Da, to je bas frustrirajuce jer ako ne ispostujes proceduru oduzimaju ti poene na kraju i moze se desiti da moras ponovo da krenes u misiju. Najzesce je sto moras da ga upozoris pa da ga drzis na nisanu dok ne baci oruzje jer se moze desiti da se predomisli i pocne da puca na tebe
da,i to... mene je najvise nerviralo kod tih situacija(a uvek sam prepoznavao kad ce krenuti da puca,a kad odustati) sto nisam mogao da mu puknem u oruzje,ili saku radi samoodbrane,a da mi se ne oduzmu poeni.ovako sam uvek morao ili da uzmem onu peper-pusku,al ne volim da idem okolo sa njom umesto prave,ili da uzmem pusku i tejzer,pa da svaki put vrtim oruzja i jurim da ga bocnem pre nego sto on mene "bocne" metkom.
jbg,ja bih tu svasta novo napravio i dodao,brdo raznoraznih misija,oruzja,mogucnosti...al,eto.
« Poslednja izmena: 30. Jul 2010, 16:19:41 od hkj »
battlefield 2 online, još updatovo neki dan na ver 1.50, nove mape, oružija, uključeni boost packovi Euro Force i Aurmored Fury tako da mi je milina igrati. jel igra ovo čudo iko još osim mene?
battlefield 2 online, još updatovo neki dan na ver 1.50, nove mape, oružija, uključeni boost packovi Euro Force i Aurmored Fury tako da mi je milina igrati. jel igra ovo čudo iko još osim mene?
ja sam igrao dugo,i sad cu ovih dana opet,al,staru,obicnu verziju.
Kod SWAT4, ne gubiš poene kada AI ubije nekog, i ako zaginu u akciji, mislim da izgubiš samo 5 poeana, tako da nije loša taktika da ih šalješ ispred sebe kao topovsko meso.
Kod SWAT4, ne gubiš poene kada AI ubije nekog, i ako zaginu u akciji, mislim da izgubiš samo 5 poeana, tako da nije loša taktika da ih šalješ ispred sebe kao topovsko meso.
eee,al onda gubis poene ako ih rane,ili ako poginu...