@Utopia: Oćeš da se opustiš uz FPS? E pa ne može, ima da igraš Stalker Call of Pripyat sa I Work Alone modom (balansiran je za Master težinu), da naučiš šta je zabavan mazohizam. Ne zajebavam se, i ako je ta kombinacija brutalno teška, neverovatno je zabavna.
« Poslednja izmena: 15. Jul 2011, 13:28:28 od CvijaFaQ »
Kod mene mazohizam i zabava ne idu zajedno... (Da je tako, heroji bi ostali instalirani ) tako da cu to da igram samo kada budem imao ojacane zivce.
Zbog toga sam ja izbrisao Oblivion...
Prvi razlog je sto su mi stvari koje sam stavljao u onaj Cloud Ruler Temple nestale bez ikakvog traga a skupljao sam ih kroz celu igru... Posle sam tek saznao da postoji rok od 3 dana pre nego sto stvari nestanu, pa makar bile u containerima... A drugi razlog je sto je ono zatvaranje portala mnogo repetativno...
Ja sam izbegavao ta vrata maksimalno... užasno smaraju Nikad ništa nisam štekao... sve sam prodavao, uzeo sam ono gladiatorsko odelo, dvoručni mač i tako oslobodio više prostora za đubre.
Prvi razlog je sto su mi stvari koje sam stavljao u onaj Cloud Ruler Temple nestale bez ikakvog traga a skupljao sam ih kroz celu igru... Posle sam tek saznao da postoji rok od 3 dana pre nego sto stvari nestanu, pa makar bile u containerima... A drugi razlog je sto je ono zatvaranje portala mnogo repetativno...
`bem li ga, nadam se da nece Skyrim tako zasrati...
A mogao si da npr. skupis pare i kupis kucu pa da lepo stavis sve stvari u nju i da ti ne nestanu.
"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah. Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Upravo skidam Oblivion... prvo idem da spasim Kvačilo pa posle da odradim sve sporedne kvestove sa mudžahedinima, hemičarima, vampirima... whateva. Je l' uhvatio neko Gray Foxa? Koliko je to smaralo... čini mi se da sam ga navatao u jednoj kući i da sam ga pustio
Upravo skidam Oblivion... prvo idem da spasim Kvačilo pa posle da odradim sve sporedne kvestove sa mudžahedinima, hemičarima, vampirima... whateva. Je l' uhvatio neko Gray Foxa? Koliko je to smaralo... čini mi se da sam ga navatao u jednoj kući i da sam ga pustio
A mogao si da npr. skupis pare i kupis kucu pa da lepo stavis sve stvari u nju i da ti ne nestanu.
Pa to i jesam radio samo sto sam hteo sve stvari da prodam odjednom jer me smara to trgovanje
I sta ja da prodam kad je sve nestalo?
Ajde reci, sta sam jeo?
Ti si jeo bre, ceo dan krmljas...
« Poslednja izmena: 16. Jul 2011, 00:09:06 od qcko »