Ma ni dvojka nije naivna... Igra jednostavno nema kraja, prelaziš je mesecima (ali ne da pičiš po 5-6 sati dnevno) i ne nazire se kraj... Zato i jeste najbolja igra koju sam ikada igrao... Ever... Tačka.
Citat
Inace, dvojka me smorila (dont kill me @qcko Smile)
E pa taj rad... Prešao si keca, i sad te dvojka smorila, znao sam...
Pauziraj malo pa nastavi... Inače dosta toga je popravljeno i dodato u dvojci. Od bitnih do manje bitnih stvari, stvarno su popravili dosta toga... Recimo, naizgled nebitna komanda koja višestruko olakšava posao i smanjuje buljenje u ekran je pritiskanje ALT dugmeta da osvetliš sve iteme na zemlji/ poluge/ containere itd... U kecu toga nema. O razvoju likova i da ne pričam... E da, i ako se dobro sećam, u kecu nema onih hintova koji se pojavljuju na loading ekranu kad prelaziš iz zone u zonu. Ti hintovi su mi neizmerno pomogli u dvojci. Tačno se sećam, prvi put kad sam prelazio... Paladina stavio da mi bude vođa I samo jednom posle 4 sata igranja *paf* "If you want to be rewarded for your efforts, you should know that paladins and monks don't accept rewards... u mad now?"
Mene ne smara... Doduše, bude nekih baš frustrirajuće teških delova, gde moram da pazim na najsitnije detalje što se taktike tiče... Ali opet, utoliko je slađe kad savladam prepreku
edit:
Samo jedna ispravka, moguće je highlightovati u IWD, pomešao sam sa Baldurs Gateom
« Poslednja izmena: 08. Feb 2011, 13:34:19 od qcko »
Sa srecom. Icewind Dale 1 je mnogo tezak Moras mnogo takticki da igras a to smara. Presao sam i nije losa igra ali je teeeeeeeska
Jeste, pogotovo ako igras sa mage-om Ma jeste teska, ali po ovome sto vidim... Prilicno je srodna sa Neverwinterom...na stranu sto dolazi iz istog studija
Na realistic difficulty. Mnogo je tesko onim pilotima .. naucio sam da pilotiram da ne poginem sam od sebe - al za sukob sa neprijateljima bas mora s osjecajem da se pilotira.
Opsti utisak je da je helikopter VEOMA zeznuto vozit, ne-intuitivno, drugacija pravila nego recimo automobil.
(nije cudo sto je Colin poginuo u helikopteru , tesko je vladat tom masinom )
Dead Space - tražim razloge da ga nastavim.....mnogo naporan
Probaj nekako da ga zavrsis bar zbog drugog dela. Ja nisam imao zivaca da igram prvi deo tek sam ga pre par nedelja prvi put obrnuo i onda nastavio odmah drugi deo.