.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X (iPhone)
Browser
Safari 8536.25
mob
I-mate 30 Pro
Kad covek pogleda komentare...istog momenta shvati zasto je evoluciji bilo potrebno tako dugo....
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0
Не, немамо исти резон јер не фалсификујем историјске доказе као твој вољени Деретић. Немам потребу да просвајам туђе.

На страну све, и претпоставке и закључивања, ово је нешто што нико нормалан не уме да прогута, само ви, слепи псеудоисторичари. Ја не разумем како можеш да верујеш човеку који на својим предавањима млатара сликом Ахила и такозваним српским грбом на њему када се после испостави да је фалсификовао слику. Ако је такву будалаштину фалсификовао, Ахила који је митски јунак и који није ни постојао, шта онда очекујеш да је радио са свим осталим? Са свим картама које је цртао, са свим именима владара... Сви они текстови које нико није успео да дешифрује на целом свету, само он, зар стварно мислиш да није рекао да ту пише оно што је он желео?

Човек зарађује на овоме што сте ви романтичари. Он ни у једну емисију није дошао а да није донео 14 својих књига које цело време стоје лепо изложене да би их изрекламирао да се продају. Брига њега за историју, да он стварно верује у то што прича и да је јавно изашао пред министарство и потукао све званичне историјске чињенице, што може да уради за једно поподне ако већ зна праву историју, он би завршио свој посао. Али то није његов посао, он хоће да заради. Иде по штандовима, прави промоције, рекламира се где стигне, само да би продао своје књиге. Најзанимљивије од свега је што је написао једну књигу пре 45 година у којој се бавио историјом Срба, али се онда кроз године досећао шта је све заборавио да наведе, па је написао још 13. Како да не.

Citat
A ovde se prokenjavas kao i obicno. Pa sta ako nesto kaze zvanicna istorija, zar to mora biti apsolutna istina.
"Sto posto je tacno gledao sam na televiziji"

То је укратко историја коју твој вољени чика Деретић прича. Јако логична, мораш се сложити. Завели су милијарду Срба да забораве своју веру, порекло, нацију, језик и државу.

Ако неко и даље подржава и верује Деретићу после ове две слике, стварно треба да се запита шта то ради у животу.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

15rcnt3.gif
(97.1 KB, 400x304)
2119402_ahil2.jpg
(35.97 KB, 604x483)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 33 34 36 37 ... 84
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.164 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.