"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah. Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Dopao mi ruku neki brzi i čisti ruski torent MoHA : Pacific Assault na 2 cd (neko njihovo dvojezično izdanje,rusko + englesko),pa rek´o,daj da probam kada već nisam svojevremeno,čisto da "popunim" seriju... Par (uobičajenih) zaključaka : - ništa bez grafike podešene na maksimum ( i fekalije,tako upakovane,deluju k´o puding od čokolade ) - predugačko=previše monotono=previše dosadno - iritirajuće nebuloze pojačane bagovima (sporo repetiranje,sporo zumiranje,odsustvo krvi,slaba detekcija sudara,ogromna količina municije potrebna za obaranje neprijatelja,,,) - odradih je od pola na varanje,jer me zabole stomak od silnih Japosa koji mi po n-ti put prosuše drob bajonetom,brže no što ih ja napunih rafalima iz Tompsona
Pomalo Risen i Diablo 2 ali od veceras krecem KOTOR
Any advices ?
U vezi kotora ili šta da igraš? Ja ti savetujem da odeš na Mračnu stranu u KOTOR-u, meni je igra bila duplo zabavnija onda, ali ne da si psiho "ubi sve što mrda" drkadžija, već da iskorićavaš ljude dok možeš i onda nož u leđa.
Pomalo Risen i Diablo 2 ali od veceras krecem KOTOR
Any advices ?
U vezi kotora ili šta da igraš? Ja ti savetujem da odeš na Mračnu stranu u KOTOR-u, meni je igra bila duplo zabavnija onda, ali ne da si psiho "ubi sve što mrda" drkadžija, već da iskorićavaš ljude dok možeš i onda nož u leđa.
Pa to i pitam, veceras pocinjem ali vrlo verovatno prvo sa svetlom stranom sile pa iz drugog prelaza sa tamnom
"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah. Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"