eto vjeruj da i meni nimalo nije simpatican takav scenarijo, ali ako je dobro odradjena igra, sasvim je nebitno u kakvom si okruzenju i sta ubijas , a DS2 je odlicno odradjen na svim poljima.
A vidio sam npr one holograme ekrane sto se pojavljuju na vratima i terminalima, i oni su jako kul .. sto jes, jes. I milion takvih detalja.
Sta ja znam - ja se brzo zasitim stvari u igrama, odigro sam Dungeon Siege 2 i Torchlight i neema ljeba da cu igrat Diablo 3 koliko god da bude kul i kolko god da im je dobar onaj vebsajt s onim andjelom bjesnim
SC 2 isto.. Warcraft 3 mi je bio cudo na cudima, al sad vidim sc2 slicno se kroji prica, slicne su seme i koncept uopste... pa nemerem igrat a isto je fenomenalno odradjen - nazalost sam taki.
« Poslednja izmena: 09. Feb 2011, 17:45:28 od Slagvort »
pa SC2 ima ubedljivo najacu MP scenu + tool-ove za kreacju modova/mapa + gomilu custom made modova i mapa koji skroz menjaju igru! A i kampanja je i vise nego odlicna!
Our generation will have to repent not only for the words and acts of the Children of Darkness, but also for the fear and apathy of the Children of Light." Dr. Martin Luther King, Jr
pa SC2 ima ubedljivo najacu MP scenu + tool-ove za kreacju modova/mapa + gomilu custom made modova i mapa koji skroz menjaju igru! A i kampanja je i vise nego odlicna!
Tacno, znam. A sve je to sto si nabrojao vazilo i za warcraft3 i tft prije 5 godina (dobro editor nije bio tolko mocan ko ovaj galaxy.. al za svoje vrijeme kul)
Mislim dobar je SC2, odlican.. al predobro se snalazim u njemu da bi mi se svidio.
« Poslednja izmena: 10. Feb 2011, 13:02:25 od Slagvort »
Све сто сад хоћемо је да будеш опет она права Звезда као некад пре, у нама и даље тече крв црвено бела сто се лила за тебе, ајмо сад гласније за оно због чега се зиви због чега се умире.