battlefield 2 online, još updatovo neki dan na ver 1.50, nove mape, oružija, uključeni boost packovi Euro Force i Aurmored Fury tako da mi je milina igrati. jel igra ovo čudo iko još osim mene?
Ja igram,doduse nisam igrao par nedelja,ali mi je i dalje instaliran...Imam complete collection apdejtovan na 1.50. Ako hoces mozemo zajedno da igramo... Jel imas xfire?
« Poslednja izmena: 31. Jul 2010, 21:30:46 od Lakiusa »
Ja čuo da Swat 4 mnogo smara iz tri razloga. 1)Sve mora po proceduri, moraš svakog civila, ubijenog ili uhvaćenog osumljičenog da vežeš lisicama, pa da ih prijaviš (što nije baš zanimljiv gameplay) 2) Ne smeš da pucaš prvi, moraš svakom da daš šansu da se preda, a veoma brzo pogineš 3) Momci iz tvog tima nemaju nikakvu inicijativu, moraš apsolutno sve da im naređuješ ili će ostati na početku mape gledajući u svoje čizme.
Istina...mada mene su obicne pucacine smorile skroz,pa sam hteo da odigram nesto sto se igra takticki... Takodje,igra ima multiplayer,koji je relativno zanimljiv(ima nekoliko razlicitih modova,tipa:coop,team deathmatch,VIP suspects,rapid deployment...),samo iz nekog razloga mi baguje...ali coop mod je dobar,a i team deathmatch se malo razlikuje od drugih igara,jer pored ubijanja mozes i da hapsis druge igrace sto ti donosi vise poena od ubistva.
« Poslednja izmena: 01. Avg 2010, 13:40:50 od Lakiusa »
Exile Exodus Prince of Persia Earthworm Jim 1&2 Robocop vs Terminator Zombies Ate My Neighbors Streets of Rage Remake A Large Rebelion Undead Valley Crescent Valley Final Fight (kec)
Speedy Gonzales (MD2) Cool Spot Megamen (prva igra u serijalu iz 1987. u verziji za MD2) Judge Dred (MD2)