Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Šta kada zavoliš najbolju prijateljicu... take 543545420797  (Pročitano 12895 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6

Kako iz korena promeniti sopstveni život na milimetar pre dvadeset šeste.

mlad si i zelen  Smile .... morash da shvatish da tvoja prava sushtina nije ni tvoja proshlost ,ni tvoja buducnost , ni to koliko si star , ni to kako izgledash .

tebi je potrebno da naucish da trpish bol ali i da zadajesh udarce . opet ozbiljno preporuchujem da pochnesh da se bavish nekim borilachkim sportom ili da odesh u vojsku  Smile .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 36
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
Fina preporuka ali... Obe ideje su neizvodljive. Ili bar tako deluju. Gadno sam zakasnio sa faksom, a živim od nasleđene očeve penzije, tako da mi jedini način da završim faks da paralelno odradim civilno i polažem ispite. Da da znam... bla bla pokaži da si jak... zaposli se kada ostaneš bez penzije i tako završi fakultet...  Ne verujem da sam sposoban za tako nešto, a ne smem da rizikujem da ostanem pez penzije i ne završim fakultet.

Što se tiče borilačkih sportova, a delimično se odnosi i na redovno služenje vojske. Kao prvo. Toliko puta sam bio pod opštom anestezijom da se bojim da odem kod kardiloga. Drugo. ... Imao sam tumor vilice... sada je kao završena rekonstrukcija i sve... Ali mi je vrlo jasno rečeno da svaki udarac u glavu izbegavam.

A prokleti internet. Sada opet mogu da pomislim da je krivica moja. Da sam pasivno agresivni "nice guy". Kojeg svako vidi kao najgoru ljigu i kojeg ni jedna žena neće smatrati za vrednog muškarca i koji će se svakome smučiti.  Smile

Jbg bog. Znam da mi je glavni problem što previše kukam i jadikujem... ali ovo je podforum za to, zar ne...  Smile

Hvala vam svima na savetima i utrošenom vremenu. Ja znam da sam sebi moram da pomognem. Znam to godinama, ali niti znam kako, niti kako da skupim snagu i volju za to.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Oklop mač i mantija u duši nam Vizantija!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1530
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung SGH-E250
"Šta kada zavoliš najbolju prijateljicu"

ništa kresneš je
IP sačuvana
social share
izjava koja se pripisuje Luki Notarasu, vojskovođi i jednom od Konstantinovih najbližih saradnika:
„Više volim da u Carigradu vidim turski turban, nego katoličku mitru.“

Na sultanovu ponudu Dragaš je odgovorio rečima: "Predaja grada nije niti moje lično pravo niti pravo bilo kog pojedinca koja u njemu živi, jer je naša zajednička odluka da poginemo svi zajedno, a ne da spasemo svoj život".

Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 36
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6

ništa kresneš je

5 bambija za duhovitost. I -9999 što ne pročita ništa sem naslova.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Oklop mač i mantija u duši nam Vizantija!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1530
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung SGH-E250

ništa kresneš je

5 bambija za duhovitost. I -9999 što ne pročita ništa sem naslova.
hvala,hvala takav sam po čitavom telu  Smile
IP sačuvana
social share
izjava koja se pripisuje Luki Notarasu, vojskovođi i jednom od Konstantinovih najbližih saradnika:
„Više volim da u Carigradu vidim turski turban, nego katoličku mitru.“

Na sultanovu ponudu Dragaš je odgovorio rečima: "Predaja grada nije niti moje lično pravo niti pravo bilo kog pojedinca koja u njemu živi, jer je naša zajednička odluka da poginemo svi zajedno, a ne da spasemo svoj život".

Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
pa ne morash da izaberesh sport gde se udara u glavu  Smile .... a ako budesh slushao savete da se ne zamarash , da pazish na srce , da cuvash glavu ... onda si kao neki penzioner ,pa ti devojka i ne treba  Smile .

necu da te smaram ,odrastao si chovek - sam biraj svoj put .mogu samo da ti kazem - trchi ,skachi , udaraj rukom u zid ,radi sklekove - pokazi sebi i svetu da si josh ziv ...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 168
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Nokia 6555
Da sam pasivno agresivni "nice guy". Kojeg svako vidi kao najgoru ljigu i kojeg ni jedna žena neće smatrati za vrednog muškarca i koji će se svakome smučiti.  Smile

Da li si ti normalan? Mislim, s obzirom na to da posecujes psihijatre i psihologe, ocigledno je da nisi  Smile (salim se malo, nemoj da se ljutis...), ali brate mili. Ti nisi tip koji ce da izadje u grad i smuva 5 riba za vece, tebi treba samo jedna. A nisi ni svestan koliko devojaka ima koje su se umorile od raznoraznih idiota. Ako znas da posvetis paznju, ako si sposoban da budes ljubomoran (ne bolesno ljubomoran, ali primetno ljubomoran), ti imas ta dva osnovna kvaliteta koja zenama trebaju (to zakljucujem iz dugogodisnjih analiziranja raznoraznih zenskih osoba). Ti samo trebas da smuvas neku covece. I videces kako ce se sve srediti u toj glavi.

I zaista, zivi zivot malo. Ne moras da se bijes ako ti vec nije preporucljivo. Idi... skaci padobranom  Smile
Ja sam imao operaciju kile u 15:00. U 19:00 sam bio na nogama. Sestra me je gledala kao da sam neki freak  Smile A jel znas zasto sam ustao tako brzo? Zato sto sam pre operacije procitao knjigu "Ognjena kapija" (ako ne znas sta je, u pitanju su spartanci), i bio sam toliko napaljen, da sam osecao da mogu i sklekove da radim (to mi nisu dali  Smile), nisam cak ni prihvatio da mi daju nesto protiv bolova (dobro pomalo sam i mazohista  Smile)

Postoje razni nacini na koje mozes da podignes sopstveni moral i samopouzdanje, samo treba da ih potrazis.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Nokia 
Javi se ti lepo na ovu adresu pa kreni u proučavanje problematike iz insajderskog ugla.

http://forum.burek.com/sta-zene-vole-t233665.html
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 36
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
Javi se ti lepo na ovu adresu pa kreni u proučavanje problematike iz insajderskog ugla.

http://forum.burek.com/sta-zene-vole-t233665.html

Tri stotine i šezdeset strana! Smile Smile Pa na manje prostora ste mogi da nađete koncizno rešenje poslednje Fermaove teoreme, raspletete sve zavere Masona i Iluminata i nađete rešenje za SEKU.  Smile

@Skle. Ma... preterujem. Nemam vremena za išta komplikovano (ili samo govorim sebi da nemam vremena da bi izbegao social anxiety ili koj već đavo...)
Ali znam kako je dobar osećaj kad si umoran od trčanja ili vožnje bajsa ili xyz sklekova i trbušnjaka. Sad kad otopli planiram da krenem na trčanje sa prijateljem da malo smanjim stomak.
Ma u stvari hoću samo da ti kažem. Brate lud si.  Smile :DSvaki put posle totalne anestezije nisam imao snage da mrdnem prstom a ne... Različita težina operacije... a i svako drugčije podnosi taj nokaut.

Ljudi, u svakom slučaju hvala vam na priči.  Baš sad kad me je ovo strefilo skoro svi ortaci pobegli na zimovanje, ja ostao u BG "zbog ispita" i nemam skim da razgovaram lice u lice, da se razvedrim.  Valjda će ovo proleće udariti malo jače za neki dan...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
Razvedri se.
Šta bi radio da imaš ćerku koja ne voli da uči i krije kečeve, kao što ja imam?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.