Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Šta kada zavoliš najbolju prijateljicu... take 543545420797  (Pročitano 12969 puta)
Svedok stvaranja istorije

a i zapisi su reči...

Zodijak
Pol
Poruke 28485
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
nemojte se samo uzbuđivati.... može to i lepo... elem, čovek je pogrešio, tj slagao samo u jednoj reči koja menja smisao i značenje cele rečenice, a ako ste sposobni već toliko da prodrete u suštinu ženskih želja, verujem da ste sposobni i da shvatite o kojoj reči se radi....
IP sačuvana
social share
dok ne smislim nešto pametno, nema ništa Smiley
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Nokia N97
Naravno da nije tako. To govore frustrirani likovi. Postoji velika razlika izmedju zauzimanja stava i maltretiranja, kao izmedju dobrote i snishodljivosti.
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Nokia 
Hvala Far na savršen preciznom objašnjenju. Ko šta nudi to i prima, zdravi ljudi ljubav a defektna roba defektne odnose. Muškarac koji nije u stanju da pruži uravnotežene emocije, energiju i razum ne može ni da očekuje da će primiti isto od žene. Iz ovakvih priča o nasilju nad ženama potiču porodične katastrofe, titanici, sigurne kuće, ubistva i samoubistva, deca koja mrze oboje roditelja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N8-00
evo, malo sam procitao problemcic koji ima decko...

iz licnog iskustva... nastavi dalje..... ne resava se prica kao u holivudsim filmovima sa happy endom... ona da je htela da bude sa tobom, bila bi... cim te je poljubila, cim te je posle odbila tako glatko i hladno... znaci da nece...

mozes samo sebe ubijati u pojam razmisljanjem o njoj i daljim nepokusavanjem....

e sad zavisi kakva je ona kao osoba.... ako je skot... folirace se i dalje pricama o prijateljstvu, kao se druzite a zna da ti patis.. i koristice u svakom mogucem pogledu.... prijace joj paznja...

ako je ok... klonice te se mada sumnjam da ce ti direktno tako nesto reci, jel ne zeli da te povredjuje.....

e sada, na tebi je da odlucis..... nastavis dalje da zivis, cuvas lepe uspomene na zajednicko provedene trenutke i shvatis to kao deo tvog zivota koji ti je bio lep, da ne kazem deo odrastanja, nadjes nove devojke, zivis zivot

..... ili se zabijes u cauru, patis za njom, padnes u depresiju........    izbor je samo na tebi...niko drugi nece to uciniti za tebe....  znam da je tesko, i bice tesko jos dugo vremena da se ne lazemo.... ali vremenom ce proci..  sigurno ce ti ostati i oziljak ali i jedno veliko iskustvo.....

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Hvala Far na savršen preciznom objašnjenju. Ko šta nudi to i prima, zdravi ljudi ljubav a defektna roba defektne odnose. Muškarac koji nije u stanju da pruži uravnotežene emocije, energiju i razum ne može ni da očekuje da će primiti isto od žene. Iz ovakvih priča o nasilju nad ženama potiču porodične katastrofe, titanici, sigurne kuće, ubistva i samoubistva, deca koja mrze oboje roditelja.

moram tebe da citiram,posto cu nonsalatno da izbjegnem citiranje "muskaraca" koju su dali podrsku osobi koja je,vrlo direktno pozvala na nasilje.

da se kojim slucajem desi da moj sin sjutra ovako nesto izjavi ili ovako nesto podrzi osjecala bih se promaseno i kao majka i kao zena i kao neko ko svoj posao roditelja nije uradio kako treba.

na ovom forumu, igrom slucaja upoznata sam sa tim,postoje zrtve te i takve demagogije koje ne mogu i ne zele da objasnjavaju svoj licni pakao od strane onih koji su zadojeni ovakvim manifestom necovjecnog tretiranja zene.

vrijedja inteligenciju i zena i muskaraca ovakvo poimanje musko- zenskih odnosa...tako da bih izbjegla da objasnjavam sta podrazumjeva odnos dva pola,sta predstavlja zena,majka i sestra zdravom i potentnom muskarcu.

postojanje jakih i zdravih muskaraca moj zivot cini ispinjenim,ali me zestoko vrijedja da me neko od onih drugih svede na zrtvu...

takve muskarce volim da jedem za dorucak Smile

edit:

by the way,jasno ti je da se slazem sa onim sto si ti napisala.
« Poslednja izmena: 09. Mar 2009, 12:34:25 od sesircic »
IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Nokia N97
Kad bih chuo da je bilo koji moj prijatelj udario svoju devojku ili suprugu, bukvalno bih ga oterao u tri pichke materine ... bez izuzetka. Dakle postoji i drushtvena odgovornost. Obichno to ignorishemo.
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Nokia 
Naravno Šeširčić, potpuno je jasno.  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
mob
Apple iPhone 6s
Inace... ta konstatacija vazi... i to ne za mali broj zena...

Pa evo, nema 10 dana kako smo imali primer u okruzenju da je devojka otisla da proslavi 16 rodjendan sa deckom (i on ima toliko), pa su se "sporeckali" i posledica je njena ruka u gipsu dve nedelje...
Nije prvi put, i svaki put ona njega moli da joj oprosti, cak i njena majka iako zna kako to izgleda....

