Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Šta kada zavoliš najbolju prijateljicu... take 543545420797  (Pročitano 12966 puta)
Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Vidi sad, prijatelju.  Ako zaista zelis da nesto promenis ili postignes ili promenis, slusaj pazljivo.
Vidim da si dobio kamare odgovora, pa ako i pored toga jos uvek nista nisi preduzeo (priznajem, nisam citao temu do kraja), tim pre:

Musko - zensko prijateljstvo, nasuprot verovanjima, jeste moguce.  Ali samo ukoliko su oboje "emotivno situirani".  Ukoliko nisu, jedan se obicno zaljubi u ovog drugog.  E sad, postoje za to dva povoda:

1.  Ljubav nije nista drugo do bezuslovno poverenje i potpuna posvecenost, alias prijateljstvo.  Ali pravo.  To shvatis intuintivno, i onda se okrenes nekome sa kim nisi morao da se setas, jedes sladoled i spavas da bi dostigao prijateljstvo, nego to vec imas, i pretpostavis da treba jos samo ukljuciti poljupce (predukus seksa i iluzija neopozive posvecenosti (u danasnjem vremenu)) a kasnije, prirodno, seks, da bi zavrsio svoju potragu za ljubavi.  Ume da uspe, ali nema argumenata da je to univerzalno resenje.  Treba i srece.

2.  Ne umes da istrajavas, ne umes da prepustis stvari svom toku, nego trazis instant resenja i rezultate (za to su krivi filmovi i mediji).  Ti odneses ribi/tipu pokloncic na sastanak, ili je/ga izvedes u restoran da "proslavite mesec dana" (jer umesto da prepustis zenski (odnosno "senzitivni muski") um zlodelima njega samog, zrtvujes se sam i oslobodis ribu/"senzitivnog tipa" kletve koja joj/mu je namenjena) a ona - jao, pa. . . ovo je malo prebrzo. . .  (Nema veze sa temom, ali please note: zene zele da budu zlostavljene, da im predstavis moc.  Uvek.  I necu odgovarati na provokacije niti dalje objasnjavati ovu tezu.  Neke stvari jednostavno jesu. ) I onda, u svojoj zbunjenosti, u svom zgrazavanju danasnjicom i svojoj nemoci u prilagodjavanju, okrenes se nekome ko se nece frapirati zbog obicnog cveca, i sa kim odavno nema foliranja u odnosu - prijatelju.  Najcesce ne uspeva, prijatelj/potencijalni partner prozre slabost u suprostavljanju svetu.  A nikome ne treba slab partner.  Tu vec instinkt radi.

E sad, zasto se izuzetno retko desi da se OBA prijatelja istovremeno odluce za medjusobnu vezu? (ne postoje "ova" ili "ona" ljubav, postoje samo ljubav, seks i resenost na partnerstvo) Zato sto je prisutan jedan (kljucni) faktor koji najcesce previdimo - dominacija.  Ona je takodje instiktivna, i otud ona njena prica "hajde da ti nesto pokazem".  Poznavala te je dovoljno dobro da bi znala da ces ti prihvatiti kada ti nakon malo (njenog surovog) zezanja kaze "nemoj ovo pogresno da shvatis". . .  Naravno da nisi pogresno shvatio.  Zbunio si se.  Nemas, prijatelju, ti sta sebi da priznajes, naravno da je volis.  Pa prijatelj ti je.  I naravno da zelis da spavas sa njom.  Covek si.  I naravno da zelis da je ljubis, setas i zenis.  Zato sto je ONA to predstavila kao taboo.  Zato sto je time uspostavila dominaciju nad tobom.

Oko dominacije - pokazi mi dva coveka bilo gde u svetu (musko i zensko, zensko i zensko, evnuha i hermafrodita. . . ) i ja cu ti pokazati ko od njih ima dominaciju nad ovim drugim.  Naravno, ona nije permanentna, zahteva odrzavanje.  I moze doci i do promene uloga.  Ali je uvek neko u dominantnoj poziciji.  Potpis, pecat.

