Savet: Bolje igraj samo dvojku... Ja sam igrao dvojku pa keca i nisam toliko oduševljen kecom. A ako budeš igrala keca pa dvojku, nećeš toliko biti oduševljena dvojkom jer si nekako naviknuta na taj svet pa te dosta stvari neće oduševiti toliko kao kad se prvi put susrećeš...
Citat
vidi se ko nece raditi nista za faks za sledecu nedelju
"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah. Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Ja sam igrao kec, pa ekspanziju, pa dvojku, sve da bih pricu pratio kako treba, sto je grah da se bilo koji deo propusti.
Sto se tice tezine, oba dela imaju solidnu tezinu (doduse, IWD ekspanzija je pet puta teza nego kec i dvojka zajedno), mada balans tezine me sa vremena na vreme podjebavao. Nekad se mucim, pa setam u parku, pa opet igra grune nekim protivnikom koji ima neku zackoljicu itd...
Kec je imao malo opcija sto se tice razvijanja lika (sve je bilo podesivo samo na pocetku, kasnije je moglo samo da se budzi skill sa oruzijem, i to na odredzenim nivoima), dok IWD2 daje daleko vecu slobodu.
Inace, dvojka me smorila (dont kill me @qcko ), posto furam IWD igre vec mesec-dva, pa sam napravio malu pauzu igrajuci Jagged Alliance 2 (od koje sam takodje pravio pauzu zbog preteranog igranja )
« Poslednja izmena: 08. Feb 2011, 10:02:51 od Utopia »