Retardirani Heroes of might & magic III su zbrisani sa hard diska, tako da sada igram samo Medieval 2: total war...
Sto heroje izbrisa?
U trenutku besa, kada sam saznao da moram da resetujem citav set misija, jer sam kasno video da nisam nastelovao tezinu koja mi odgovara... mislio sam "a ok, namesticu u sledecoj misiji", malo sutra, tu misiju sam prelazio 5-6 sati i popizdeo sam kada nisam snimio poziciju, a poslednji autosave je bio potez pre bitke sa mojim glavnim herojem protiv uzasno jakog protivnika...
Retardirani Heroes of might & magic III su zbrisani sa hard diska, tako da sada igram samo Medieval 2: total war...
Sto heroje izbrisa?
U trenutku besa, kada sam saznao da moram da resetujem citav set misija, jer sam kasno video da nisam nastelovao tezinu koja mi odgovara... mislio sam "a ok, namesticu u sledecoj misiji", malo sutra, tu misiju sam prelazio 5-6 sati i popizdeo sam kada nisam snimio poziciju, a poslednji autosave je bio potez pre bitke sa mojim glavnim herojem protiv uzasno jakog protivnika...
5-6 sati baceno u vodu...
Zato ja ni ne igram strategije. Zasto se maltretirati, lupati glavom od zid i isprobavati milion taktika da bi se presla jedna glupa misija, kada je u nekom role-play-u ili simulaciji uzivanje na istom nivou. Samo bez tolikog angazmana, zrtvovanja zivaca i spavanja na kompu da bi ti dosla ideja kako nadmudriti hyper inteligentnog robokap protivnika.
Sto heroje izbrisa?
5-6 sati baceno u vodu...
Zato ja ni ne igram strategije. Zasto se maltretirati, lupati glavom od zid i isprobavati milion taktika da bi se presla jedna glupa misija, kada je u nekom role-play-u ili simulaciji uzivanje na istom nivou. Samo bez tolikog angazmana, zrtvovanja zivaca i spavanja na kompu da bi ti dosla ideja kako nadmudriti hyper inteligentnog robokap protivnika.
Samo ti piči po RPG-ovima, simulacijama i FPS-ovima, vjerovatno vam je teško upotrebiti više od 1% mozga kada igrate.
Ja volim da igram "Puzzle" tipa Braid, Portal i slicne gdje treba da se razmislja malo. Ali koje su kratke zajebancije koje ne trose igraca. Za strategije treba strasno puno i energije i volje i zivaca kako bi se nesto preslo. A ja prosto ne zelim da im to dajem jer postoji citava paleta igara koje to daleko vise zasluzuju.
Zasto se maltretirati, lupati glavom od zid i isprobavati milion taktika da bi se presla jedna glupa misija
To je baš razlog zašto mnogi igraju te igre, mozganje i izazov.
Kapriam to. Ali ne vidim kako ljudi koji igraju takve igre imaju vremena za ista drugog osim toga.
Svi zanrovi koje ne mogu opusteno da igram (bez da mi treba godina dana da se osposobim za pristojnu partiju) izbjegavam u sirokom luku.
Vidis, ja volim da mozgam i lupam glavom da bih pobedio inteligentnog protivnika (ali Heroji su preterali u tome ) i nije istina da mi igramo strategije ceo dan a zanemarujemo ostale igre... jbt, i mi treba da se opustimo uz neku pucacinu posle osvajackog pohoda.
@tema Medieval 2: Total war Star wars: republic commando