Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Šta kada zavoliš najbolju prijateljicu... take 543545420797  (Pročitano 12916 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 168
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Nokia 6555
Ne razumem u cemu je problem sto si ti rekao nekom da ti je tvoja najbolja drugarica namestila svoju drugaricu Smile

I ti si na tom rodjendanu jednostavno bio iskren prema devojci koja je bila iskrena prema tebi. Ne vidim opet zasto bi zbog toga trebao da se izvinjavas?

Ne volim da procenjujem ljude na osnovu oskudnih informacija, ali zaista mislim da si ti sebi stvorio sliku o njoj koja je nerealna. Idealizovao si nesto sto je daleko od idealnog. Ne zelim da ti govorim sta da radis, to je samo tvoja stvar. Ali da sam ja u pitanju, okrenuo bih se, i ne bi se osvrtao nazad. Ubijao bi se u pojam neko vreme, ali to bi proslo, kao sto sve prodje. Samo se nama u trenutku bola cini da nikad nece proci. Sve prodje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 36
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
Ma... shvatam koliko sam je idealizovao. Ali jbg... kakvo mišljenje pa imati o nekome ko ti je i pored svih prethodnih zahlađenja (milion puta slabijih od ovoga) godinama stvarno bio najbolji prijatelj na koga si skoro uvek mogao da osloniš... Retoričko pitanje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Nokia 
A da ti nju ipak startuješ umesto što se troumiš. Tako ćeš mnogo brže i lakše doći do istine.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 36
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
A da ti nju ipak startuješ umesto što se troumiš. Tako ćeš mnogo brže i lakše doći do istine.

A problem je to što uopšte ne uspevam da je čujem niti da se vidimo.

Pa pisao sam. Pre 10 dana mi je javila nov nov broj moba. Razmenili par poruka. Dovljno sam bio srećan  što mi se javila da nisam pisao ništa previše patetično. Ona meni rekla da "vidi da smo oboje nešto nadrndani tako da nije raspoložna da se baš skoro vidimo". Ja reko dobro, čujemo se kad oboje budemo bolje volje. Ona odgovorila nešto .... da me i pored svih mojih i njenih mana ipak voli.

Ma daj čoveče, napisao sam već sve ovo. Pogleadaj moje prethodne postove u temi. Čuli se prekjuče ona mene zove da navratim kad mogu. Juče se dogovorili, došao do vrata zovem je da je pitam gde je tačno u domu ... "e spavam ne možemo da se vidimo, izvini".
I onda me posle toga sinoć bukvalno isproziva porukom da možemo da se vidimo samo ako neću da se pravdam i pravim da ništa nisam skrivio, i da nema živaca da je nerviram da možemo da se vidimo samo ako neću da je tako ucenjujem.  Ja se složio sa tim i pokušao da razvedrim ton... ništa ne javlja se. Jutros joj poželeo dobro jutro i bla bla lep dan evo konačno proleće. Kita i dalje se ne javlja.

A voleo bih da se vidim sa njom, samo da dobijem neko dža ili bu. Ili da joj kažem šta osećam (sam osećao) ili da joj kažem da prekine da me zajebava i da mi kaže u lice da više ne želi da se druži samonom ni da me viđa.

(izvinjavam se moderatorima što ponovo i ponovo pišem jedno te isto)

I shvatam da su Teodorini postovi realno najbolja opcija po mene. Ali i najteža. I najgore je to što su mi se oči dovoljno otvorile da vidim da je stvarno tako kao što Teodora piše, ali da opet bih jako rado pristao da nastavi da me ovako rinta unaokolo samo "da je ne bih zauvek izgubio kao prijatelja" ... šta god ja zamišljao da to znači.
« Poslednja izmena: 01. Mar 2009, 23:09:19 od thelastone »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Nokia 
A što joj onda ne pošalješ gnevnu poruku da ima da se vidi sa tobom i sve ti kaže u lice ili ćeš je sačekati negde i odrati od batina zato što te gazi. Što to pričaš nama a sa njom si ko pamuk.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 36
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
Eh... iskreno verujem da moram da kada se konačno vidim sa njom stvarno razgovaram takvim tonom, radi svojeg dobra. Ali ne verujem da ima šanse da dogovorim da se vidimo ako nastupim takvim tonom. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
brate , da budemo realni , teshko da cesh ti uspeti da smuvash tu tvoju drugaricu .  Smile pre svega ,imao si svoju shansu ali si je propustio . i josh si dopustio da prodju godine. drugo , samopouzdanje ti je na nuli , sam se vajkash kako se ne osecash kao mushkarac .

moj savet : otkachinji ti polako to prijateljstvo - nece dobro doneti ni tebi njoj . uzmi treniraj neki borilachki sport , nabaci neko kilo misica ,idi u teretanu ,prijavi se u vojsku - da malo ochvrsnesh i dobijesh potrebnu agresivnost . pa onda ,kad ti se ukaze prilika sa nekom drugom , preuzmi malo inicijativu ,ne chekaj 100 godina i ne premishljaj toliko.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Nokia N97
Sve joj priznaj, izbaci iz sebe i oprosti se sa njom, zauvek ... to ti je moj savet.
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Samsung S8
Matori lupis joj zvaku, ako odreguje pozitivno, lupis joj jos jednu, pa u krevet, a ako odgovori negativno, uvek mozes da nadjes drugu, ili da nadjes obliznju kafanu.
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
... ali da opet bih jako rado pristao da nastavi da me ovako rinta unaokolo samo "da je ne bih zauvek izgubio kao prijatelja" ... šta god ja zamišljao da to znači.
Чекај, стани, полако! Ако те мучи, а трпиш да те мучи "да би сачувао пријатељство" - нема ту више пријатељства. Има садо-мазо односа. Па чак и ако ти се само свети и дури се што ти ниси хтео кад је она хтела. У ком случају неће хтети сад кад ти хоћеш. Дакле, батаљуј причу на неко време, док се обоје мало не смирите.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.