Ja čuo da Swat 4 mnogo smara iz tri razloga. 1)Sve mora po proceduri, moraš svakog civila, ubijenog ili uhvaćenog osumljičenog da vežeš lisicama, pa da ih prijaviš (što nije baš zanimljiv gameplay) 2) Ne smeš da pucaš prvi, moraš svakom da daš šansu da se preda, a veoma brzo pogineš 3) Momci iz tvog tima nemaju nikakvu inicijativu, moraš apsolutno sve da im naređuješ ili će ostati na početku mape gledajući u svoje čizme.
« Poslednja izmena: 30. Jul 2010, 10:24:18 od CvijaFaQ »
Ja čuo da Swat 4 mnogo smara iz tri razloga. 1)Sve mora po proceduri, moraš svakog civila, ubijenog ili uhvaćenog osumljičenog da vežeš lisicama, pa da ih prijaviš (što nije baš zanimljiv gameplay)
pa,sta je tu cudno?neces da ostavis ruke slobodne kriminalcu,i da te ubije cim mu okrenes ledja.to se zaista tako radi.SWAT nosi plasticne lisice koje postavi privremeno.samo sto u stvarnosti iza njih uvek ide druga grupa koja ih "preuzima",a ovde je tim sam.al jeste,ume da smara.da sam ja pravio,ubacio bih tim za podrsku,koji stvarno postoji u realnom svetu,i koji ide za njima i preuzima krimose i civile i onda obezbedjuje svu "teritoriju" koju ocistis.a ovako em te ovo smara,em se nekad kod velikih ili visespratnih lokacija desi da se mimoidjes sa krimosima,pa ih trazis pola sata ili da se zastekaju negde.
Citat
2) Ne smeš da pucaš prvi, moraš svakom da daš šansu da se preda, a veoma brzo pogineš
yeap.i to je bas frustrirajuce. isto cesto vazi i za rukovanje timom.
« Poslednja izmena: 30. Jul 2010, 15:55:52 od hkj »
Nista tu nije čudno, ali to jednostavno nije zabavno.
to stoji,reko sam. btw,steta sto nisu nastavili sa tim... valjda se smorili ljudi vise od toga.mada,po meni tu uvek ima mesta za napredak i uspeh.ja bih ubacio gomilu raznovrsnih misija i featurea,ali,ovima je novi SWAT verovatno zadnji na umu.
Ja igrao pre SWAT4 bez ekspanzije i takodje se smorio. Valjda ne volim tactical shootere
Citat
2) Ne smeš da pucaš prvi, moraš svakom da daš šansu da se preda, a veoma brzo pogineš
Da, to je bas frustrirajuce jer ako ne ispostujes proceduru oduzimaju ti poene na kraju i moze se desiti da moras ponovo da krenes u misiju. Najzesce je sto moras da ga upozoris pa da ga drzis na nisanu dok ne baci oruzje jer se moze desiti da se predomisli i pocne da puca na tebe
"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah. Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"