Pretpostavljam da ce se ovde dobar broj feministkinja rasrditi i iznositi razlicite teorije zavere.  Ali, thelastone, to ne znaci da treba i da SLUSAS feministkinje! Ne treba tebi savet.  Ti treba da osvestis izvesne ljudske karakteristike i da rasclanis sopstveni zbun.  I da delas.  Nikada se neces pokajati zbog ucinjenog, kao sto je neko to ovde vec pomenuo.

I mani se zaljubljenosti, u zabludi si. . .  Zato sto je zaljubljenost zabluda.  Verovatno ti je kontraargument to sto traje godinama.  Traje godinama jer je ona toga svesna i imponuje joj, a daje ti vazduh na slamcicu i ti ostajes u kutiji.  Cim prvi put proviris napolje i vidis da i sam mozes da dises, razbudices se i bices spreman i da delas, i da uspes, i da prihvatis stanje koje ti sada mozda deluje i neprihvatljivo. . .  Ma, sve.  Samo izadji.

I da, rekao si dvadeset i dosta godina. . .  To je lepo.  Ako hoces da je zenis - zeni je! Ne moras ni da je pitas, samo upravljaj razvojem situacije pravilno.  A ako ne uspes nista da osvestis, i ako posle ovoga postavis jos neko pitanje (nisam ja sam, pripadam citavom pokretu rasprsivaca snova koji svoje znanje prosledjuju generacijama), e onda bez uvrede, ali onda stvarno imas 15 godina. . .  Otrezni se
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Nokia N97
Ovo je verovatno najbolji debitantski post ikada.  Smile
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 168
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Nokia 6555
Sta vise reci osim  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 77
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
LG 8180
(Nema veze sa temom, ali please note: zene zele da budu zlostavljene, da im predstavis moc.  Uvek.  I necu odgovarati na provokacije niti dalje objasnjavati ovu tezu.  Neke stvari jednostavno jesu. )

Ovo sam ja skoro skapirao i potpisujem.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
kako bih te rado izvukla za usi...

ti nesvjesni, mali covjece...

bijedno.
IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

a i zapisi su reči...

Zodijak
Pol
Poruke 28485
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
Kome Šeširče ta simpatična reakcija? Smiley
IP sačuvana
social share
dok ne smislim nešto pametno, nema ništa Smiley
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ublazena reakcija.

mukom ugusena zelja da polu muskarca koji je napisao post iznad moga...socno na pasja preskakala objasnim neke stvari,kad mu vec gospoDZa mama nije to uradila na vrijeme Smile

mislim,kada vec ne mogu da lupam samare!

pogledaj ,molim te...sta je on od svega sto je drugi pokusaj od muskarca napisao,e pa pogledaj sta je on citirao Smile

oni su mi se nasli prozvani da prosvjetle ostale oko toga sta je zenama potrebno...

sram ih bilo!
IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

a i zapisi su reči...

Zodijak
Pol
Poruke 28485
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
"čovek" potpisao... sačekajmo još da udari pečat pa nek' se ponaša u skladu sa tim...  a posle kad ujede sam sebe za guzicu uvek može da se izvuče onim 'ali, to sam samo pročitao negde'  Smile
IP sačuvana
social share
dok ne smislim nešto pametno, nema ništa Smiley
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Nokia N97
Oni su vishe mislili na to da za zhenom ne treba sheniti kao kuche. Tj. nadam se da nisu mislili na bukvalno maltretiranje.
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N8-00
Stvarno, covek je skroz u pravu.... nema sta da se zgrazavate.... ako niste razumeli post, evo prevoda....

Sto si bolji prema zenama, vise ce te gaze .......

Sto si gori, vise ce te cene i postuju i zele......

Pa sad gde je covek slagao.....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.