A neki "visi" interes ne postoji... one ga cak i finansiraju... nije neki krimos da se treba plasiti i sl... ljubav... jebo takvu ljubav..

Drugo je kad zene trpe nasilje jer postoje deca, iako ni tada to ne mogu da razumem (na stranu sto muskarca u toj varijanti ne mogu nikad da razumem), ali mnoge to trpe iako ih nista ne vezuje...

I ako izuzmemo iz te recenice nesrecnu formulaciju i to sklopimo tako da znaci da ce te zene voleti vise sto se losije prema njima ponasas... i to je tacno za odredjeni, opet ne tako mali, broj zena...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 168
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Nokia 6555
Au ljudi, pa mislim zaista da poslednje na sta je covek mislio, je bukvalno zlostavljanje. Tako nesto kad se kaze, misli se na zauzimanje stava, ne dozvoljavanje da nas devojka vuce, da znamo da kazemo NE, da ponekad budemo skot kako bi je napravili ljubomornom i malo nervirali. Da se razumemo, jedna moja drugarica, inace imala je samo jednog decka do 22 godine, nevinost je izgubila sa 19, dakle nije drolja ili kurva, skroz fina i ok devojka, a opet, namerno je pravila ljubomornim i spustala njenog tadasnjeg decka, koji je bio definicija mekusca, kako bi ga naterala da joj pokaze stav. Da je otera u tri lepe, bilo sta, samo da pokaze da je musko, decko to nije pokazao, i oni vise nisu zajedno. I ona svakako nije jedinstven slucaj. Drugi slucaj, moj ortak izlazi sa devojkom, imali su neke svadje pre toga, ona ga celo vece pravi ljubomornim flertujuci sa nekim likom, on popizdi, napravi sranje, nas izbace iz lokala, sutradan, ona sece vene za njim. Devojke traze da musko bude musko. Znaci ne da lupa samare (jednom su me vezivali da ne bi ubio jednog takvog), vec da lupi sakom o sto kada se to od njega ocekuje. Devojke zele muskarca pored kojeg mogu da se osecaju sigurno. Ne osecaju se sigurno pored mekusaca, koji je prate u stopu i znaju samo za rec DA. Mozete da se bunite kol'ko hocete, ali stvarnost je takva  Smile

A zene koje trpe zlostavljanje mi nikad nece biti jasne...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ta konstatacija je paravan za ,da prostite, za muskarce koji nisu u stanju da imaju normalne odnose sa zenama.

bez namjere da generalizujem,vecina zena koje trpe zlostavljanje su zrtve koje se ponasaju upravo onako kako se ponasaju zrtve muskog zlostavljanja...radi se o bolesti i teskom psihickom poremecaju za koji su zasluzni oni koji sa ponosom nose,na bukvalan nacin, etiketu jaceg pola.

kao neko ko ne moze da zamisli da bi mogao da trpi necije zlostavljanje vrlo cesto sam,bez rezerve,izjavljivala da ne mogu takve zene da shvatim.

medjutim,licno vidjeti,razgovarati i biti u okruzenju zena koje trpe zlostavljanje mjenja perspektivu na taj problem.

psihicko i fizicko zlostavljanje vise godina, a i decenija,za poslijedicu ima ljudsko bice sa teskim poremecajem vrijednosti i uvijerenja,samim tim,lak su plijen i dugogodisnja zrtva osobe koja je u ulozi zlostavljaca.

to sto je ta osoba zestoko poremecena i bolesna(mislim na zene koje trpe dugogodisnje maltretiranje) ne znaci da i zasluzuje da bude maltretirana.

konkretno,sto se tice djevojcice od 16 godina,zla sreca da sa tako malo godina u dobu kada treba da uci o komplikovanim musko- zenskim odnosima nailazi na nasilnika i usvaja model ponasanja da tako treba da bude,da je to normalno( a samim tim nema zivotnih iskustava,mentalne snage da napravi paralelu u odnosima sa muskarcima) ona pristaje na takav odnos!

osim toga,nasilnik uvijek i zna kako svoju zrtvu da dugo drzi u "zarobljenistvu" i dobrovoljnom pristajanju na sve.
rijetko se radi o ludilu koje nije i vrlo perfidno zadrzano pod vlastitom kontrolom.
osim toga,postoji i vrlo realna mogucnost da djevojcica potice iz porodice gdje se vrsilo nasilje od strane oca,pa je i na taj nacin usvojila model zrtve.

nemojmo tako usko gledati stvari,molim vas!

edit:

ja ne mogu da znam sta je neko mislio Smile
ja mogu ovdje samo da znam sta je neko napisao.
zlostavljanje je vrlo jasna i teska rijec Smile
i rekla bih,vrlo precizna.

dakle,ukoliko je zelio nesto drugo da kaze,mogao je da kaze na nacin na koji je Fahrenheit rekao.
a to je,slozicete se,hiljadu svjetlosnih godina daleko od onoga sto je on rekao.
jedino bi opravdanje bilo da ne poznaje srpski jezik u dovoljnoj mjeri.

« Poslednja izmena: 09. Mar 2009, 13:56:53 od sesircic »
IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.046 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.