Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 11. Sep 2025, 14:05:06
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 484 485 487 488 ... 716
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sta igrate u zadnje vreme?  (Pročitano 993423 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.122
Citat
Zasto se maltretirati, lupati glavom od zid i isprobavati milion taktika da bi se presla jedna glupa misija
To je baš razlog zašto mnogi igraju te igre, mozganje i izazov.

Kapriam to. Ali ne vidim kako ljudi koji igraju takve igre imaju vremena za ista drugog osim toga.

Pa kolko si na temi i kolko igras te stare igre, ne znam dal imas vremena da jedes. Smiley

PS. Dajte mi sejvove za Witcheraaaa2
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6179
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
@Utopia: Oćeš da se opustiš uz FPS? E pa ne može, ima da igraš Stalker Call of Pripyat sa I Work Alone modom (balansiran je za Master težinu), da naučiš šta je zabavan mazohizam. Ne zajebavam se, i ako je ta kombinacija brutalno teška, neverovatno je zabavna.
« Poslednja izmena: 15. Jul 2011, 13:28:28 od CvijaFaQ »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Adapt or die!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5620
Zastava Beograd, Voždovac
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
SonyEricsson K610i
Kod mene mazohizam i zabava ne idu zajedno...  Smile (Da je tako, heroji bi ostali instalirani  Smile ) tako da cu to da igram samo kada budem imao ojacane zivce.
« Poslednja izmena: 15. Jul 2011, 13:42:44 od Utopia »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

high prudence

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9110
Zastava Amber
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
mob
Nokia 1800
Ja evo instalirao Jedi Academy... zezam se malo dok ne udjem ponovo u stos Smile

Kod mene mazohizam i zabava ne idu zajedno...  Smile (Da je tako, heroji bi ostali instalirani  Smile ) tako da cu to da igram samo kada budem imao ojacane zivce.

Zbog toga sam ja izbrisao Oblivion...

Prvi razlog je sto su mi stvari koje sam stavljao u onaj Cloud Ruler Temple nestale bez ikakvog traga a skupljao sam ih kroz celu igru... Posle sam tek saznao da postoji rok od 3 dana pre nego sto stvari nestanu, pa makar bile u containerima... A drugi razlog je sto je ono zatvaranje portala mnogo repetativno...
IP sačuvana
social share
                                Someone stole my donuts, and now you're all gonna pay!                               
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Tel.Me Your.Number
Ja sam izbegavao ta vrata maksimalno... užasno smaraju Smile
Nikad ništa nisam štekao... sve sam prodavao, uzeo sam ono gladiatorsko odelo, dvoručni mač i tako oslobodio više prostora za đubre.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Adapt or die!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5620
Zastava Beograd, Voždovac
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
SonyEricsson K610i
Citat
Zbog toga sam ja izbrisao Oblivion...

Prvi razlog je sto su mi stvari koje sam stavljao u onaj Cloud Ruler Temple nestale bez ikakvog traga a skupljao sam ih kroz celu igru... Posle sam tek saznao da postoji rok od 3 dana pre nego sto stvari nestanu, pa makar bile u containerima... A drugi razlog je sto je ono zatvaranje portala mnogo repetativno...

`bem li ga, nadam se da nece Skyrim tako zasrati... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.11

A mogao si da npr. skupis pare i kupis kucu pa da lepo stavis sve stvari u nju i da ti ne nestanu.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Tel.Me Your.Number
Upravo skidam Oblivion... Smile prvo idem da spasim Kvačilo pa posle da odradim sve sporedne kvestove sa mudžahedinima, hemičarima, vampirima... whateva.
Je l' uhvatio neko Gray Foxa? Smile Koliko je to smaralo... čini mi se da sam ga navatao u jednoj kući i da sam ga pustio Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Мицы-za moju dusu :D

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1187
Zastava Jagodina Seljana :D
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.122
mob
Ericsson 
U posljednje vreme sam poceo da igram Terraria-u,a najvise se zanimam za Minecraft  Smile
« Poslednja izmena: 16. Jul 2011, 00:16:15 od vuvuzela690 »
IP sačuvana
social share
Ko drugome jamu kopa, dve sreće grabi - al' ćud nikada
Sunce Sija ko Tepsija
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

high prudence

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9110
Zastava Amber
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
mob
Nokia 1800
Upravo skidam Oblivion... Smile prvo idem da spasim Kvačilo pa posle da odradim sve sporedne kvestove sa mudžahedinima, hemičarima, vampirima... whateva.
Je l' uhvatio neko Gray Foxa? Smile Koliko je to smaralo... čini mi se da sam ga navatao u jednoj kući i da sam ga pustio Smile

E vala i ja skidam sad  Smile

A mogao si da npr. skupis pare i kupis kucu pa da lepo stavis sve stvari u nju i da ti ne nestanu.  Smile

Pa to i jesam radio samo sto sam hteo sve stvari da prodam odjednom jer me smara to trgovanje  Smile

I sta ja da prodam kad je sve nestalo?

Ajde reci, sta sam jeo?

Ti si jeo bre, ceo dan krmljas...   Smile

Smile
« Poslednja izmena: 16. Jul 2011, 00:09:06 od qcko »
IP sačuvana
social share
                                Someone stole my donuts, and now you're all gonna pay!                               
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 484 485 487 488 ... 716
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 11. Sep 2025, 14:05:06
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 3.37 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.